Dodaj do ulubionych

PEGE PEREGO

02.05.06, 14:22
Czy wiecie może czym różnią się wózki firmy Peg Perego Plico Matic od Plico
P3 Completo?
Który z nich polecacie? A może typ Venezia? Chodzi mi o taki, który po
złożeniu zajmuje mało miejsca w samochodzie no i oczywiście jest wygodny dla
dziecka.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • szurkas Re: PEGE PEREGO 02.05.06, 15:09
      Witam!

Ostatnio sporo interesuje sie wozkami Peg Perego i o Plico Matic nic nie
      slyszalam ani nie widzialam takiego wozka a mam katalog z modelami 2005 i z
      2006 roku.Moze to jakis stary model??Pliko P3 Completo mogę tylko powiedzieć
      tyle,że jest bardzo chwalony przez rodzicow.Duza,wygodna,skladana w parasolke
      spacerowka.Kola o srednicy 17 cm.Dodatkowo posiada folie przeciwdeszczowa
      zapinana na zamek oraz spiworek rewelacyjny w zimne dni,oczywiscie tez sciagany.
      Jeszcze nie posiadam tego wozka za kilka miesiecy bede mogla powiedziec cos
      wiecej na temat jego uzytkowania smile
    • anianj Re: PEGE PEREGO 02.05.06, 15:34
      Z tego co się orientuję to matic to model ze starszej kolekcji, wygląda tak:
      www.allegro.pl/item100816648_wozek_peg_perero_pliko_model_matic_tarnobrzeg.html
      jak dla mnie bez porównania z pliko p3 (którym obecnie jeździmy), przynajmniej
      ze względów wizualnych, z względów praktycznych pliko jako nowszy model nie
      może być gorszy od strszego...
      tak mi się przynajmniej wydaje

pliko:
      www.allegro.pl/item99906807_nowa_spacerowka_pliko_p3_completo_peg_perego.html

pozdrawiam,
      Ania
      • katinka Re: PEGE PEREGO 04.05.06, 20:21
        Wielkie dzięki.
        A który najlepiej nadaje się dla 9-miesięcznego dziecka? Chodzi mi o siedzisko
        i czy pokrowiec na nóżki, który jest w stanadardzie w Venezi nie będzie za mały
        dla takiego dziecka bo w sklepie powiedzieli mi że to dla noworodka.. Czy tak
        jest rzeczywiście, czy trzeba dokupic nowa osłonkę?
        • szurkas Re: PEGE PEREGO 05.05.06, 16:05
          Jesli kupisz Pliko P3 Completo to tam juz jest dodatkowo śpiworek na nozki i
          folia przeciwdeszczowa.Widzialam ten wozek w sklepie i siedzisko jest duze a
          rodzice, ktorzy maja juz ten model, pisza ze jest wygodne (wiek dziecka 2
          lata).O wozku Venezia nic nie wiem smilenie bylam zainteresowane jego
          kupnem.Widzialam tylko na zdjeciu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka