jzabro 24.05.06, 21:53 Dziewczyny, jak jest z jakością tych ubranek, bo ceny w Factory są bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco14 Re: Plus z Factory Outlet 25.05.06, 11:12 ja ostatnio kupiłam córce trochę rzeczy na lato.Miałam też w poprzednich latach.Jakość jest ok.Sa po praniu niektóre i nic się nie stało.Tylko te z laykrą trochę sie kórczą ale w tym roku nie ma nic takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Plus z Factory Outlet 26.05.06, 11:25 zakupiłam dwie koszulki ale jeszcze ich nie prałam Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: Plus z Factory Outlet 26.05.06, 13:32 hej gdzie sie znajduje ten(to) Factory Outlet? Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
paproszek57 Re: Plus z Factory Outlet 26.05.06, 13:47 a ja polecam z całego serca, moją córke ubieram niemalże tylko tam, i siebie czesto w skarpetki tez, bardzo dobra jakościowo bawełna i po praniu nic sie z nią nie dzieje, niektóre bluzki bedzie nosic juz trzeci sezon,a wygladaja niemalze jak nowe, troszke moze juz sa małe ale na podworko to akurat, Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Plus z Factory Outlet 26.05.06, 15:27 w Piasecznie - rozmawiałam z ekspedientką i są tylko w tym centrum Odpowiedz Link Zgłoś
dorecha Re: Plus z Factory Outlet 26.05.06, 16:28 Ten sklep dokładnie BestaPlus jest również w Ursusie. pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś