Dodaj do ulubionych

fotelik chicco

15.09.06, 11:27
Chciałam Was prosić o radę. Mam okazję kupienia fotelika Chicco Vector za
dobrą cenę. Czy ktoś a taki foteli? Jak się sprawdza? W testach nie ma tego
modelu, przynajmniej ja nie moge znaleźć.
Bardzo proszę, podzielcie się doświadczeniami.
Obserwuj wątek
    • bella16 Re: fotelik chicco 15.09.06, 13:51
      Cyba ja mam Vectora, to taki od 9 do 15 kg ? Dostaliśmy używany, ale
      bezwypadkowy, i jest ok. Rozkłada się do wersji leżącej. Jedyne co mi
      przychodzi do głowy to to, ze w porównaniu z innymi np. Maxi Cosi ma mniej
      zabudowane boki, ale darowanemu koniowi....
      • duszekkacper Re: fotelik chicco 15.09.06, 13:53
        to jest do 18 kg, faktycznie boków nie ma bardzo zabudowanych, ale rozkłada
        soię do leżenia
        • aniaop Re: fotelik chicco 15.09.06, 14:31
          Ja tez mialam taki i byl o.k.
          • 76kitka Re: fotelik chicco 15.09.06, 15:54
            no my już wyrastamy z vektora. Mój synek jest strasznie wysoki i gdy miał 9 kg już sporo wystawał poza fotelik kołyskę więc musieliśmy kupić większy. Ja bym ten fotelik doradzała dla dzieci, które wcześnie muszą opuścić kołyskę,( bo w foteliku 9-18kg taki dziewięciokilogramowy szkrap tonie) albo rodzice całkowicie z kołyski rezygnują. Dla starszych dzieci lepszy będzie taki fotelik powyżej 9kg, jest obszerniejszy i ma lepszą ochronę boczną. Ja gdy teraz będę kupować nowy fotelik napewno kupię taki, w którym dziecku nie pocą się plecka, w lecie z fotelika wyciągam dzieciaka w mokrych ciuchach.
            • aniaop Re: fotelik chicco 15.09.06, 16:17
              >> wy fotelik napewno kupię taki, w którym dziecku nie pocą się plecka, w lecie
              z
              > fotelika wyciągam dzieciaka w mokrych ciuchach.

A sa w ogole takie foteliki?
              Moja corka ma 4,5 roku, wiec mamy juz 3 kolejny fotelik i tak sie sklada, ze
              kazdy innej firmy. Zaliczylismy juz chicco, maxi cosi i bebe confort i w kazdym
              w upal corka ma spocone plecy. Zreszta przyznaje szczerze, ze ja za kierownica
              rowniez mimo, ze nie siedze w dodatkowym foteliku, hehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka