Gość: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:46 Młodego mężczyzny, w nocy z czwartku na piątek wskoczył do Łyny z kładki przy ul. Mochnackiego i utonął ...a cóz to za analfabeta napisal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maua Re: Utonięcie w Łynie IP: 87.206.222.* 27.01.06, 22:04 "Utoniecie w Lynie MLODEGO MEZCZYZNY"... Analfebeta tego nie pisal, za to komentowal czlowiek, ktory uwaznie nie przeczytal artykulu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !:) Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:44 Utonięcie w Łynie Młodego mężczyzny, w nocy z czwartku na piątek wskoczył do Łyny z kładki przy ul. Mochnackiego i utonął Brawo maua pżeciesz jusz na pierfży żud oka widac, rze wrzystko jezd poprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orlando Re: Utonięcie w Łynie IP: *.makronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:17 Stary mochnacki w nocy z czwartku na środę wyskoczył z Łyny przy ulicy Kładki i się.............udusił!Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Utonięcie w Łynie IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.06, 21:40 Nie macie sumienia Paweł był wspaniałym kumplem nie wiem co mu strzeliło do głowy ale bardzo mi smutno ze juz go nie ma Miał dopiewro 22 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -0- Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:51 Co Wy tam pijecie - redaktory - przy pisaniu textów? Chętnie bym spróbował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogranicznik Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:02 "Na brzegu samobójca zostawił dokumenty. Dzięki temu policjanci ustalili, że 22- latek w towarzystwie dwóch koleżanek wybrał się na Starówkę" Czyżby w pubach na Starówce zaczęli wstawiać klientom pieczątki do dowodów osobistych? A te dwie koleżanki też mu wpisali w dokumenty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laik Beznadziejny tekst IP: *.160.232.218.olsznet.ec.pl 28.01.06, 12:42 Czy już nikt nie sprawdza publikowanych tekstów? Kto to pisał? Przedszkolak ma lepszy styl. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Beznadziejny tekst 28.01.06, 12:49 tekst? niemadry mlody czlowiek przez alkohol stracil zycie:( Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: Beznadziejny tekst 30.01.06, 08:25 Razi was to jak ktos cos napisal a ze idiota skacze do wody ..to to normalka? Idzie w slady 22-latka, mniej debili bedzie w Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
balsaminka Re: Beznadziejny tekst 30.01.06, 08:27 balsaminka napisała: > Razi was to jak ktos cos napisal a ze idiota skacze do wody ..to to normalka? > > Idzie w slady 22-latka, mniej debili bedzie w Olsztynie > > "Idcie" mialo byc..jesssuuu zarazilam sie tu debilizmem od was...napisac poprawnie nie potrafie..nic wiec dziwnego ze i redaktorom trafiaja sie bledy w pisaniu (redagowaniu)po tym jak przeczytaja wasze wypowiedzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAT Re: JESTES ZALOSNA IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.06, 21:42 JESTES ZAłOSNA UWAZAJ ZEBY CIEBIE KIEDYS NIE SPODKAłA JAKAS TRAGEDIA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnk Re: Utonięcie w Łynie IP: 82.160.110.* 28.01.06, 16:19 damn...nie wiem co powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesia Re: Utonięcie w Łynie IP: *.uwm.edu.pl 30.01.06, 13:48 Rzeczywiście najważniejsze dla was jest w tym artykule to jak został zredagowany. Wobec głupiej śmierci to zwyczajny pikuś. Ja jestem wstrząśnięta tym jak bardzo człowiek może być durny po wypiciu chociażby piwa. Sama jestem matką dorosłych dzieci i tylko mogę sobie pomyśleć jak bardzo przeżywają to rodzice denata, który tak naprawdę nie wiadomo dlaczego to zrobił bo uważam, że w wieku 22-lat na popisówki jest już za późno. Co jemu odbiło? Przecież całe życie było przed nim. Tak sobie myślę, że ja na miejscu tych dwóch dziewczyn za nic w świecie nie pozwoliłabym jemu wskoczyć. Darłabym sie w niebogłosy,trzymała jego resztkami sił itd., chociaz nie wiem jak było naprawdę.Przeżywam to do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:30 Martwicie sie o jakis glupi tekst??!! Paweł... [*] :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 156 Re: Utonięcie w Łynie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 28.01.06, 17:00 a Ty świeczke jakiemuś idiocie zapalasz - pomniki dla debili?! Nie ma powodu do zmartwień - jeden palant mniej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zastanow sie Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:28 Człowieku nie znaleś go więc nie używaj takich słów!!! Nie masz prawa oceniać!! Pomyśl co myślą i czują jego bliscy jak czytają twój okrutny wpis!! Zastanów się czy wiesz wszystko o tej sprawie... nie wiesz jak bylo naprawdę... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:37 Nad czym wy się zastanawiacie nad tekstem! zginął młody chłopak! Nie ważne z jakiego powodu i co się naprawdę stało! Jeżeli macie odrobinę serca zapalcie mu świeckę i pezstańcie gadać. Paweł [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 07:33 Nie idiocie tylko czlowiekowi, ktorego znalem i wiem co i jak bylo i jest!! Jesli masz mozg to pomysl nim troche... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:20 Żyj w pokoju. Niech Pan Bóg Ci przebaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [+] :( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:35 masz racje...a pan Bóg napewno wybaczy..szkoda mi tego chlopaka ale coz stalo sie:( spoczywaj w pokoju [+] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z Łodzi Re: Utonięcie w Łynie IP: *.toya.net.pl 02.02.06, 12:03 żyj w pokoju Pawle...Niech Pan Bóg Ci wybaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -0- Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:27 "Na brzegu mężczyzna zostawił dokumenty. Dzięki temu policjanci ustalili, że 22-latek wybrał się na Starówkę w towarzystwie dwóch koleżanek. Po kilku godzinach, gdy postanowili zmienić lokal - będący pod wpływem alkoholu mężczyzna stwierdził, że wskoczy do rzeki. Dziewczyny próbowały odwieźć go od tego zamiaru, jednak nie udało im się to. Zaczął się rozbierać i po chwili był już w rzece." kurcze, nie sądziłem, że tyle z dokumentów mozna się dowiedzieć. A nie było tam napisane co to za dziewczyny - w tych dokumentach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:31 To straszne co sie stało, najgforsze dla rodziców tego chłopaka, a z tego co czytam, to chyba wszystko przez alkohol. Odpowiedz Link Zgłoś