zuzia20061 25.09.06, 16:15 Proszę o opinie na temat wózków dzieciecych-spacerówka firmy TEUTONIA.Podnóżek jest z metalowych pręcików-obawiam się ,że mała może uderzać się nóżkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: wózki teutonia? 25.09.06, 17:01 a o jaki model dokladnie chodzi? ja mam spacerowke mistrla 06 i jest rewelacyjna ! przekladana raczka,oparcie rozkladane na zupenie plasko,regulowany podnozek(nie z metalowych precikow),wentylowana budka i super duze piankowe kola ja jestem bardzo zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia20061 Re: wózki teutonia? 26.09.06, 22:50 Znalazłam w sklepie wózek Teutonia,za cenę ok 6000-7000, poszperałam w internecie i okazało się,że te wózki mają dużo wyższą cene.Dzis sprawdziłam : jet to wózek Mistral ,ale 02-/dlaczego znalaz sie w sklepie?niewiem.Sczerze mówiac podoba mi sie.Ma super amortyzacje,zwrotny, łatwo się składa.Obawiam sie tylko, że ma jakieś ukryte mankamenty!Skoro jest w sklepie model już nieco przestarzały jeśli chodzi o datę produkcji. Może ktoś ma taki wózek i mógłby mi doradzic-BARDZO PROSZE! Zużka Odpowiedz Link Zgłoś
duudus Re: wózki teutonia? 26.09.06, 20:41 Ja mam primusa firmy teutonia i uważm że to najlepszy wybór.. Duża gondola( do wyboru mają trzy rodzaje gondoli) , duże i wygodne siedzisko z rozkładanym oparciem, przzekładaana rączka, możliwośc montowania fotelika maxi cosi, super amortyzacja i czztery duże koła , cóż więcej chcieć! wszystko wykonane bardzo dokładnie i sprawdza się w uzytkowaniu. polecam i pozdrawiam ;-> Odpowiedz Link Zgłoś