lusia485 22.07.06, 22:53 Dziewczyny zamierzam kupic taki wozek i chcialabym uslyszec opinie ktorejs z was na jego temat? Jaki jest w uzytkowaniu czy sie nie psuje? Czy jest wart swojej ceny, slyszalam juz rozne opinie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamatha Re: Czy ktos ma wozek Chicco S3 Trio? 23.07.06, 08:59 Myslalam nad nim dlugo, ogladalam kilkanascie razy. Sliczyn, zwrotny, wszystko ma, bezieczna 'samochodowa' gondolke,(mozna w niej przewozoc dziecka, ma atest) fotelik samochodowy i spacerowke. Ale ta gondolka jest mala, wymierzylam na wszystkie sposby, porownalam z innym. Spacerowka jest bardzo fajna, sportowa 3 kolka, spiworek na nozki i wszystkie dodatki. Termin porodu mam na wrzesien i wydaje mi sie ze synek nie przejezdzi w niej calej zimy. Cena nie mala ale do przyjecia jak za taki standard. (jest juz fotelik samochodowy + bezpieczna gondola) Tak jak wszedzie i tutaj w Austrii jedni chwala inni nie. Ja wybralam inny wozek, ale tylko ze wzgledu na wielkosc gondoli. M i Odpowiedz Link Zgłoś
lusia485 Re: Czy ktos ma wozek Chicco S3 Trio? 23.07.06, 21:53 Ja porownywalam ten wozek do wozka Bebecar Racer St i wydaje mi sie ze gondloki nie roznia sie zbytnio rozmiarem...Mysle ze rozmiar spacerowki jest wazniejszy bo jak dziecko zacznie siedziec ok 8 miesiaca to bedzie jezdzic juz w spacerowce do 3 roku zycia. Tak wiec gondola jest dobra na sam pocztek. Odpowiedz Link Zgłoś
kachutka Re: Czy ktos ma wozek Chicco S3 Trio? 23.07.06, 10:32 Mnie też się bardzo ten wózek podoba i mam go już zamówiony, niemniej jednak ciekawa jestem opinii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mopek78 Re: A czy ktoś ma wózek Deltim - Premier 23.07.06, 22:05 j.w. co o tym wózeczu sądzicie Odpowiedz Link Zgłoś