meggis 19.04.06, 09:05 Moglybyscie napisac z czego taki szkrab najbardziejby sie ucieszyl? Idziemy z mężem do mojej siostry i zastanawiam sie wlasnie co zprezentowac malemu rozrabiace? Macie jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Re: prezent dla 2 latka 19.04.06, 09:10 garaz/parking Wader - u nas hicior. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoana_b Re: prezent dla 2 latka 19.04.06, 10:58 Może zabawkę do wanny, w tesco ostatnio fajne widziałam. Nasz smyk lubił też wszelkie pojazdy które można skręcać (obowiązkowo w komplecie musiał być śrubokręt) i w ogóle narzędzia. Sprawdziła się też taka mata www.allegro.pl/item97571510_aquadoodle_magiczna_mata_od_epee_promocja_od_ss.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaque Re: prezent dla 2 latka 19.04.06, 13:43 U nas hitem jest lego duplo - szczególnie domek, autka, samolot i kolejka. Jasiek lubi też garaż/parking Wadera, ciastolinę, wszelkiego rodzaju puzzle i układanki. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: prezent dla 2 latka 19.04.06, 18:46 U mojej dwulatki sprawdziły się klocki z literkami, cyferkami, obrazkami - kupione w sklepie internetowym, niby włoskiej produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś