snoopy77 11.08.06, 14:23 Moja mała sie nudzi, nie wiem co jej kuypic żeby sie fajnie bawiła. Co polacacie dla rocznego maluszka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 17:25 Stolik Chicco Modo, domek Learn&Laugh Home Fisher Price - tym bawi się dość długo,pozostałe zabawki kilka minut to max. Chętnie też poczytam co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 21:10 Jeśli chodzi o zabawki to nie wiem, bo mojego synka zabawki niewiele interesują. Ostatnio mam chwilę wytchnienia jak chodzi po domu z komórką przy uchu (oczywiście nie może to być zabawka, tylko np. mój telefon - a jakże!), gadając po swojemu. Albo wysypuję ryż prażony na talerz i ma na trochę zajęcie skubiąc go i po jednym ziarenku zjadając Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 11.08.06, 21:42 Może piłeczkowa fontanna Playskool, albo piłeczkowa zjeżdżalnia Fisher Price? aga Odpowiedz Link Zgłoś
mysia125 najlepiej... 12.08.06, 20:14 ...schowac wszytskie zabawki do szafy. Zostawic 5 sztuk w pudle. O reszcie dziecie zdazy zapomniec, a pozniej bedzie miec dzika frajde.No i nowe zastosowania znajdzie dla tych dawno wynudzonych. a zanim wyjmiesz po jakims tygodniu zabawki z szafy, zapraszam na www.kasiamarcin.com tu sa zdjecia www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/albums/SDDD-6N3TLU a tu opisy do zdjec (i troche wiecej zabaw) www.kasiamarcin.com/online/zblog.nsf/BlogByCategory?OpenView&RestrictToCategory=Zabawy -------------- Kasia & Felix 23/01/2005 Felix for beginners Odpowiedz Link Zgłoś
kapoosta Re: najlepiej... 13.08.06, 13:08 zgadzam się w zupełności z mysią schowaj zabawki, a pozwól dziecku się bawić różnymi przedmiotami kuchennymi: sitko, durszlak, pojemnik na lód, miski, kolorowe łyżki, zakrętki od słoików, kolorowe szczypce do spagetti, co tam znajdziesz. Spinacze do bielizny w koszyczku też są u nas hitem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_maruda Re: najlepiej... 13.08.06, 14:04 Piramidka z kółek! Fakt, minęło 4 miesiące zanim prawidłowo ją ułożyła, ale codziennie próbowała i zajmowało jej to dużo czasu. Najpierw oglądała kółka, potem zakładała na rączki i nóżki, po jakimś czasie załapała, że trzeba je wkładać na "pręcik". Mamy taką najprostszą z fisher price kosztuje ok. 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
burka11 Re: Jakie zabawki dla rocznego malca - poradźcie! 14.08.06, 10:52 Piesek z Fisher Price, słonik z klockami FP, garnuszek na klocuszek FP autka (duże), kredka świecowa i kartka papieru. Odpowiedz Link Zgłoś