Dodaj do ulubionych

kosz na zakupy do inglesiny max

21.09.06, 14:35

czy ktos moze dokupywał taki kosz? ale nie oryginalny bo ten jest
beznadziejny-pochylony pod skosem i zakupy wypadają sad chciałabym taki co ma
płaskie dno ale nie wiem czy jest gdzies taki uniwersalny ktor+y by pasował?
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: kosz na zakupy do inglesiny max 21.09.06, 17:42
      Moja koleżanka kupowała kosz do Chicco Trakking, ( podobna budowa do Inglesiny
      Max) i kupowała z firmy Coneco z modelu Twister. Pasuje idealnie i jest super,
      bo ma boki usztywnione takim prętem więc ładnie się te boki trzymają, jest
      mocny i estetycznie uszyty. Dużo ładniejszy i praktyczniejszy niż ten
      oryginalny z Inglesiny Max ( ja miałam Maxa więc znam ten model). Zadzwoń do
      Coneco w Częstochowie i zapytaj o kosz z Twistera. Sam kosz kosztował chyba 15
      zł tylko przesyłka z Coneco jest droga, bo wysyłają tylko kurierem ( chyba 12
      zł)
    • lis888 Re: kosz na zakupy do inglesiny max 22.09.06, 12:10
      Ja kupowałam na allegro "Kosz do laski" od abki, która ma ich kilka rodzajów.
      Wybrałam ten największy. Ma płaskie dno - zapewniam, że nic absolutnie z niego
      nie wypada, i jest superpojemny biorąc pod uwagę to, jak malo mijejsca jest pod
      wózkiem. Sprzedający miał nick All8 chyba, ale glowy nie dam, bo to było
      dawnoZapłaciłam razem z przesyłką 24zł.
      • bazylea1 Re: kosz na zakupy do inglesiny max 22.09.06, 13:48
        wielkie dzięki, a czy mogłabys sprawdzic tego użytkownika? powinno byc w Twojej
        historii w allegro. niestety w coneco nie mają juz granatowych i przestali
        produkowac ten model. na oko na zdjęciach coneco solar ma podobny kosz ale
        musiałabym w sklepie sprawdzic czy ten kosz pasuje. i tez jest trochę po skosem
        a wolałabym całkiem płaski.
    • lis888 Re: kosz na zakupy do inglesiny max 22.09.06, 21:08
      Zajrzałam w przedmioty sprzedającego All8 i ma ona kosz do spacerówki, niestety
      tylko jeden (przedtem miała za trzy modele do wyboru do róznych typów)i to
      akurat nie ten, który kupiłam (mój nie jest z siatki, tylko z tkaniny takiej, z
      której szyją plecaki). Napisz do niej maila z zapytaniem, jakie typy ma u
      siebie na stanie i co może Tobie doradzić. Ale wydaje mi się, że ten kosz,
      który ma teraz też zpasuje do Inglesiny - kosztuje 18 zł bez przesyłki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka