z1mka 07.02.06, 14:54 Czy Wasze dzieci wyglądają w zimowych kombinezonach jak Pi czy jak Sigma? Bo moja chyba raczej jak Sigma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 14:57 Mmala ta oponka rozwala mnie ) A byłaś Ty dzisiaj na poczcie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 15:05 Xemm, a czemu mialam byc na poczcie? poza tym, na ktorej?? ja do jednej i drugiej (tj na krzyzowce i w Smolcu) mam dosc spory rzut beretem.I na dworze w koncu nie bylam, zadnej mamki z wozkiem nie widzialam i jest wstretnie przez okno.A Ty bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 15:11 ale na tej naszej gazetowej ) ależ dziś nawet przez myśl by mi nie przeszło, zeby Cie w taką pogodę gdzieś wyprawiać ) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 17:22 nie zajarzylam, hehe, bylam, napisalam, wrocilam Odpowiedz Link Zgłoś
be-ko Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 15:01 Hi hi! pamiętam! "...dwa matplanetyczne znaki, zbiór przyjaciół z jednej paki!" la la!!! Jeśli Twoja to Sigma, to moja to Pi. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 15:34 he, he, Frutka nie ma kombinezonu, ale w ocieplanych podenkach wygląda jak piaty Teletubiś. W zeszłym roku w kombinezonie wygladała jak członek wyprawy kosmicznej Apollo 13 Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 16:58 Julka w kombinezonie to zdecydowanie Teltubiś piąty! Jak ją upchnę w kombinezon, założę czapę, rękawiczki i kaptur, to bidulka ruszyć ręką ani nogą nie może i w wózku na spacerze nie ma wyjścia- z nudów musi zasnąć i już. Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: przybysze z Matplanety 07.02.06, 17:47 U nas też zdecydowanie ludzik Michelina. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka nie ludzik michelina 07.02.06, 19:46 a chłopek z oponek!!! Tak mnie nazywa mój mąż jak jestem w bikini Odpowiedz Link Zgłoś
enja11 Re: nie ludzik michelina 08.02.06, 12:06 A Jachu w czapce i kombinezonie wygląda jak Ewok z Gwiezdnuch Wojen)))) Pamiętacie? były takie małe misie Odpowiedz Link Zgłoś