agni71 23.07.06, 21:49 Chcę tam wysłać brata po zabawkę dla córci (znalazłam ich na Allegro - mają dobre ceny na zabawki Chicco), ale chcę sie upewnić, że to solidna firma... aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_maruda Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 22:38 Tak, to duży market z artykułami dziecięcymi www.baby-maxx.pl Nie wiem tylko czy ceny w markecie nie są wyższe niż te na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
o1la Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 22:43 kupowalam zjezdzalnie na allegro- sprawnie, wszytsko zgodne z opisem aukcji. Do tego atrakcyjna cena. Mialam tez okazje byc na miejscu, w sklepie- pozytywne wrazenie (nic jednak nie kupowalam). Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Baby-MaXX - wózek dla lalki 23.07.06, 23:05 Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi. czarna_maruda napisała: > Nie wiem tylko czy ceny w markecie nie są wyższe niż te na allegro Napisali mi, że ceny w sklepie mają takie jak na Allegro... Ponieważ brat mieszka we Wrocławiu od niedawna (zakochany w tym mieście , to pomyślałam, że go poproszę o kupno wózka lalkowego Chicco. www.allegro.pl/item116174337_cudowny_wozek_dla_lalek_firmy_chicco_promocja_.html Tylko, że on się na takich rzeczach nie zna - i nie chciałabym, żeby mu wcisnęli jakąś podróbkę (bo cena dużo niższa niż w sklepie firmowym). A może lepiej kupić spacerówkę Baby Annabell, taką jak ta: www.merlin.com.pl/frontend/towar/419638 a może jeszcze inną? aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 23:27 Byłam u nich niedawno po raz pierwszy i moje wrażenia są następujące: oprócz niewielkiej stosunkowo ilości markowych zabawek jest tam multum taniej, tandetnej chińszczyzny i podrób zabawek Berchet oraz Smoby. Na ceny także trzeba uważać np laleczka Shelly i jej nocniczek kosztuje 49 zł podczas gdy w Rossmannie kupiłam ją za 22 zł. Na pewno można tam coś kupić w okazyjnych cenach, trzeba tylko wiedzieć kiedy i śledzić ogłoszenia o promocjach w prasie. Mają także duży wybór puzzli w dobrych cenach. No i jest to jedyny chyba we Wrocławiu sklep, gdzie widziałam lalkę Jaggets i akcesoria do niej - niestety wszystko drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do pii 23.07.06, 23:51 No to mnie zmartwiłaś ta wzmianką o podróbach Bercheta. Właśnie tego sie boję, że wózek niby Chicco okaże sie podróbką. Na Allegro mają ich bardzo dużo i to mi jakos tak podejrzanie wygląda. Zarzekają się, że wózki są oryginalne, ale ..... Zdjecie zamieszczone jest katalogowe, nie real photo. To chyba sobie jednak daruję - ostatnio nacięłam się na Allegro na DVD i jakoś się zrobiłam ostrożniejsza. aga Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: Do pii 24.07.06, 08:26 Wszystko pieknie, dopóki nie bedzie trzeba czegoś zareklamować, wtedy zaczynają się schody! ja chciałam zareklamować kupione w tym sklepie łóżeczko turystyczne, które strasznie śmierdziało po rozłożeniu. Zadzwoniłam do sklepu i dowiedziałam sie, że nie mogą mi zwrócić pieniędzy, a najwyżej wymienią łóżeczko na inny towar. Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Do agni :-) 24.07.06, 08:28 To co napisałam wyżej błędnie umieściłam pod postem do pia, sorki Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do pii 24.07.06, 11:37 Wydaje mi się na 99%, że Chicco jest oryginalne. Je też trochę oryginalnego, tańszego Bercheta, podróby można poznać po tym, że opakowania są łudząco podobne do oryginałów, ale nazwy firm choć odobne do nazw Smoby i Berchet są jednak inne (zmiana kolejności liter). Odpowiedz Link Zgłoś
berta333 Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 24.07.06, 09:44 Ja polecam ten sklep. Kupowałam (przez Allegro) krzesełko Chicco Polly. Szybka dostawa, dobry kontakt, towar ok! Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 24.07.06, 22:29 Bardzo dziękuję za wszzystkie odpowiedzi. W takim razie chyba się zdecyduję na zakup tam. Tylko uczulę brata, żeby dokładnie sprawdził nazwę producenta aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 25.07.06, 13:00 Tylko uprzedź brata, że to jest kawałek za Wrocławiem, w miejscowości Psary, więc bez samochodu się nie obejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś