ashera 01.06.06, 16:58 Mam pytanko, czy któraś się orientuje w ich rozmiarówce? Normalnie noszę ciuchy 36, czy spodnie ciążowe z H&M w rozmiarze 38 nie będą za małe? Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashera Re: H&M spodnie ciążowe 01.06.06, 17:10 Dodam, że nie mam możności bycia w H&M i podnie będzie mi kupować mama i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: H&M spodnie ciążowe 01.06.06, 17:20 Hmmm obawiałbym się raczej czy nie będą za duże. Ja miałam dżinsy xl i były spore, starczyły do końca ciąży, a brzuch miałam ogromniasty - dzidzia prawie 5 kilosków. Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: H&M spodnie ciążowe 01.06.06, 19:42 Jeśli przed ciążą nosiłaś 36 to w ciąży musisz kupować rozmiar ten sam czyli 36. W 38 H&M się utopisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ashera Re: H&M spodnie ciążowe 01.06.06, 21:47 Dzięki za odzew. W poprzedniej ciąży w zasadzie utyłam tylko w tyłku i udach taką mam tendencje dlatego zastanawiałam się nad numer większymi. Tak to jest z zakupami na odległość. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: H&M spodnie ciążowe 01.06.06, 21:58 Ja nosze 40/42 i wszystkie ubrania w H&M które kupuję to M mierzyłam już kilka L i były stanowczo za duże. Popatrz na Allegro tam podają tez wymiary będziesz miała pełny obraz, Myślę że dla Ciebie najlepsza będzie S z kolecji- H&M mama Odpowiedz Link Zgłoś
aga_sama Re: H&M spodnie ciążowe 02.06.06, 08:41 Tylko S. Ja nosiłam przed ciążą 36 i teraz piękne dżinsy ciążowe od koleżanki w rozmiarze M trzymam w szafie, bo mi spadają Odpowiedz Link Zgłoś