Dodaj do ulubionych

Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie!

11.08.06, 14:23
Moja mała sie nudzi, nie wiem co jej kuypic żeby sie fajnie bawiła. Co polacacie dla rocznego maluszka?
Obserwuj wątek
    • sdec Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 17:25
      Stolik Chicco Modo, domek Learn&Laugh Home Fisher Price - tym bawi się dość
      długo,pozostałe zabawki kilka minut to max. Chętnie też poczytam co jeszcze.
    • emma_euro_emma Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 21:10
      Jeśli chodzi o zabawki to nie wiem, bo mojego synka zabawki niewiele
      interesują. Ostatnio mam chwilę wytchnienia jak chodzi po domu z komórką przy
      uchu (oczywiście nie może to być zabawka, tylko np. mój telefon - a jakże!),
      gadając po swojemu. Albo wysypuję ryż prażony na talerz i ma na trochę zajęcie
      skubiąc go i po jednym ziarenku zjadającsmile
    • agni71 Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 21:42
      Może piłeczkowa fontanna Playskool, albo piłeczkowa zjeżdżalnia Fisher Price?

aga
    • mysia125 najlepiej... 12.08.06, 20:14
      ...schowac wszytskie zabawki do szafy. Zostawic 5 sztuk w pudle. O reszcie
      dziecie zdazy zapomniec, a pozniej bedzie miec dzika frajde.No i nowe
      zastosowania znajdzie dla tych dawno wynudzonych.

a zanim wyjmiesz po jakims tygodniu zabawki z szafy, zapraszam na
      www.kasiamarcin.com
      tu sa zdjecia
      www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/albums/SDDD-6N3TLU
      a tu opisy do zdjec (i troche wiecej zabaw)
      www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/BlogByCategory?OpenView&RestrictToCategory=Zabawy
      --------------
      Kasia & Felix 23/01/2005
      Felix for beginners
      • kapoosta Re: najlepiej... 13.08.06, 13:08
        zgadzam się w zupełności z mysią
        schowaj zabawki, a pozwól dziecku się bawić różnymi przedmiotami kuchennymi:
        sitko, durszlak, pojemnik na lód, miski, kolorowe łyżki, zakrętki od słoików,
        kolorowe szczypce do spagetti, co tam znajdziesz. Spinacze do bielizny w
        koszyczku też są u nas hitem.
        • czarna_maruda Re: najlepiej... 13.08.06, 14:04
          Piramidka z kółek! Fakt, minęło 4 miesiące zanim prawidłowo ją ułożyła, ale
          codziennie próbowała i zajmowało jej to dużo czasu. Najpierw oglądała kółka,
          potem zakładała na rączki i nóżki, po jakimś czasie załapała, że trzeba je
          wkładać na "pręcik".
          Mamy taką najprostszą z fisher price kosztuje ok. 30 zł
    • burka11 Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 14.08.06, 10:52
      Piesek z Fisher Price, słonik z klockami FP, garnuszek na klocuszek FP autka
      (duże), kredka świecowa i kartka papieru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka