Dodaj do ulubionych

GEOX na Śląsku? HELP!

12.08.06, 22:39
Dziewczyny, pilnie szukam półbucików Geoxa - gdzie mogę je dostać? Właśnie
sobie uświadomiłam, że nie widziałam ich nigdzie na Śląsku. sad
Wiem, że głównie w sklepach Gino Rossi, widziałam np. we Wrocławiu, ale np. w
Katowicach na 3 Stawach nigdy nie widziałam dziecięcych bucików. sad
Jedyny sklep, w którym są na pewno, to narożny sklep obuwniczy na pasażu w
Auchan Mikołów, ale tam mają wszystko i nic, tzn. po kilka modeli i w
niepełnej rozmiarówce. sad
A może ktoś był ostatnio w jakimś sklepie z Geoxem i może się podzielić
wrażeniami, czy jest coś ciekawego?
Obserwuj wątek
    • izawojcik1 Re: GEOX na Śląsku? HELP! 12.08.06, 22:53
      Buty Geox sa w Katowicach na ul. Wincentego Pola w sklepie Ene Due Rabe. Ceny maja kosmiczne. Kupowalam w tym roku na wiosne w Auchan w Mikolowie po 119 zl za polbuty , rozm. 23 ale po dwoch miesiacach okazaly sie za male mimo , ze kupowane z zapasem. Pojechalam wiec drugi raz a tam echo. Nic juz nie mieli bo wszystko sprzedali na pniu. Wrocilam wiec do Katowic do wspomnianego sklepu a tam cena 159zl!!!!!!!!! na te same buty dodam dla jasnosci. Przymierzylam roz. 24 i dopiero potem spytalam o cene. Widzac moje absolutne zaskoczenie sprzedawczyni zapytala czy cos sie stalo. Opowiedzialam w czym rzecz i stwierdzilam, ze nie jestem przygotowana na taka cene i dziekuje bardzo. Pani bucik wziela, rowniez podziekowala. Moje dziecko jeszcze krecilo sie troche po tym sklepie wiec chciac nie chcac bylam tam jeszcze przez chwile. Nagle , pani sprzedawczyni pojawila sie ponownie z pytaniem: a za te 119 to pani by kupila?
      Ja zszokowana: jak najbardziej. A pani na to: to zapraszam do kasy.
      Mam wiec druga pare takich samych butow w tej samej cenie mimo, ze kupione w Katowicach. Fakt, rzecz dziala sie w pierwszych dniach lipca i moze juz pozbywali sie wiosennej kolekcji. W kazdym razie i tak polecam Mikolow. A rozmiarowke maja pelna i wybor tez tylko trzeba trafic albo dzwonic i sie dowiadywac. Mozesz jeszcze przejechac sie do Bielska do Sarniego Stoku. Tam jest drugi sklep tych z Mikolowa.

Iza Wójcik
      • mama-smyka Re: GEOX na Śląsku? HELP! 13.08.06, 00:35
        No hej,
        dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. smile
        Może źle się wyraziłam - w Mikołowie na pewno dostają pełną rozmiarówkę, ale
        mnie jak dotąd NIGDY nie udało się trafić naszego rozmiaru, chyba schodzi jako
        pierwszy i najbardziej poszukiwany (a robię tam zakupy co najmniej 2x w
        tygodniu, mieszkam w Orzeszu, więc mam najbliżej, nawet po gazety tam
        jeździmy wink).
        Dzisiaj też zaglądnęłam, same malutkie rozmiary z sandałków, półbutów kilka par
        z poprzedniego sezonu a termin przewidywanej dostawy kolekcji jesiennej jest w
        tym sklepie szczelnie okryty tajemnicą. Rozumiem, że nie chcą mówić, że np.
        jutro wykłądają, bo chcą, by klient kupił to, co im zalega na magazynie, ale
        skoro pani widzi, że nie ma ani jednej pary w rozmiarze, który mnie interesuje,
        to co jej da, że mi nie powie? Chyba tylko to, że wybiorę się do Katowic. wink
        • tomama Re: GEOX na Śląsku? HELP! 13.08.06, 09:55
          Mamo-smyka czy widziałaś może w tym sklepie jakieś przecenion geoxy albo Bartki
          w rozm. 21-24? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz - chciałam tam dzisiaj jechać
          a nie wiem czy jest po co ....
          Do ene due rabe wybieram się jutro, chętnie napiszę co mają i w jakich cenach
          tylko napisz jakiego rozmiaru szukasz.
          pozdrawiam
    • agusmichal Re: GEOX na Śląsku? HELP! 13.08.06, 09:59
      Hejsmile
      ja mam dla synka geoxy kupione wiosną i nie przewiduje tych bucików na
      jesień... bo przemakają.
      Mam takie sportowe jakby adidaski i kilka dni temu na spacerze złapał nas
      deszcz - synek wrócił do domu pływając w kompletnie zalanych butach... Wkładka
      skórzana i sam bucik wyłożony jakby filcem (na tych dziureczkach) schły dobrych
      kilka dni... A deszcz nie był oszałamiającysad
      Synek ma je ciągle dobre ale niestety musze szukać czegoś na dzeszczowe dnisad
    • molaj Re: GEOX na Śląsku? HELP! 13.08.06, 10:35
      widziałam geoxy dla dzieci w FASHION HAUSE, tylko że to były zimowe w lutym i
      więcej tam nie byłam.
    • szpulakasia Re: GEOX na Śląsku? HELP! 14.08.06, 00:05
      Są w Rybniku i Wodzisławiu ale wybór też nie jest oszałamiający za to ceny ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka