Dodaj do ulubionych

Lampa z Ikei

17.08.06, 08:37
która z mamusiek ma lampę dzieciecą sufitową Smila Sol z Ikei. Przymierzam
się do zakupu, ale trochę zdziwiła mnie średnica - 70 cm? Jak to jest w
rzeczywistosci? Do najblizszej Ikei mam ponad 100 km, nie chcę jechac w ciemno
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamkaantka Re: Lampa z Ikei 17.08.06, 09:55
      Mam tylko takie na ścianę, są super. Po co tyle jechać do Ikei, a od czego jest
      Allegro? Tam kupisz wszystko w dobrych cenach smile
      • malagonia2 Re: Lampa z Ikei 17.08.06, 10:27
        patrzyłam na allegro, akurat tej nie było. Ale myslę, że przy okazji kupiłabym
        jeszcze inne rzeczy w Ikei. Po sama lampę nie opłacałoby mi się jechać. A czy
        ta Twoja ścienna to jest taka sama, tylko zamontowałaś na ścianie? czy po
        prostu jest taka wersja kinkietowa?
        • jusytka Re: Lampa z Ikei 17.08.06, 15:53
          Wlasciwie to nie lampa tylko kinkiet - plastikowy księżyc i gwiazdka. Jest
          fajny, bo trwały, nawet moje łobuzy ich jeszcze nie uszkodziły, w dodatku
          bezpieczny. Służy jako lampka nocna, zapalam ją kiedy w nocy sprawdzam, czy są
          przykryci, a oni wtedy, kiedy chcą nocą siusiu. Bardzo ładnie prezentują sie na
          ścianie.
    • anias01 Re: Lampa z Ikei 17.08.06, 11:28
      Kupiłam smila sol na Allegro. Na suficie wcale nie wygląda na tak dużą, nawet w
      naszym niewielkim pokoikusmile Ale moim zdaniem jest mało praktyczna - całość jest
      wykonana z żółtego plastiku i świeci na żółto. Nie jest to przyjemne światło.
      Ładnie wygląda, więc póki co ją u siebie zostawię. Ale kiedy będziemy musieli z
      niej więcej korzystać, to chyba zainwestuję w inną.
      Pozdrawiam i życzę przemyślanych zakupówsmile)
      • mama007 no wlasnie, a jakie ona daje swiatlo? 17.08.06, 12:38
        dobrze oswietla pokoj czy potrzeba dodatkowego oswietlenia?
        • anias01 Re: no wlasnie, a jakie ona daje swiatlo? 17.08.06, 21:09
          Moim zdaniem potrzeba dodatkowego oświetlenia. Moje dziecko ma 1,5 roku, więc
          póki co jest ok, zwłaszcza, że mało jej używamy. Moje dziecię po zmroku juz
          śpismile Gorzej będzie zimą i jesienią. Jak zaczniemy malować, czytać, to się jej
          pozbędę. To światło jest po prostu żółtesad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka