Dodaj do ulubionych

Utonięcie w Łynie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 20:46
Młodego mężczyzny, w nocy z czwartku na piątek wskoczył do Łyny z kładki przy
ul. Mochnackiego i utonął
...a cóz to za analfabeta napisal?

Obserwuj wątek
    • Gość: Maua Re: Utonięcie w Łynie IP: 87.206.222.* 27.01.06, 22:04
      "Utoniecie w Lynie MLODEGO MEZCZYZNY"... Analfebeta tego nie pisal, za to
      komentowal czlowiek, ktory uwaznie nie przeczytal artykulu :)
    • Gość: !:) Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:44
      Utonięcie w Łynie
      Młodego mężczyzny, w nocy z czwartku na piątek wskoczył do Łyny z kładki przy
      ul. Mochnackiego i utonął

Brawo maua pżeciesz jusz na pierfży żud oka widac, rze wrzystko jezd poprawnie
    • Gość: Orlando Re: Utonięcie w Łynie IP: *.makronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 09:17
      Stary mochnacki w nocy z czwartku na środę wyskoczył z Łyny przy ulicy Kładki i
      się.............udusił!Koniec
      • Gość: Kasia Re: Utonięcie w Łynie IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.06, 21:40
        Nie macie sumienia Paweł był wspaniałym kumplem nie wiem co mu strzeliło do
        głowy ale bardzo mi smutno ze juz go nie ma Miał dopiewro 22 lata...
    • Gość: -0- Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:51
      Co Wy tam pijecie - redaktory - przy pisaniu textów?
      Chętnie bym spróbował :-)
      • Gość: pogranicznik Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:02
        "Na brzegu samobójca zostawił dokumenty. Dzięki temu policjanci ustalili, że 22-
        latek w towarzystwie dwóch koleżanek wybrał się na Starówkę"

Czyżby w pubach na Starówce zaczęli wstawiać klientom pieczątki do dowodów
        osobistych? A te dwie koleżanki też mu wpisali w dokumenty???
    • Gość: laik Beznadziejny tekst IP: *.160.232.218.olsznet.ec.pl 28.01.06, 12:42
      Czy już nikt nie sprawdza publikowanych tekstów? Kto to pisał? Przedszkolak ma
      lepszy styl.
      • muraszka1 Re: Beznadziejny tekst 28.01.06, 12:49
        tekst? niemadry mlody czlowiek przez alkohol stracil zycie:(
      • balsaminka Re: Beznadziejny tekst 30.01.06, 08:25
        Razi was to jak ktos cos napisal a ze idiota skacze do wody ..to to normalka?

Idzie w slady 22-latka, mniej debili bedzie w Olsztynie
        • balsaminka Re: Beznadziejny tekst 30.01.06, 08:27
          balsaminka napisała:

> Razi was to jak ktos cos napisal a ze idiota skacze do wody ..to to normalka?
          >
          > Idzie w slady 22-latka, mniej debili bedzie w Olsztynie
          >
          > "Idcie" mialo byc..jesssuuu zarazilam sie tu debilizmem od was...napisac
          poprawnie nie potrafie..nic wiec dziwnego ze i redaktorom trafiaja sie bledy w
          pisaniu (redagowaniu)po tym jak przeczytaja wasze wypowiedzi na forum.
          • Gość: KAT Re: JESTES ZALOSNA IP: *.ols.vectranet.pl 03.02.06, 21:42
            JESTES ZAłOSNA UWAZAJ ZEBY CIEBIE KIEDYS NIE SPODKAłA JAKAS TRAGEDIA..
    • Gość: fnk Re: Utonięcie w Łynie IP: 82.160.110.* 28.01.06, 16:19
      damn...nie wiem co powiedziec
      • Gość: Tesia Re: Utonięcie w Łynie IP: *.uwm.edu.pl 30.01.06, 13:48
        Rzeczywiście najważniejsze dla was jest w tym artykule to jak został
        zredagowany. Wobec głupiej śmierci to zwyczajny pikuś. Ja jestem wstrząśnięta
        tym jak bardzo człowiek może być durny po wypiciu chociażby piwa. Sama jestem
        matką dorosłych dzieci i tylko mogę sobie pomyśleć jak bardzo przeżywają to
        rodzice denata, który tak naprawdę nie wiadomo dlaczego to zrobił bo uważam, że
        w wieku 22-lat na popisówki jest już za późno.
        Co jemu odbiło? Przecież całe życie było przed nim. Tak sobie myślę, że ja na
        miejscu tych dwóch dziewczyn za nic w świecie nie pozwoliłabym jemu wskoczyć.
        Darłabym sie w niebogłosy,trzymała jego resztkami sił itd., chociaz nie wiem
        jak było naprawdę.Przeżywam to do dzisiaj.
    • Gość: :-( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:30
      Martwicie sie o jakis glupi tekst??!!

Paweł... [*]
      :-(
      • Gość: 156 Re: Utonięcie w Łynie IP: *.atman.pl / *.atman.pl 28.01.06, 17:00
        a Ty świeczke jakiemuś idiocie zapalasz - pomniki dla debili?!
        Nie ma powodu do zmartwień - jeden palant mniej!!!
        • Gość: zastanow sie Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:28
          Człowieku nie znaleś go więc nie używaj takich słów!!! Nie masz prawa oceniać!!
          Pomyśl co myślą i czują jego bliscy jak czytają twój okrutny wpis!! Zastanów
          się czy wiesz wszystko o tej sprawie... nie wiesz jak bylo naprawdę... [*]
          • Gość: K [*] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:37
            Nad czym wy się zastanawiacie nad tekstem! zginął młody chłopak! Nie ważne z
            jakiego powodu i co się naprawdę stało! Jeżeli macie odrobinę serca zapalcie mu
            świeckę i pezstańcie gadać. Paweł [*]
        • Gość: :-( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 07:33
          Nie idiocie tylko czlowiekowi, ktorego znalem i wiem co i jak bylo i jest!!
          Jesli masz mozg to pomysl nim troche...
    • Gość: smutny Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 18:20
      Żyj w pokoju. Niech Pan Bóg Ci przebaczy.
      • Gość: melon [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:29
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: [+] :( Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 16:35
        masz racje...a pan Bóg napewno wybaczy..szkoda mi tego chlopaka ale coz stalo
        sie:( spoczywaj w pokoju [+]
      • Gość: gość z Łodzi Re: Utonięcie w Łynie IP: *.toya.net.pl 02.02.06, 12:03
        żyj w pokoju Pawle...Niech Pan Bóg Ci wybaczy!
    • Gość: -0- Re: Utonięcie w Łynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.06, 10:27
      "Na brzegu mężczyzna zostawił dokumenty. Dzięki temu policjanci ustalili, że
      22-latek wybrał się na Starówkę w towarzystwie dwóch koleżanek. Po kilku
      godzinach, gdy postanowili zmienić lokal - będący pod wpływem alkoholu mężczyzna
      stwierdził, że wskoczy do rzeki. Dziewczyny próbowały odwieźć go od tego
      zamiaru, jednak nie udało im się to. Zaczął się rozbierać i po chwili był już w
      rzece."

kurcze, nie sądziłem, że tyle z dokumentów mozna się dowiedzieć. A nie było tam
      napisane co to za dziewczyny - w tych dokumentach.
      • Gość: kik Re: Utonięcie w Łynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 13:31
        To straszne co sie stało, najgforsze dla rodziców tego chłopaka, a z tego co
        czytam, to chyba wszystko przez alkohol.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka