Dodaj do ulubionych

Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S???

19.08.06, 14:47
Pomocy!! Osiołkowi w żłoby dano...smile Zdecydowaliśmy się na Cybexa, ale ciągle nie wiem jaki model Plus czy Solution S??? Różnica w cenie 20 zł jest już właściwie nieistotna. W którym będzie wygodniej 3,5 latkowi? Czy gdzieś w Warszawie można przymierzyć szkraba do tych fotelików?
Acha, czy model Solution S ma welurową tapicerkę i czy w testach wypada tak dobrze jak Plus? I czy można je gdzieś kupić taniej niż na allegro?
I ogólnie czy jesteście zadowolone z tego fotelika. Bardzo proszę użytkowniczki o opiniesmile))
Obserwuj wątek
    • agni71 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 11:47
      Ja widziałam te foteliki tylko w Świecie Dziecka - mieli oba rodzaje, ale nie
      całą kolorystykę (no to było już chyba z miesiąc temu). Z tego co się
      orientuję, to ten droższy model nie występuje w welurowej tapicerce. Ceny były
      chyba takie same, jak w necie.

aga
      • mama007 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 19:41
        poszukaj w archiwum - jest bardzo dokladnie wytlumaczone czym sie roznia. pod
        wzgledem bezpieczenstwa lepszy jest S, ale nie ma welurowej tapicerki.
        tez mialam dylemat, ale kupilam w koncu S - kupuje go w koncu po to, by byl
        bezpieczny, a nie tylko ladny smile
        aha, moja cora jest bardzo zadowolona - fotel jest wygodny i chetnie w nim jezdzi.
        pozdrawiam
        • iwek33 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 20:31
          Cybex Solution Plus miał testy Adac: dostał 4 gwiazdki, to bardzo dobra ocena.
          Cybex Plus chyba nie miał jeszcze robionych testów w Adac.
          • iwek33 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 20:43
            Chciałam napisać: Cybex S nie miał chyba testów Adac, sorki za pomyłkę
    • iwek33 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 20:41
      www9.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=563
      • kaste11 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 20.08.06, 23:15
        Dzięki dziewczyny za sugestie. Przed zakupem muszę je po prostu obejrzeć w
        realu i przymierzyć do nich córę. Dowiedziałam się, że oba można obejrzeć w
        sklepie w Galerii Ursynów. Gdyby Soltution S miał welurową tapicerkę pewnie nie
        miałabym problemu. No i właśnie jak to jest z tymi testami, czy Solution S
        naprawdę jeszcze ich nie miał??
        • mama007 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 21.08.06, 20:04
          zajrzyj tutaj, o te wypowiedz mi chodzilo
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=43040525&a=43371147
          • w113 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 23.08.06, 22:00
            Mamy w sklepie Cybexy Solution i Solution S. Można przyjechać z dzieckiem i
            poprzymierzać. Sklep jest w Warszawie na Sobieskiego 22, tel. 022-642 16 23.
            Cena odpowiednio 349 zł i 419 zł. Przy płatności gotówką 3% rabatu.

Pozdrawiam,
            Kasia
        • mamamalej1 Re: Cybex Solution Plus czy Cybex Solution S??? 23.08.06, 22:09
          przymierzalam corke do S ale nie chciala slyszec o nim bo ocrona ramion
          przeszkadzala jej.tandetny material, zaciagnal sie od rzepa przy bucie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka