froben 04.08.06, 14:50 Proszę o szczere opinie na temat wóżków w/w firmy. Nie ukrywam, ze interesuja mnie głównie opinie osób które uzytkowały taki wózek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaola Re: MUTSY - wady & zalety 04.08.06, 21:57 ja mam model 4rider (spacerówkę)i jestem bardzo zadowolona Wersja ze składaniem jest super Nie mam problemu ze spacerami Pakuje małego do wózka, składam go i na spacerek Prowadzi się go jedną ręką wada mały koszyk na zakupy, problem z wysokimi krawężnikami Innych wad nie dopatrzyłam się Wózek mamy 4msc Odpowiedz Link Zgłoś
ania_i_synek Re: MUTSY - wady & zalety 04.08.06, 22:31 wad jak dla mnie - brak jestem fakna absolutna. no, jakbym sie miala czepiac - gabaryty. przy malym samochodzie - zapomnijcie o skladaniu do bagaznika. i waga tez spora. ale tachalam na 3 pietro bo zalety rekompensowaly mi wszystko ))) w zime - niepokonany, przejezdzalam przez wszystkie zaspy, koszyk maly?????? zartujecie, plytki, owszem, ale nadspodziewanie pakowny, wiozlam kiedys 20kg ziemniakow ))) aa - mialam 4 kolowca, nie wiem jak tam te 3 kolowe sie sprawuja Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: MUTSY - wady & zalety 04.08.06, 22:56 Ja miałam Urban Rider'a.KOsz w sam raz-fakt ze zakupów nie robię)Gabaryty faktycznie niemałe-zajmował prawie cały bagażnik Almery.Niesłychanie stabilny- ja sobie zażyczylam wersję ze stalowymi szprychami żeby go bardziej obciążyć.Wada-firmowa pompka,jest do bani i w zasadzie kół nią nie napompujesz.Wystarczy kupić zwykłą z wężykiem za 10złRozpędzony nawet w zaspy wjeżdżał.POlecam na zimę do gondolki zakup firmowego śpiworka(ok180zł) z polaru plus materiał tapicerki.Naprawdę warto.No i parasolki nie umiałam obsłużyć więc połamałam kilka jednego lata)BArdzo fajna duża spacerówka "łamana" w dwóch miejscach dzięki czemu można dziecku osobno dopasowywać kąt nachylenia głowy i nóżek.Fajny,designerski,estetyczny i nietypowyZamieniłabym tylo na Emmaljungę Classic albo Edge i Bugaboo Frog) Odpowiedz Link Zgłoś
kaja2800 Re: MUTSY - wady & zalety 04.08.06, 23:12 a ja nie zamieniłabym na inny, po prostu sam jedzie, mam też w domu Maclarena Techno i po prostu jak z nim wychodzę to jestem upocona po uszy. Jeśli miałabym wybierać jeszcze raz to na nic innego bym nie zamieniła, a tak dodatkowo: kosz rzeczywiście jest płytki ale siatki z zakupami nigdy mi z tamtąd nie wypadły a sporo potrafię załadować rozkładanie podnóżka jest beznadziejne bo trzeba nacisnąć dwa przyciski równocześnie i brakuje trzeciej ręki aby go wtedy podnieść - ale ja juz sobie znalazłam na to sposób... pod każdym względem jest super i te spojrzenia )) nie ma osoby która by się za nim nie obejrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: MUTSY - wady & zalety 05.08.06, 01:32 ja użytkuję mutsiaka od końca lutego. wady: pompka - nie ma szans napompować kól, jest dla picu. bagaźnik płytki,ale bardzo pakowny. wózio chodzi jak złoto, nie mam się do czego doczepić. mamy seicento i po odpięciu kół wchodzi do bagaźnika bez problemu, a koła w reklamówce lądują obok. niesamowice stabilny, bardzo lekko sięprowadzi. polecam dość częste stosowanie wd przy osi skrętnej - u mnie włazi sporo piachu, ale jeździmy po wertepach. jedyne cobym zmieniła - to wzięłabym koła szprychowe zamiast plastików - te się bardzo szybko rysują Odpowiedz Link Zgłoś