mardi 08.08.06, 15:32 Dziewczyny, blagam, poradzcie! Ktory wózek lepszy: Hauck jaguar 3 czy maclaren mx3??? Doradzcie bo ja zwariuje, nie umiem sie zdecydowac a jestem totalnie niedoswiadczona przyszla mama Dodam, ze dziecko ma sie urodzic w listopadzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w1paula Re: hauck czy maclaren??? 09.08.06, 00:40 Osobiście uważam, ze tych dwóch marek nie powinno się porównywać bo to zupełnie inna półka. Tylko Maclaren Odpowiedz Link Zgłoś
detinka Re: hauck czy maclaren??? 09.08.06, 11:11 czy zwróciłaś uwagę na to, że to zupełnie inne wózki ? Po pierwsze z "innej półki". Po drugie duża różnica w cenie. Po trzecie Hauck ma tylko nosidło a Maclaren MX3 to wózio z gondolką. Po czwarte M to trzykołowiec a H ma cztery koła. No i waga Hauck 17,5 kg !!! Raczej nie do zaakceptowania, to w tej cenie wolę już ABC Rodeo, Astro czy Cyclon o wadze < 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
mardi Re: hauck czy maclaren??? 09.08.06, 13:10 Dzieki za rady Hauck to tez 3kolowiec, chodzi mi o jaguara 3. Wlasnie, ta waga mnie przeraza. Bedzie to chyba jeden z wielu powodow dla ktorych zdecyduje sie na M. Jaguarow nie mam gdzie zobaczyc "na zywo" a musze je dotknac zanim kupie Maclareny sa podobno w sosnowcu, w sobote jade ogladac. Chyba mnie przekonalyscie, dzieki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś