Dodaj do ulubionych

Jaki bank wybrać?

19.09.06, 20:08
Obserwuj wątek
    • romarzena Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 20:10
      Chciałabym przenieść konto z Raiffeisen. Doradźcie mi mamy bank względnie tani,
      z internetową obsługą.
      • matkamichala nie polecam 19.09.06, 20:26
        w pekao sa podstawowe konto kosztuje 8,5 zł, to raczej niemało, i teraz
        wprowadzili jakies opłaty za przelewy internetowe- do niedawna za darmo były
        • 71gosik Re: nie polecam 19.09.06, 22:06
          To powszechna polityka, przyzwyczaic klienta i podnieść opłaty, ja mam konto w
          BGŻ (integrum) i od sierpnia wszystko w górę, utrzymanie konta 5zł, posiadanie
          karty 2 zł/m-c, przelew internetowy 1 zł, zlecenie stałe 1zł, każda modyfikacja
          zlecenia 50gr, itd.
          Małgorzata
    • charizarda Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 21:47
      Ja polecam mbank. Prowadzenie konta 0 złotych, przelew mbank 0 złotych, inny
      bank 50 groszy. Jedyną wadą jest to, że pieniądze na konto wpłacamy albo
      przelewem z innego konta, albo w wpłatomacie. U mnie w Kielcach jest jeden w
      Tesco, ale często się psuje. Poza tym wszystko ok, można mieć drugą kartę tylko
      do płatności w internecie. My używamy jej do Paypala i działa super.
    • mamamichasia1 Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 22:11
      Tanim internetowym bankiem jest Inteligo ale minusy jak przy Mbanku.

Wygodne i nowoczesne jest konto w BZ WBK -z usług bankowości elektronicznej
      korzystam przy pomocy tokenu- ale czy tanie? 16 zł msc.
      Bank oferuje bezpłatnie kartę Allegro - wygodną dla kupującego na aukcjach.

Absolutnie nie polecam Millennium - zero pofesjonalizmu.
      Dużo ciekawych informacji jest na forum Banki.
      Pozdrawiam.
    • alojw Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 22:30
      Mam w BPH. Prowadzenie konta 9 zł. Karta 2 zł. Przelewy przez ineternet 0zł i
      tak już od trzech lat.
    • aniutka99 Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 17:19
      Cześć. Tylko konto Inteligo (nie mylić z usługą PKOInteligo), profesjonalna
      obsługa, tanio, no i karta którą można płacić w Internecie i wszędzie smile
      Ogromna sieć bankomatów PKO BP - wypłaty bez prowizji. Najlepiej wejdź sobie na
      stronę www.inteligo.pl i poczytaj o promocjach. Fajne jest to, że można założyć
      konto i przy okazji skorzystać z promocji na innych stronach np. na allegro
      dostać nagode albo punkty PayBack, takich ofert jest dużo (kiedyś była promocja
      na prenumeratę PCWorldKomputer).
      • bulinka78 Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 18:59
        Ja też polecam mbank. Przynajmniej wiem, że jedyną opłatą jest opłata za
        przelewy. Wcześniej miałam konto w BPH i trzymam się z daleka od tego banku. Na
        początku przedstawiają super ofertę, a potem nagle mnóstwo opłat ( lub
        podnoszenie opłat ) bez wcześniejszego uprzedzenia o tym klienta.
        • ellabella Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 20:24
          Polecam Lukas Bank. Nie płacę za nic - mam konto internetowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka