kaja2800 17.07.06, 14:07 czy posiadcie taki tron i czy warto go kupić , mała zaczyna nocnikowanie i zastanawiam się czy będzie on rzeczywiście lepszy od normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ethomas Re: nocnik FP 17.07.06, 14:51 mam ten tron, ale melodyjki nie uzywam. Malemu pasuje, bo moze sie oprzec o boki raczkami kiedy na nim siada. Jest stabilny jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
monika26kr Re: nocnik FP 17.07.06, 14:59 Rowniez polecam, ze wzgledu na jego budowe a nie melodyjki - tez uzywamy bez baterii. Wczesniej mala miala zwykly i nie lubila na nim siedziec bo ciezko sie i sioada i wstaje - ten jest jak krzeselko. Droga rzecz, ale na zabawki firmowe tez sie duzo wydaje, a z nocnika dziecko ma czesto korzystac, przynajmniej w teorii polecam. Zastanawialam sie tez nad tym drugim FP, imitujacym toalete ale napewno nie jest tak wygodny jak tron. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: nocnik FP 31.07.06, 21:22 Mamy obydwa nocniczki z F-P, Antoś bardziej lubi tron, bo mini-ubikacji się trochę... boi. Drażni go w niej muzyczka i pewnie coś jeszcze, ale nie wyniuchałam co, po prostu ma wiele oporów, by na niej siadać - więc póki co służy jako "schodek" w łazience - Antoś na niej staje, by sięgnąć do umywalki. Tron jest super, mieliśmy wcześniej dwa inne nocniczki - foczkę i taką mini- ubikację (ale nie z F-P) z klapą itd. Antek lubił siedzieć bardziej na tej drugiej, ale się szybko złamała (podobno to się czesto zdarza w tych nocnikach, dlatego później nie żal mi było pieniążków na sprowadzenie nocniczków F-P, bo byłam przynajmniej pewna jakości) a w foczce głowa foczki uniemożliwiała mu samodzielne siadanie i wstawanie. Reasumując - polecam tronik. Odpowiedz Link Zgłoś