Dodaj do ulubionych

ubranko na chrzest

15.09.06, 15:58
Proszę o pomoc: gdzie w Warszawie można kupić ładne ubranko na chrzest dla 5-
miesięcznego chłopca. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • k.heil Re: ubranko na chrzest 15.09.06, 16:46
      Moze to cie zainteresuje:

www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,21908626,Dziecko___Sprzedam_ubrania_i_buty,m1-38.html
    • k.heil Re: ubranko na chrzest 15.09.06, 16:47
      Ja nie znalazlam w Warszawie nic ladnego, ale jak widac szukalam czegos bardzo
      eleganckiego i oryginalnego. Poszukaj w internecie. Tam oglaszaja sie rozne
      sklepy, ktore maja swoje siedziby w Wsrszwwie.
      • dzidzia_ch Re: ubranko na chrzest 15.09.06, 16:58
        wrzuc haslo w wyszukiwarke
        temat byl walkowany chyba z milion razy!!!
    • apdutkiewicz Re: ubranko na chrzest 16.09.06, 11:53
      Ja kupiłam w tamtum tygodniu na Jana Pawła w pawilonach, jadąc z centrum pp prawej stronie. Są dwa sklepy - jeden na grórze, drugi pod nich - wybór ogromny. Na pewno coś sobie znajdziesz. Są też (przynajmniej w tym na górze) wszystkie niezbedne akcesoria typu świeca, szatka. My kupiliśmy wszystko na chrzest w tym na górze, na dole tylko białe body.
      • eljast1 Re: ubranko na chrzest 18.09.06, 12:08
        Poszukuję ubranka w stylu marynarskim, z kołnierzykiem, w kolorze biało-
        błękitnym lub coś podobnego. Widziałaś tam może coś w tym stylu. Dziękuję i
        pozdrawiam
        • apdutkiewicz Re: ubranko na chrzest 19.09.06, 12:45
          Nie widziałam takiego, ale też sie za nim nie rozglądałam. Ja chciałam jasny. Kupiłam białą koszulkę z kremową kamizelką i spodniami.
          Ale tam jest bardzo duży wybór i w różnych rozmiarach, więc może znajdziesz marynarski. W dodatku plusem jest, że można pojechać z dzieckiem i na miejscu przymierzyć wdzianko.
          • eljast1 Re: ubranko na chrzest 19.09.06, 16:26
            Dziękuję Ci bardzo. Dziś byłam w tym sklepie na dole w pawilonach i znalazłam
            coś czego szukałam. Pozdrawiam smile Ela
    • dador1 Re: ubranko na chrzest 18.09.06, 22:07
      Witam, mam do sprzedania śliczny biały sztruksowy garniturek plus koszulka
      plus granatowa mucha po moim synku, stan idealny jak nowy, chrzciny były trzy
      tygodnie temu. Buty też mam 11 cm. Jezeli będziesz zainteresowana daj znać na
      dador@op.pl

Pozdrawiam
      Dorota
    • jusi82 Re: ubranko na chrzest 19.09.06, 08:09
      ja kupowałam na ul.grochowskiej na tym rondzie.
      jak się wjeżdza na rondo od stadionu i przejeżdza się 3/4 ronda (zaraz za
      skrętem na dalsza część grochwskiej. tam są chyba 3 budki, ale w jednej są
      bardzo oryginalne rzeczy i ceny do przyjęcia (ok. 100zł za komplet - ze
      wszystkim).
    • dooodka Re: ubranko na chrzest 20.09.06, 19:09
      witam!
      popatrz w sklepach internetowych, ja kupje duzo w internecie,
      ciuszki sa swietne mam kilka sprawdzonych firm i producentow, zobacz sklep
      www.e-bobasek.pl sa wyprawki dla dzieci do chrztu
      pozdrawaim
    • agnieszkast Re: ubranko na chrzest 22.09.06, 22:04
      Jest nowy sklep w Centrum Handlowym Arkada ul. Solec pod mostem Poniatowskim.
      Ubranka przepiękne. Można też zakupić przez internet www.abrakadabra.sklep.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka