mamusia-kubusia1 21.04.06, 09:37 Zastanówcie się co byście chciały o nim się dowiedzieć i piszcie na priv to wieczorem odpowiem po kolei na każde pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorka1976 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 09:40 daj znac na forum jak wrazenia i co i jak , proszę!!!!!!nie na privy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 10:27 Oki , napiszę na forum, ale taki prawdziwy spacer zaliczymy dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 11:40 Jak się podbija, czy lepsza amortyzacja niż P3 (jeśli widziałać?), czy w ogóle jest jakaś amortyzacja, czy lekko się składa, no i w ogóle wrażenie. Jak sprawuje się na wybojach, bo w P3 to dziecko jak śpi na płasko i jedzie się po nierównej drodze to trochę dużo podskakuje (synek pół roczku). Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 13:44 O amortyzacji, wybojach, podbijaniu powiem wam jutro bo się wybierzemy na dłuższy spacer z jazdą autobusem włacznie. Nie będę jednak miała porównania do Pliko (nigdy nie prowadziłam) ale do Atlantico (czasem bujam i wożę córkę przyjaciółki). Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 13:46 super bo ja wlasnie sie zastanawiam nad kupnem tylko jeszcze nie wiem ktoreko atlantico czy centro czekam na wszelkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 20:21 Moje drogie Panie, z wyglądu wózio ekstra, choć mieliśmy niemały problem z odnalezieniem blokady stelaża (moja rada niech wam to w sklepie pokażą jeślli będziecie kupować bezpośrednio, bo myśmy się głowili nad tym przez większą część czasu). Jak na PP to oczywiście wszystko dobrze wykonane. W porównaniu z moim dotychczasowym wózkiem komfort prowadzenia niemały (różnica w wadze prawie 8 kg). Dziwnie może trochę wyglądać kosz na zakupy po jego rozłożeniu ale to praktyczne co Włosi wymyślili, bo nie jest on cały czas otwarty jak w Pliko np. tylko można jego tak ułożyć ze dotyka oparcia i nic z niego nie wyleci. W budce jest takie fajne okiebusio zamykane na zamek z siateczką coś jak w Atlantico. I wydaje mi się że koła są większe niż w innych (jutro porównam bo ędę miała okazję postawić obok Atlantico). Co dla mnie jszcze ważne? Że jest uchwyt na kubek i do pałąka można przymocować tackę. No i pasy pięciopunktowe czego dotychczas nie miałam. To tyle na razie, jutro opiszę wrażenia z jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pata3 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 22:41 Witam! Mam pytanko-czy wózio ten ma przekładana rączkę i czy oparcie rozkłada sie zupełnie do poziomu,czy nadaje sie dla noworodka,czy budka jest przekładana? Dziekuje i zycze miłych wrazen na pierwszym spacerku w nowej bryce. pata3 Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 21.04.06, 23:36 Nie ma przekładanej rączki, rozkłada się zupełnie na płask, ale raczej nie jest dla noworodka. Nie wiem czy tak jak w innych modelach PP można dokupić do tego gondolę i wtedy byłby jak najbardziej dla noworodka, aczkolwiek jest twardy w zawieszeniu i może się tylko minimalnie bujać. Co oznacza przekładana budka? Nie mozesz siedziska ustawić przodem do siebie, natomiast budka ma taki zakres regulacji że możesz prawie całkowicie zasłonić dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiczek7 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 08:35 A czy mogłabyś podać szerokość siedziska? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 10:52 Ja jestem ciekawa jak z amortyzacją czy ma podobną do Atlantic.o Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 14:27 Do Sdec! W miarę dobrze się składa, podejrzewam ze będzie lepiej jak się to trochę wyrobi jeszcze. Amortyzacji w P3 nie miałam okazji sprawdzać, ale jest mniej więcej taka sama Jak w Atlantico. Jeżdziłam dziś po kostce brukowej w parku, to wózek stukał o podłoże, ale Kubcio jakoś drastycznie się nie trząsł, natomiast wszelkie nierówniości w chodniku, górki i dolinki pokonuje dobrze. Muszę się tylko przestawić na inne podbijanie wózka, bo ten mój dawny to podchodził leciutko a tu jest inaczej. Jakoś specjalnie wielkiej siły ode mnie to nie wymaga, po prostu jest inaczej niż w tamtym. Do Ludwiczek7! Wymiary oparcia pod pleckami 26 cm, pod pupą 30. aha i co mi się w nim podoba to to że ma inny rodzaj materiału niż jest w Atlantico, taki jakby bardziej śliski, jakby mniej brudów się do niego by przyczepiało i łatwiej strzepać. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 15:39 A zmierz jeszcze siedzisko ile ma szerokości i głębokości z rozłożonym podnóżkiem i bez Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 15:47 Pod pleckami 26, pod pupą 30, od załamania oparcia do końca wyprostowanego podnóżka 43, od załamania do zgięcia przy podnóżku 23.5 Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s do mamusia-kubusia 22.04.06, 21:16 jakbys miala teraz decydowac jaki wozek wybrac to nadal zdecydowalabys sie na centro? ktorym ci sie lepiej jezdzilo atlantico czy centro i ktory uwazasz za lepszy dla 1,5 rocznego dziecka pozdrawiam i bede wdzieczna za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 22.04.06, 20:58 Właśnie dzisiaj miałam okazję zobaczyć Centro (bardzo się z tego ucieszyłam), co prawda nie miałam okazji nim niestety pojeździć po ulicy, ale chociaż trochę w domu u koleżnki i wg mnie o wiele gorzej się podbija niż Atlantico. Miałam wrażenie, że w zasadzie ciężko. Ale to może tylko takie wrażenie. Ogólnie jest super wykonany i wykończenie nieporównywalne z moim Everflo, siedzisko chyba większe niż w P3. Kółka większe, ale amortyzacja chyba twardsza niż w Atlantico. To moje takie krótkie obserwacje po 5 minutowym zobaczeniu wózeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 23.04.06, 07:31 Do Eni.s ! Wg. mnie te wózki pod względem jazdy są prorównywalne, natomiast jeśli chodzi o róznice pomiędzy nimi to tak: chyba troszkę węższy, ma z tyłu tylko jedno koło a nie podwójne (tylko tylne różnią się średnicą, przednie takie same), w budce jest okienko foliowe z siateczką a nie klapką, hamulec z tyłu jest na jedno koło a nie na dwa, jest z tyłu podnóżek dla starszego, inny jest kosz, inny materiał na korzyść Centro (łatwiej go utrzymać w czystości), inaczej reguluję się wysokości rączki. Nie miałam niestety okazji porównać systemy składania, ale po złożeniu jest mniejszy niż Atlantico (z tego też powodu wieliśmy Centro a nie Pliko) i w ogóle różni się wielkością. Koleżanka zauważyła wczoraj ze jest niższy, ale mi to nie wpadło jakoś w oko. Który bym wybrała? Nie wiem na czym ci zależy. Nam zależało na tym żeby był mały po złożeniu dlatego nie wzieliśmy w zeszłym roku Atlantico ani teraz Pliko. Koleżanka jest ze swojego bardzo zadowolona. Na logikę rzecz biorąc to w nowym modelu producent powinien wprowadzić nowe, lepsze rozwiązania, ale z tym to różnie może być. Powiem tak, ze względu na róznicę wielkości i nowość na rynku wzięłabym Centro, ale żeby nie było na mnie że cię ssaguerowałam to porównaj w sklepie oba. Jest jeszcze jedna różnica, która mi teraz przyszła do głowy. Atlantico można bardziej bujać na boki. Czy to jest właśnie amortyzacja? Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Do mamusi-kubusia1 23.04.06, 07:44 Ale ogólnie jesteś zadowolona? Dobrze, że kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Do mamusi-kubusia1 24.04.06, 11:18 Jeśli chodzi o lekkość i zwrotność to jestem bardzo zadowolona, Kubciowi też chyba w nim jest wygodnie, ogólnie bardzo mi się podoba. Muszę się tylko przyzwyczaić do operowania nim w tłumie, mniejszych kółek i innego podbijania a będzie dobrze. Nie oznacza to absolutnie ze jest pod tym względem źle, tylko w poprzednim wózku moje koła były dwa razy większe i pompowane więc dla mnie jakaś różnica jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiczek7 Re: Do mamusi-kubusia1 25.04.06, 00:31 Jeśli można spytac, to gdzie kupilaś ten wózek? W internecie? Jak sądzisz, czy nadaje się dla 8 miesięczniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Do mamusi-kubusia1 25.04.06, 06:47 W Calineczce w Warszawie (sprzedają też przez internet www.calineczka.pl). Wiem ze mają też w jakimś sklepie internetowym w Gdyni (Bobowózki czy jakoś tak). Wydaje mi się że moźe być. Pliko przecież można wozić 6 mies. a taki maluch jak Twój pewnie już dobrze siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Do mamusi-kubusia1 03.05.06, 13:09 a czy w centro bude mozna ustawic tak by zaslonic dziecko przed sloncem lub wiatrem? tak jak w atlantico Odpowiedz Link Zgłoś
blanez16 Re: Do mamusi-kubusia1 06.07.06, 23:45 A nie odradzali Ci przypadkiem w Calineczce tego wózka ? Mnie odradzali... Twierdzili, że jest made in China, jakośc jak na PP beznadziejna i co rusz coś z niego odpada. Przy nas odpadły jakieś napy i panu z obsługi się złamał ten plastik z tyłu do regulacji położenia oparcia. Zraziłam się, mówiąc szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 29.04.06, 16:36 ja też miałam dylemat, który wózek kupić, atlantico czy centro, w jedntm sklepie sprzedawca odradził mi kupno centro, nie umiał jednak powiedzieć dlaczego, w innym sklepie znowu spotkałam sie z taką opinią, powiedziano, że jest to nowość, dopiero wypuszczona do testowania i żebym lepiej kupiła atlantico, wózek sprawdzony, niezawodny...posłuchałam... właśnie byłam nim dzisiaj na pierwszym spacerze z moją córeczką, nie żałuję zakupu, jestem zadowolona, Martusia chyba też pozdrawiam wszystkie mamy i ich pociechy ) Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 03.05.06, 20:28 Ja właśnie wróciłam z Zakopanego i Szczawnicy-Atlantico to jest wóżek terenowyNajwiększe wyboje Pienin i Tatr nie są dla niego problememNa Gubałówce radził sobie tak samo jak wszędobylskie Quinny i Mutsy a prowadzi się go o wiele lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
moniak51 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 03.05.06, 22:24 Mam szybkie pytanie czy wózek Atlantico mieści się na długość do bagażnika samochodu np Megana bo podają że po złożeniu ma długość 105cm i czy można złożyć rączkę żeby go zmieścić. Pozd.Monika Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 03.05.06, 23:25 Ja włożyłam do Almerki bez problemu a to też hatchbackRączki się nie składa,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 04.05.06, 06:48 w centro raczka zsuwa sie po zlozeniu o jakies 20 cm w dol. maly po zlozeniu Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s juz sama nie wiem:( 04.05.06, 16:52 ktory mam kupic o centro wszyscy opisuja ale nikt nie chwali a atlantico wszyscy zachwalaja czy to znaczy ze atlantico jest lepszy? nienawidze musiec wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: juz sama nie wiem:( 04.05.06, 17:16 wiesz atlantico jest na rynku pare lat wiec wiele osob juz przejezdzilo nim pare kilometrow a centro dopiero zaczeto sprzedawac. ja kupilam i jestem zadowolona ale boje sie go zachwalac po tygodniu uzytkowania bo wydaje mi sie ze to zbyt krotko aby napisac ze jest bez wad. na pewno wprowadzono do niego kilka nowosci ktorych nie ma atlantico ale cos tam moze byc do bani pozniej. to tak troche jak z kupnem samochodu albo stary sprawdzony albo nowy model. jak mnie zacznie denerwowac to go sprzedam i juz Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: juz sama nie wiem:( 04.05.06, 17:55 wlasnie rozmawialam z pania ze sklepu z wozkami i przekonala mnie do centro powiedziala ze jest bardzo podobny do atlantico ale ma pewne udogodnienia np pojedyncze kolo z tylu ktore pozwala przejechac przez jakies trudnosci tak wiec jutro jedziemy kupic a jakie macie kolory? i jak wygladaja na zywo (nie w komputerze) jestescie zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 07:28 Mam pytanko, jak podbija się PP Centro? Czy pod krawężniki lekko się wjeżdża? Będąc w sklepie wsadziłam malucha i strasznie wg mnie cięzko się go podbija. Tylko nie miałam zbyt dużo miejsca, żeby nim pojeździć (w Calineczce) i było strasznie dużo ludzi i nie wiem czy się decydować na ten wózeczek, a nie mam możliowści go na razie zobaczyć jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 07:29 Do Mamusi-Kubusia! Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 08:05 zeby się nie okazało ze Centro to taka sama kicha jak A3.Na początku też go tylko opisywałam ale im dłuzej tym gorzej. Sprzedałam go po 3 miesiącach , fatalnie się podbijał i bardzo źle się go prowadziło, namęczyłam się z nim i wiecznie nadgarstki mnie bolały. Jedyne co fajne było w A3 to siedzisko, tapicerka i wykonanie wizualnie ładny i porządny ale komfort dla mamy do bani. Tak samo jak Centro był to nowy niesprawdzony wózek Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 09:59 no to teraz mnie zbilyscie z tropu a juz bylam przekonana Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 10:18 zwróćcie uwagę, że centro ma dużo mniejsze siedzisko niż atlantico... W atlantico szerokość siedziska to aż 36cm, w centro tylko 30cm... Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 16:00 kupiłam narazie testuje Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 16:28 z moich tygodniowych obserwacji wynika: fakt troche ciezko sie podbija wypada zaslepka od uchwytu do kubka oparcie zweza sie ku dolowi amortyzacja chyba troche za twarda i troche trzesie reszta na plus (uroda, zwrotnosc, na nizsze krawezniki podjezdza bez podbijania, duzy kosz, fajna regulacja oparcia, skladanie bardzo proste, lekki, siedzisko wygodne, fajny palak na ktory naklada sie tacke) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 17:39 a dlaczego ja mam sama tacke zamiast palaka Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 18:00 a jednak nie tylko ze pani w sklepie mnie przekonywala ze palak jest w formie tacki i nawet nie sprawdzilam ze mozna ja zdjac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 21:12 A ja wam powiem że im dłużej jeżdżę to tym bardziej jestem zadowolona. Nauczyłam się już go prowadzić tak by ludziom nie najeżdżać na palce i z podbijania też jestem zadowolona bo nie napotkałam żadnych trudności i co raz sprawniej mi to idzie. Mam teraz większe porównanie bo prze tydzień byłam u rodziców gdzie chodniki z kostki to rzadkość a normą są wyboje i super nierówności. Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: Po południu odbieram PP Centro Completo! 05.05.06, 21:41 no to mnie pocieszylas mam nadzieje ze u mnie bedzie podobnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s oj działo się działo:) 06.05.06, 23:47 Witam jak wyzej pisałam kupiłam w piatek pp centro ale jakos nie bylam w 100% przekonana do tego wozka caly czas cos mi nie lezalo szczegolnie podbijanie wiec dzis pojechalam i wymienilam go na pliko p3 i teraz jestem wreszcie usatysfakcjonowana pozdrawiam wszystkie mamy a szczegolnie te ktore tak cierpliwie znosily moje marudzenie Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja1 nowe pytanie 09.05.06, 13:08 tez sie zastanawiam nad PP, ale ciagle nie wiem ktory wybrac. sama ciagle nie wiem, czy chce wozek uniwersalny rowniez dla noworodka czy osobno wygodny, miekki gleboki i lekka spaserowke. powiedz czy w centro jest mozliwosc wlozenia malej gondlolki tak aby maluszek mogl w nim jezdzic. nie mam zamiaru spacerowac godzinami ale wygodnie musi byc. myslisz, ze taka amortyzacja starczy dla maluszka? na oficjalnej stronie pisza, ze mozna zamontowac fotelik i niemowle moze w nim jezdzic (ale bez przesady fotelik to tylko na chwilke). rozumiem, ze a3 nie jest lepsze pod tym wzgledem, ma mniejsze kolka, tez sie nie rozklada na plasko. sama nie wiem. myslalam jeszcze o jakims p3 ale te dwie raczki i malusie koleczka ... za to komplet mozna kupic za przyzwoite pieniadze. poradzcie cos. dla wyjasnienia: na codzien mieszkam w UK. do Plski przyjechalam urodzic dzieciatko w czerwcu ale po 3-5mies zamierzam znowu wyjechac. prespektywa kupowania wygodnego glebokiego wozka, nawet za 350zl, raptem na taki krotki okres zdaje sie byc troche bez sens. co myslicie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: nowe pytanie 09.05.06, 17:33 wedlug mnie taki malusi czlowieczek potrzebuje wygody dlatego na poczatek gondola a potem spacerowka. jezeli lubisz chodzic na spacery to przez 3 miesiace wyjdziesz z mluszkiem ok 90 razy (!) Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja1 Re: nowe pytanie 09.05.06, 21:37 do mamyzuzi i mamusikubusia czy centro ma kola platykowe czy piankowe, minimalnie mniej twarde? do mamyzuzi rozumien, ze nie mowisz to o montowaniu na centro gondoli tylko o kupieniu osobnego, wygodnego wozka? zastanawiam sie na uzywana gondola navetta. rozumiem, ze system montowania, ktorego nazwy teraz nie pamietam, umozliwia zamontowanie tej gondoli na wozku, oczywiscie przodem do mamusi. dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
w.j.o Re: nowe pytanie 09.05.06, 23:07 Ja mam taki sam problem, siedze tutaj cały dzień, czytam o PP i już zgłupiałam. Nie wiem który bedzie najlepszy dla mojego 6-miesięcznego synka ? Musi rozkładać się do spania, być lekki i dobrze jeżdzić. Poradżcie coś Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: nowe pytanie 10.05.06, 09:28 w centro koleczka maja plastikowe felgi i gumowy wierzch ogolnie jada dobrze po kazdej nawierzchni ale przy leciutkiej dzidzi amortyzacja jeszcze nie dziala jak powinna tzn gdy rozkladan na plasko i klade dzidzie to bardziej dociazone sa tylne kolka a przednie mniej i te przednie powoduja wstrzasy, takie drgania niezbyt pzyjemne ktore czuc na raczce no i dzidzia sie wybudza. centro ma mozliwosc montowania fotelika wiec pewnie navetty tez bo ten sam sysstem. podejrzewam ze pod ciezarem navetty bedzie jechal super bo ja jak doladuje kosz to lepiej jedzie. mimo wszystko na dlugie spacery zabieramy nadal duzy woz z pompowanymi kolami, hamulcem przy raczce(w PP brak). tak sobie mysle ze PP to wozki fajne ale nie cudowne wiec czasem warto zernac na inna marke zwlaszcza jezeli ma to byc jedyny wozek. u nas centro z zalozenia mialo byc drugim wozkiem wiec w tym przypadku sprawdza sie wysmienicie. latwo sie sklada jedna reka rozklada leciutki, maly po zlozeniu i na wypad na miasto, do sklepu itp jest super. zycze cierpliwosci w wybieraniu, wybor trudny wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
eni.s Re: nowe pytanie 10.05.06, 10:18 ja proponowalabym ci pp pliko naprawde fajnie jezdzi, sklada sie do malych rozmiarow, jest poprostu praktyczny najlepiej bedzie jak pojdziesz do sklepu i porownasz wozeczki na zywo pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja1 Re: nowe pytanie 10.05.06, 11:26 problem wlasnie w tym, ze niby mieszkam w duzym miescie - Toruń i okok mam jeszcze wieksza Bydgoszcz. okazalo sie, ze u nas w sklepach nigdzie sobie ich nie obejze a w Bydgoszczy niby jest przedstawiciel ale ma wozki tylko na zamowienie. nie wiele zmienia. moglabym jechac do Wawy ale zostaly mi 4 tyg i juz troche sie boje dalszych podrozy. co do pliko wydaje mi sie za maly, z za malymi kolkami. a jak dociaze 4kg gondolka centro to moze wystarczy. chyba zdecyduje sie na to centro w ciemno, jak okaze sie dorym wozkiem ale za wczesnie to kupie szybko uzywany gleboki. na dzis mam taki pomysl dzieki wielkie. Odpowiedz Link Zgłoś
inspiracja1 do ilu lat taki wozek? 10.05.06, 12:03 teraz o tym nie mysle, bo nie mam pojecia jak bedzie za 3 lata, ale tak z ciekawosci. prosze mi powiedziec na jak dlugo starcza taki wozek. w jakims sklepie napisali do 14 kg. tzn? jeszcze nie mam doswiadczenia i nie wiem czy moj 3latek bedzie tyle wazyl czy nie. czy ta liczba to granica, czy raczej nikt na to nie zwraca uwagi? jezeli to glupie pytanie to przepraszam mam za to jeszcze inne: rozumiem, ze w centro nie ma podestu dla drugiego dziecka, ale w razie czego mozna dopiac taka 'deskorolke'? Odpowiedz Link Zgłoś
mammazuzi Re: do ilu lat taki wozek? 10.05.06, 13:19 bynajmniej w moim centro JEST podest dla drugiego dziecka, a co do pliko to ogladalam w sklepie i nie podobalo mi sie ze w siedzisku wyczuwa sie kastrukcje poniewaz to parasolka. chyba nie jest to zbyt wygodne dla dzidzi ktora lezy no i te koleczka. Wybor byl miedzy atlantico a centro. Odpowiedz Link Zgłoś
gosjana Re: do ilu lat taki wozek? 05.07.06, 12:17 mój atlantico sprawdził się pod każdym względem, gdybym miała wybierać drugi raz wybrałabym to samo, dziecko ma dużo miejsca, jest lekki, dobrze jedzie po wybojach, piasku nad morzem, lesie... kupujcie póki jest jeszcze dostepny, polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś