mariolka12 21.04.06, 14:48 Dziewczyny może podrzucicie jakieś pomysły na prezent dla chłopca na 2 urodzinki. Cenowo do 150-200zł.Czekam niecierpliwie na Wasze pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:53 Mój syn w tym wieku bardzo chętnie bawił się takim znikopise fischer price - wg. mnie świetna zabawka. Kosztuje coś ok. 80zł Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:58 Ja mojej Malpie kupie taki wiszacy wor w Ikea, wor-hustawke . Mlody ma pokoj na poddaszu z belkami, wiec bedzie gdzie powiesic... Mozna toto zabrac na dzialke . Co do znikopisa, to akurat moj sie nie fascynuje... Z tego co widze najbardziej w oko wpadaja mu wszelkie pojazdy... Im wieksze i wiecej huku robia tym lepsze . Ale jestem wredna i dbam tez o swoja psychike i kregoslup ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:55 Na przykładzie mojego syna, co by go ucieszyło. Jako fana motoryzacji ze szczególnym uwzglednieniem traktorów, model traktora. Słyszałam że w jakimś sklepie z zkcesoriami ogrodniczymi, maszynami sa modele maszyn wszelkiej maści i traktorów, małe oczywiście. Oj, mój oszalałby ze szczęścia. Koszt 150zł cirka. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 15:01 O! Traktor dostal pod choinke, z lycha do kopania i przyczepka . Dziadkow namawiam zeby dokupili mu cysterne (na dzialke, bo w domu bedzie powodz). Z czystym sumieniem polecam ta firme www.brimarex.pl/html/katalog/rtmenu.php Ale rolly toys bywa tez na Allegro, w bardzo atrakcyjnych cenach. Strone podaje jako link do katalogu . Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka12 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 15:45 A co myślicie o takim nadmuchiwanym placu zabaw, napełnianym wodą. Wymiary 2,30m na 2,30m. Pośrodku jest mała zjeżdżalnia.Koszt ok. 100zł. Widziałam to na Allegro, ale nie wiem jak się linki wkleja. Dziękuję za Wasze pomysły i rady. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No, jak rodzice mają gdzie postawić :-) 21.04.06, 17:11 Generalnie b. fajny pomysł, pod warunkiem, że rodzice mają dom z ogródkiem. Wtedy zabawka na całe lato. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka12 Re: No, jak rodzice mają gdzie postawić :-) 21.04.06, 17:22 Prawie całe lato spędzają na działce, więc pomyślałam że to byłby dobry pomysł. Sama mam synka prawie dwa latka i uwielbia się pluskać w wodzie, a że część wakacji też spędzimy na działce to może naszemu brzdącowi coś takiego sprawimy. Myślę, że posłuży dłużej niż rok. Odpowiedz Link Zgłoś
ancia11 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 16:19 Mój synek miał taki basen z palmami i ze zjeżdżalnią, dobrze mi się na niej opalałoa w praktyce okazało się, że Daniel jest jeszcze za mały na takie sprawy. a z prezentów to na 2 urodziny dostał motor na akumulator - strzał w dziesiątkę (a że kosztował sporo to wszystkie dziadki się na niego złożyły) ania Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 17:18 Tez mielismy taki basen (z palmami). Mlody uzywal go w zeszlym roku, mial wtedy cos ponad rok... Jezeli masz gdzie postawic, to fajny pomysl... Pod warunkiem, ze dziecko lubi wode... Mlody nie dal sie z tego wyciagnac przed wieczorem . Odpowiedz Link Zgłoś