oskarek05 13.07.06, 13:44 Czy mogę oddać wózek,który kupiłam wczoraj,nie używany na podwórku? Czy ktoś tak oddawał? Chodzi mi oparasolkę Deltimu,rozmyśliłam się i chcę kupić Deltim Kazoo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magia Re: Zwrot wózka 13.07.06, 14:03 Jesli kupilam przez interent to mozesz, jesli w normalnym sklepie to juz zalezy od dobrej woli sprzedawcy. Przyjac moze, ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
arsz Re: Zwrot wózka 14.07.06, 07:58 Można do 10 dni, bez podania przyczyny. Warunek brak śladów użytkowania i niezniszczone opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozania Re: Zwrot wózka 14.07.06, 08:46 Zwrot do 10 dni jesli zakup byl dokonany na odlegosc (sklepy internetowe) lub poza lokalem przedsiebiorstwa (np. spotkalas sie z przedstawicielem w domu). W innym przypadku tylko dobra wola sprzedawcy. Moze moglabys po prostu zamienic u tego samego sprzedawcy na kazoo? Odpowiedz Link Zgłoś
oskarek05 Re: Zwrot wózka 14.07.06, 08:50 Mogłabym,ale to jest sklep Polaka i nie ma w nim wózków Deltim. Ale udało się, wieczorem zawieżliśmy i zwrócili kasę. Dzięki za pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś