Dodaj do ulubionych

Zwiedzanie emilia-romagna! pomóżcie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:49
Witam,

Wybieram się w rejon Emilia-Romagna na początku września i mam mały problem. Chcemy zwiedzić Bolonię, Rimini, Rawennę, Ferrarę, Modenę i Mediolan (wiem, że to inny region, ale z Milanu mamy wylot). Czy lepiej zostać cały pobyt w Bolonii i tylko wyjeżdżać rano i wracać wieczorem, czy lepiej przemieszać się z miasta do miasta? Co polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: emm Re: Zwiedzanie emilia-romagna! pomóżcie IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 19:56
      sorry, ale nie mogę się jednak powstrzymać - poziom niektórych pytań mnie przeraża - jak dzieci we mgle... a z całego bogactwa informacji w internecie wybierają opcję "zadaj pytanie innym". Co zrobisz jeśli tyle samo osób odpowie "polecam bazę w Bolonii" i "przemieszczaj się"? to dopiero będzie problem:)

kobieto - zastanów się, jako sposób zwiedzania wolisz, a jeśli nie potrafisz tego ocenić, to może pomoże ci kwestia finansowa - sprawdź sobie po prostu ceny noclegów, oceń, ile będą kosztowały przejazdy i porównaj, która opcja jest korzystniejsza
    • Gość: JckS Re: Zwiedzanie emilia-romagna! pomóżcie IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 08:49
      Lądowałem w Forli. Tam znalazłem hotel - blisko lotniska. Codziennie kolejami regionalnymi przemieszczałem się do innej miejscowości. M.in. Wenecja, Florencja, Bolonia. Rano wyjazd - wieczorem powrót. Polecam takie rozwiązanie. Tarabanienie się cały czas z bagażami zepsuje całą przyjemność podróży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka