romarzena Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 20:10 Chciałabym przenieść konto z Raiffeisen. Doradźcie mi mamy bank względnie tani, z internetową obsługą. Odpowiedz Link Zgłoś
matkamichala nie polecam 19.09.06, 20:26 w pekao sa podstawowe konto kosztuje 8,5 zł, to raczej niemało, i teraz wprowadzili jakies opłaty za przelewy internetowe- do niedawna za darmo były Odpowiedz Link Zgłoś
71gosik Re: nie polecam 19.09.06, 22:06 To powszechna polityka, przyzwyczaic klienta i podnieść opłaty, ja mam konto w BGŻ (integrum) i od sierpnia wszystko w górę, utrzymanie konta 5zł, posiadanie karty 2 zł/m-c, przelew internetowy 1 zł, zlecenie stałe 1zł, każda modyfikacja zlecenia 50gr, itd. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
charizarda Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 21:47 Ja polecam mbank. Prowadzenie konta 0 złotych, przelew mbank 0 złotych, inny bank 50 groszy. Jedyną wadą jest to, że pieniądze na konto wpłacamy albo przelewem z innego konta, albo w wpłatomacie. U mnie w Kielcach jest jeden w Tesco, ale często się psuje. Poza tym wszystko ok, można mieć drugą kartę tylko do płatności w internecie. My używamy jej do Paypala i działa super. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamichasia1 Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 22:11 Tanim internetowym bankiem jest Inteligo ale minusy jak przy Mbanku. Wygodne i nowoczesne jest konto w BZ WBK -z usług bankowości elektronicznej korzystam przy pomocy tokenu- ale czy tanie? 16 zł msc. Bank oferuje bezpłatnie kartę Allegro - wygodną dla kupującego na aukcjach. Absolutnie nie polecam Millennium - zero pofesjonalizmu. Dużo ciekawych informacji jest na forum Banki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: Jaki bank wybrać? 19.09.06, 22:30 Mam w BPH. Prowadzenie konta 9 zł. Karta 2 zł. Przelewy przez ineternet 0zł i tak już od trzech lat. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutka99 Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 17:19 Cześć. Tylko konto Inteligo (nie mylić z usługą PKOInteligo), profesjonalna obsługa, tanio, no i karta którą można płacić w Internecie i wszędzie Ogromna sieć bankomatów PKO BP - wypłaty bez prowizji. Najlepiej wejdź sobie na stronę www.inteligo.pl i poczytaj o promocjach. Fajne jest to, że można założyć konto i przy okazji skorzystać z promocji na innych stronach np. na allegro dostać nagode albo punkty PayBack, takich ofert jest dużo (kiedyś była promocja na prenumeratę PCWorldKomputer). Odpowiedz Link Zgłoś
bulinka78 Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 18:59 Ja też polecam mbank. Przynajmniej wiem, że jedyną opłatą jest opłata za przelewy. Wcześniej miałam konto w BPH i trzymam się z daleka od tego banku. Na początku przedstawiają super ofertę, a potem nagle mnóstwo opłat ( lub podnoszenie opłat ) bez wcześniejszego uprzedzenia o tym klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
ellabella Re: Jaki bank wybrać? 22.09.06, 20:24 Polecam Lukas Bank. Nie płacę za nic - mam konto internetowe. Odpowiedz Link Zgłoś