iwonapa Re: Pralka Candy 22.09.06, 23:11 Ktoś może ma i może powiedzieć jaka jest? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Pralka Candy 22.09.06, 23:36 Ja mam Candy tempologic. Jest ładna, praktyczna, dobrze pierze... ale psuje się. Ma problemy z utrzymaniem temperatury. Po dwóch latach padła jakaś czujka, no i nowiutka kurtka do wyrzucenia, bo w pralce zamiast 30 stopni nagle zrobiło się 60. Naprawa 120 zł, a pół roku znów to samo. Poza tym kiepsko spłukiwała płyn do płukania - jeśli był gęsty, musiałam rozcieńczać wodą. Myślę, że drugi raz już się nie zdecyduję na Candy. Odpowiedz Link Zgłoś
eveo Re: Pralka Candy 23.09.06, 02:09 Ja również mam Candy, już 10 lat !!! i bardzo sobie chwalę. Chodzi bez zarzutów, bez żadnej naprawy. Znajoma (65 lat) przetestowała różne pralki i powiedziała, że gdyby miała teraz kupować nową pralkę to tylko Candy. Dorotakatarzyna, wyjątki zdarzają się w każdej firmie. Być może źle trafiłaś ? Pozdrawiam i życzę DOBREGO wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Pralka Candy 23.09.06, 08:56 eveo napisała: > Ja również mam Candy, już 10 lat !!! i bardzo sobie chwalę. Chodzi bez > zarzutów, bez żadnej naprawy. Znajoma (65 lat) przetestowała różne pralki i > powiedziała, że gdyby miała teraz kupować nową pralkę to tylko Candy. > > Dorotakatarzyna, wyjątki zdarzają się w każdej firmie. Być może źle trafiłaś ? > > Pozdrawiam i życzę DOBREGO wyboru. No właśnie, te sprzed 10 lat były bardzo dobre, ale teraz jakość się popsuła. Po prostu nie robi się już urządzeń na lata, bo fabryki by splajtowały, kto by kupował nowe. Ja też miałam Candy kupioną w 97 roku, sprzedałam ją na allegro rok temu, bo działała i bardzo żałuję. Kupiłam Whirpoola i jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
wobbler Re: Pralka Candy 23.09.06, 07:01 W glowach Wam sie przewraca!"Zle plyn splukuje","Czujnik sie zepsul"! A jeszcze 50 lat temu do prania sluzyla tarka i balia.Ewentualnie kijanka,jak kto nad rzeka mieszkal.Moze sprobujcie takich metod? To oczywiscie zarty!(Wole napisac,zeby mnie ktora nie zamordowala) Odpowiedz Link Zgłoś
lamatha Re: Pralka Candy 23.09.06, 08:50 W rodzinnym domu mielismy kiedys Candy 133, prala 2 razy dziennie przez 27 lat Przez ten okres czasu naprawiana byla 3 razy, ale to glownie kolnierz byl wymieniany. Byla swietna. Teraz tez mamy Whirpool 6 zmysl, raptem 4 lata i juz jedna naprawe zaliczyla. U meza mielismy tez Candy pralkosuszarke, po 10 latac padl czujnik temperatury, nie do naprawienia. M i Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta11113 Re: Pralka Candy 23.09.06, 10:06 Witam też mam Candy już 10 lat jestem bardzo zadowolona.Chciałabym ją już wymienić ale jeszcze mi jej szkoda moż e w przyszłym roku kupie noową.Jaką plecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta hoover, elektrolux 23.09.06, 10:44 te pralki znam i wiem, że są bez zarzutu pod każdym wzgęldem. kosztuje więcej niż te niby pralki candy, ale warto zapłacić trochę wiecej i zapomnieć co to problem z pralką. Odpowiedz Link Zgłoś
polla10 Re: Pralka Candy 23.09.06, 10:53 polecam ci pralke siemensa lub boscha sa swietne, ja osobiscie mam siemensa i jestem super zadowolona chociaz za duzo ma bajerow i jeszcze nie wszystko wyprobowalam. sa drozsze ale warte tych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
antyka Re: Pralka Candy 23.09.06, 15:25 mialam candy, a w zasadzie Zerowatt - to ta sama firma bylam z niej niezadowolona bardzo ciezko wyjmowalo sie pojeminik na proszek do prania (zeby np. umyc) po czterech latach uzytkowania zapsul sie programator wczesniej mialam pralke firmy Brandt - bylam zadowolona teraz od roku mam whirlpoola - tez jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
smellson Re: Pralka Candy 25.09.06, 10:18 mam candy tempologic od 4 lat, sprawuje się bez zarzutu. polecam Odpowiedz Link Zgłoś