Dodaj do ulubionych

Prezent na 2 urodziny

21.04.06, 14:48
Dziewczyny może podrzucicie jakieś pomysły na prezent dla chłopca na 2
urodzinki. Cenowo do 150-200zł.Czekam niecierpliwie na Wasze pomysły.
Obserwuj wątek
    • ada_zie Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:53
      Mój syn w tym wieku bardzo chętnie bawił się takim znikopise fischer price -
      wg. mnie świetna zabawka. Kosztuje coś ok. 80zł
      • ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:58
        Ja mojej Malpie kupie taki wiszacy wor w Ikea, wor-hustawke smile. Mlody ma pokoj
        na poddaszu z belkami, wiec bedzie gdzie powiesic... Mozna toto zabrac na
        dzialke smile.
        Co do znikopisa, to akurat moj sie nie fascynuje... Z tego co widze najbardziej
        w oko wpadaja mu wszelkie pojazdy... Im wieksze i wiecej huku robia tym
        lepsze wink. Ale jestem wredna i dbam tez o swoja psychike i kregoslup ;P.
    • blou1 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:55
      Na przykładzie mojego syna, co by go ucieszyło. Jako fana motoryzacji ze
      szczególnym uwzglednieniem traktorów, model traktora. Słyszałam że w jakimś
      sklepie z zkcesoriami ogrodniczymi, maszynami sa modele maszyn wszelkiej maści
      i traktorów, małe oczywiście. Oj, mój oszalałby ze szczęścia. Koszt 150zł cirka.
      • ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 15:01
        O! Traktor dostal pod choinke, z lycha do kopania i przyczepka smile. Dziadkow
        namawiam zeby dokupili mu cysterne (na dzialke, bo w domu bedzie powodz).
        Z czystym sumieniem polecam ta firme
        www.brimarex.pl/html/katalog/rtmenu.php
        Ale rolly toys bywa tez na Allegro, w bardzo atrakcyjnych cenach. Strone podaje
        jako link do katalogu smile.
    • aluniaaa Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 14:56
      rowerek,
    • mariolka12 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 15:45
      A co myślicie o takim nadmuchiwanym placu zabaw, napełnianym wodą. Wymiary
      2,30m na 2,30m. Pośrodku jest mała zjeżdżalnia.Koszt ok. 100zł. Widziałam to na
      Allegro, ale nie wiem jak się linki wkleja. Dziękuję za Wasze pomysły i rady.
      • iwoniaw No, jak rodzice mają gdzie postawić :-) 21.04.06, 17:11
        Generalnie b. fajny pomysł, pod warunkiem, że rodzice mają dom z ogródkiem.
        Wtedy zabawka na całe lato.
        • mariolka12 Re: No, jak rodzice mają gdzie postawić :-) 21.04.06, 17:22
          Prawie całe lato spędzają na działce, więc pomyślałam że to byłby dobry pomysł.
          Sama mam synka prawie dwa latka i uwielbia się pluskać w wodzie, a że część
          wakacji też spędzimy na działce to może naszemu brzdącowi coś takiego sprawimy.
          Myślę, że posłuży dłużej niż rok.
    • ancia11 Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 16:19
      Mój synek miał taki basen z palmami i ze zjeżdżalnią, dobrze mi się na niej
      opalałosmilea w praktyce okazało się, że Daniel jest jeszcze za mały na takie
      sprawy.
      a z prezentów to na 2 urodziny dostał motor na akumulator - strzał w dziesiątkę
      (a że kosztował sporo to wszystkie dziadki się na niego złożyły)
      ania
      • ciociapolcia Re: Prezent na 2 urodziny 21.04.06, 17:18
        Tez mielismy taki basen (z palmami). Mlody uzywal go w zeszlym roku, mial wtedy
        cos ponad rok... Jezeli masz gdzie postawic, to fajny pomysl... Pod warunkiem,
        ze dziecko lubi wode... Mlody nie dal sie z tego wyciagnac przed wieczorem wink.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka