sdomitrz 17.07.06, 11:28 Czy ktoś wie, czy w Mothercare są już zniżki większe niż na 20%? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdomitrz Re: Mothercare... 17.07.06, 22:23 Może był ktoś ostatnio - czy nadal przecena jest tylko 20%? Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Mothercare... 17.07.06, 22:29 ja bylkam ostatnio w reducie i bylo 20%, bylam w piatek Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Mothercare... 17.07.06, 22:52 Dzięki, dziewczyny.... Ciekawe, kiedy startują... ciągle mam jeszcze nadzieję, że będzie taka wyprzedaż jak kiedyś, ale jest juz 17 lipiec i nic Odpowiedz Link Zgłoś
katapka Re: Mothercare... 18.07.06, 12:20 a szukasz koniecznie Mothercare? Widziałam ,że w sklepie Maya Cormier są wyprzedaże do -70% i naprawdę duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
sdomitrz Re: Mothercare... 18.07.06, 14:23 Przepraszam, nie znam tej marki. Rozumiem, że sprzedają ubranka dziecięce. Gdzie w W-wie są takie sklepy? Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Mothercare... 18.07.06, 20:35 Dzisiaj w Wola Park widziałam wywieszoną informację o przecenie 70%, ale nie miałam czasu wejść do sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: Mothercare... 18.07.06, 21:59 pewnie przecena tylko na bardzo ograniczony asortyment, bo jakby nie było bardzo wysoki skok z tych 20% Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: SĄ juz duże wyprzedaże w Wola Parku 18.07.06, 22:47 wyprzedaż jest do -70. Duzo rzeczy jest przecenionych o ok. 50%. Weszłam dzisiaj i duuużo ciuszków mnie korciło, ale mąż mnie przekonał, że szafy pękają w szwach od ubranek dziecięcych, więc kupiłam tylko JEDEN rampersik Są np. pajacyki w cenach 49 zł i 39 zł za 3-pak. jestem wielką fanką tych pajaców - polecam. Chlopięce były chyba tylko w tej wyższej cenie. Sa właśnie rampersy, np. dwupaki po 35 zł, albo pojedyncze po 39 zł. Przecenione niektóre body, w 3- i 7-pakach. Poza tym naprawdę niemal cały asortyment ubranek, skarpetek, bucików (np. piankowych czy plastikowych sandałków) przeceniony. Moim zdaniem warto się wybrać, bo taniej pewnie już nie będzie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
ffiill Re: SĄ juz duże wyprzedaże w Wola Parku 19.07.06, 14:58 Okazuje się, że naprawdę wiele rzeczy przecenili bardzo mocno!!! Oczywiście dokonaliśmy niezbednych zakupów wielu ciuszków ) Odpowiedz Link Zgłoś
katapka Re: Mothercare... 20.07.06, 11:23 Sklep Maya Cormier jest na Mokotowskiej 61, bisko placu 3 krzyzy. Maja glownie ubrania ciazowe i to mnie interesowalo. Widzialam tez rozne body dla maluszkow francuskiej firmy "Petit Bateau", ale nie pamietam ceny (chyba jednak nie byly drogie). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: a pościel? 19.07.06, 23:08 Z pościeli widziałam trochę przecenionych z takiej serii z czerwonym samochodzikiem na niebieskim tle. ale nie interesowały mnie te rzeczy więc nic nie wiem o cenach - czy atrakcyjne. jeśli chodzi o akcesoria, to chyba nic nie jest przecenione. podobnie ubrania ciążowe. Cały czas pisze o Wola Parku, bo może w innych sklepach jest coś ciekawszego... aga Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Mothercare... 19.07.06, 21:10 Byłam dzis w Klifie - pajacyki do spania na pół, czyli niecałe 50 za 3 sztuki, duza rozmiarówka (nie tylko maleńkie) i chlopiece, i dziewczynki - na 12-18 miałam chyba pieć wzorów dla dziewczynki do wyboru. Bielizna spore obnizki, piżamki letnie i rampersy, koszulki - najtańszy wdaje sie mały chlopiec. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam wieści z Galerii Mokotów 20.07.06, 14:38 Byłam wczoraj i sporo ubrań dziecięcych przecenionych jest o 50 %. Pościel nie była jeszcze objęta wyprzedażami, ubrania ciążowe przecenione, ale mało atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś