kaliaa 02.07.06, 17:56 czy z modeli ct 05 i ct 04 zdejmuje sie tapicerka do prania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam6lat Re: do uzytkowniczek parasolek chicco 02.07.06, 22:35 tak - odktecasz kilka srubek i zdejmujesz Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: do uzytkowniczek parasolek chicco 03.07.06, 07:03 Nie nie zdejmuje się,tych śrubek jest sporo i w instrukcji napisali że nie jest zdejmowane,w CT 0,5 trzebaby potem wiedziec jak z tyłu przwlec te taśmy do opuszczania oparcia,do pralki i tak nie włożysz bo ma wszyte deseczki w tapicerkę. Bardzo łatwo się pierze namydloną gąbką,mi schodzą wszystkie plamy i schnie godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: do koma.edziecko 03.07.06, 09:16 KOMA czy Ty nadal jestes zadowolona z tego wozka? Zastanawiam sie nad nim biadz na d jane enrgy i inglesina trip. Chicco ma dodatkowy plus na tle wspomnianych wozkow w postaci okrycia na nozki i niskiej ceny, wiec mocno nmnie kusi, ale niestety malo jest opinii na jego temat i dlatego mam watpliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: do uzytkowniczek parasolek chicco 03.07.06, 09:21 Wiesz co nie powiem czy jesem zadowola bo nie wiem,jak każdy ma wady i zalety,chicco caddy mi się lepiej prowadzi ale nie ma budki i rozkładanego oparcia. Ma zalety takie jak dobre podbijanie,lekki,budka fajna naciągana do przodu jak świeci słoneczko ale jak każdy ma i wady: krótki podnóżek,brak wyczuwalnej amortyzacji,mógłby się bardziej rozkładac na płasko ale mała w nim śpi bez problemu. Tani jest i ma dodatkowe akcesoria ale już mnie korci żeby sprzedac i kupic coś nowego,ja to nienormalna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: do uzytkowniczek parasolek chicco 03.07.06, 09:25 dzieki, a powiedz czy rzeczywisice da sie go rozlozyc i zlozyc jedna reka? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: do uzytkowniczek parasolek chicco 03.07.06, 13:51 Nie da się,przynajmniej w moim trzeba przez chociaz sekundę przytrzynmc drugą żeby odblokowac wózek,może z czasem ten mechanizm się wyrobi bo teoretycznie jest to możliwe Odpowiedz Link Zgłoś