Dodaj do ulubionych

Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX?

23.07.06, 21:49
Chcę tam wysłać brata po zabawkę dla córci (znalazłam ich na Allegro - mają
dobre ceny na zabawki Chicco), ale chcę sie upewnić, że to solidna firma...

aga
Obserwuj wątek
    • czarna_maruda Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 22:38
      Tak, to duży market z artykułami dziecięcymi
      www.baby-maxx.pl
      Nie wiem tylko czy ceny w markecie nie są wyższe niż te na allegro
      • o1la Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 22:43
        kupowalam zjezdzalnie na allegro- sprawnie, wszytsko zgodne z opisem aukcji. Do
        tego atrakcyjna cena. Mialam tez okazje byc na miejscu, w sklepie- pozytywne
        wrazenie (nic jednak nie kupowalam).
      • agni71 Re: Baby-MaXX - wózek dla lalki 23.07.06, 23:05
        Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi.

czarna_maruda napisała:

> Nie wiem tylko czy ceny w markecie nie są wyższe niż te na allegro

Napisali mi, że ceny w sklepie mają takie jak na Allegro... Ponieważ brat
        mieszka we Wrocławiu od niedawna (zakochany w tym mieście smile, to pomyślałam,
        że go poproszę o kupno wózka lalkowego Chicco.

www.allegro.pl/item116174337_cudowny_wozek_dla_lalek_firmy_chicco_promocja_.html

Tylko, że on się na takich rzeczach nie zna - i nie chciałabym, żeby mu
        wcisnęli jakąś podróbkę (bo cena dużo niższa niż w sklepie firmowym).

A może lepiej kupić spacerówkę Baby Annabell, taką jak ta:

www.merlin.com.pl/frontend/towar/419638
        a może jeszcze inną?

aga
    • pia_ Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 23.07.06, 23:27
      Byłam u nich niedawno po raz pierwszy i moje wrażenia są następujące: oprócz
      niewielkiej stosunkowo ilości markowych zabawek jest tam multum taniej,
      tandetnej chińszczyzny i podrób zabawek Berchet oraz Smoby. Na ceny także
      trzeba uważać np laleczka Shelly i jej nocniczek kosztuje 49 zł podczas gdy w
      Rossmannie kupiłam ją za 22 zł. Na pewno można tam coś kupić w okazyjnych
      cenach, trzeba tylko wiedzieć kiedy i śledzić ogłoszenia o promocjach w prasie.
      Mają także duży wybór puzzli w dobrych cenach. No i jest to jedyny chyba we
      Wrocławiu sklep, gdzie widziałam lalkę Jaggets i akcesoria do niej - niestety
      wszystko drogie.
      • agni71 Re: Do pii 23.07.06, 23:51
        No to mnie zmartwiłaś ta wzmianką o podróbach Bercheta. Właśnie tego sie boję,
        że wózek niby Chicco okaże sie podróbką. Na Allegro mają ich bardzo dużo i to
        mi jakos tak podejrzanie wygląda. Zarzekają się, że wózki są oryginalne,
        ale ..... Zdjecie zamieszczone jest katalogowe, nie real photo.
        To chyba sobie jednak daruję - ostatnio nacięłam się na Allegro na DVD i jakoś
        się zrobiłam ostrożniejsza.

aga
        • nikaes Re: Do pii 24.07.06, 08:26
          Wszystko pieknie, dopóki nie bedzie trzeba czegoś zareklamować, wtedy zaczynają
          się schody!
          ja chciałam zareklamować kupione w tym sklepie łóżeczko turystyczne, które
          strasznie śmierdziało po rozłożeniu. Zadzwoniłam do sklepu i dowiedziałam sie,
          że nie mogą mi zwrócić pieniędzy, a najwyżej wymienią łóżeczko na inny towar.
          • nikaes Do agni :-) 24.07.06, 08:28
            To co napisałam wyżej błędnie umieściłam pod postem do pia, sorki smile
        • pia_ Re: Do pii 24.07.06, 11:37
          Wydaje mi się na 99%, że Chicco jest oryginalne. Je też trochę oryginalnego,
          tańszego Bercheta, podróby można poznać po tym, że opakowania są łudząco
          podobne do oryginałów, ale nazwy firm choć odobne do nazw Smoby i Berchet są
          jednak inne (zmiana kolejności liter).
    • berta333 Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 24.07.06, 09:44
      Ja polecam ten sklep. Kupowałam (przez Allegro) krzesełko Chicco Polly. Szybka
      dostawa, dobry kontakt, towar ok!
      • agni71 Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 24.07.06, 22:29
        Bardzo dziękuję za wszzystkie odpowiedzi. W takim razie chyba się zdecyduję na
        zakup tam. Tylko uczulę brata, żeby dokładnie sprawdził nazwę producenta smile

aga
        • pia_ Re: Do Wrocławianek - znacie sklep Baby-MaXX? 25.07.06, 13:00
          Tylko uprzedź brata, że to jest kawałek za Wrocławiem, w miejscowości Psary,
          więc bez samochodu się nie obejdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka