Dodaj do ulubionych

Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol??

23.09.06, 12:00
Witam!! Proszę o radę odnośnie podgrzewacza AVENT I CANPOL. Który lepszy??
Avent ma w zestawie butelke i łyżeczke a Canpol miseczke i łyżeczke.
Pozdrawiam

www.allegro.pl/item126856890_podgrzewacz_avent_dodatki_gw_dostawa_24h_od_ss.html
www.allegro.pl/item128449625_nowy_podgrzewacz_canpol_promocja_gratisy_wawa_rado.html
Obserwuj wątek
    • stania26 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 25.09.06, 21:46
      Czy ktoś ma tych firm podgrzewacz?? Jeżeli tak to prosze o opinie smile)
      • mbkow Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 25.09.06, 21:53
        mam podgrzewacz avent. jest ok. uzywalam do utrzymywania temp wody w razie
        koniecznosci podania mleka sztucznego. ma jedna wade, trzeba wylaczac przez
        wtyczke, nie ma zadnego pstryczka-elektryczka.
        • stania26 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 26.09.06, 10:05
          A to dziwne!! Kobieta w sklepie pokazała mi podgrzewacz Avent i mówiła że ten
          jako jedyny ma wyłącznik na pokrętle, że nie trzeba za każdym razemwyłączać z
          gniazdka, wystarczy tylko przekręcic pokrętło maksymalnie w lewą stronę.
          Przekonuje mnie jakościowo Avent tylko nie wiem czy łakomić sie na tą miseczke
          w Canpolu. Podobno jest bardzo wygodna na etapie podawania dziecku zupki i
          innych potraw ze słoiczków jednak jakościowo nie ma co porównywac Campola do
          Aventu dlatego sie trochę łamie.
    • koma.edziecko Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 26.09.06, 08:18
      Chyba żaden nie ma pstryczka,każdy się wyłącza wtyczką,mi po prostu ojciec taki
      dorobił na kablu i tyle.
      Ja polecam Avent,miałam Canpol i porażka,jakby go nie ustawić to woda była
      bardzo gorąca.
      Kupiłam Avent i rewelacja,ustawiony na minimum trzyma wodę w temperaturze
      idealnej do podania dziecku.
    • ania1704 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 26.09.06, 08:34
      A może philips? My mamy i się sprawdza, jest lepszy niż pozostałe bo można
      dosatkowo specjalną wtyczkę do zapalniczki w samochodzie, co nam bardzo sie
      przydaje na wszelkich wyjazdach. Nie wyłącza się go z wtyczki tylko pokrętłem.
      Polecam
      • xemm1 Re: Philips 26.09.06, 10:25
        Faktycznie jest super, też sie zastanawiałam nad Aventem, ale wybrałam Philips
        ze względu na wtyczkę "samochodową", jestem w szoku, że Avent i Canpol nie mają
        pokrętła, myślałam, że wszystkie takie "cóś" mają wink
        • izawojcik1 Re: Philips 26.09.06, 13:16
          Canpol ma pokretlo!!!!!!!!!
          Uzywalam dwoch takich podgrzewaczy. Jeden chodzil NON STOP przez rok i po tym czasie pracy spalila sie grzalka ( z winy wiecznego zalania woda co wg. instrukcji nie powinno miec miejsca). Drugiego uzywalam przez cztery miesiace tylko w nocy.
          Zasada byla banalnie prosta. Pokretlo ustawilam 1 raz ( JEDEN RAZ) na wybranym poziomie i termostat utrzymywal stala temperature wody. Nigdy sie nie zawiodlam. Jedynie raz dziennie dolewalam wody ( parowanie).
    • agnes3131 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 26.09.06, 13:53
      ja też mam Canpol i jestem z niego zadowolona, chociaż używam sporadycznie,
      głównie do podgrzewania dań ze słoiczków i ta miseczka jest super- bardzo
      praktyczna. Polecam.
      • mamachlopca1 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 26.09.06, 18:48
        ja tez mam Campol i jest OK.ma pokrętło z termostatem.niestety na min.tez
        grzeje wodę(całkiem wyłącza tylko wtyczka).jak synek był mniejszy i częściej
        jadł mleko to trzymałam włączony-mleko sie grzało błyskawiczne a półroczne non
        stop włączenie nic nie zaszkodziło podgrzewaczowi.teraz podgrzewa, słoiczki-na
        max.- krótko to trwa.mam też samochodowy Campol i też jest ok.
        • kaska94 Re: Podgrzewacz do butelek Avent czy Canpol?? 28.09.06, 18:21
          ja też polecam Philips

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka