Dodaj do ulubionych

Decathlon Wrocław - nowe dostawy

11.10.06, 14:38
Dostawy do Decathlona są codziennie, ale jak się przekonałam, nawet kilka dni
moga leżeć kartony nierozpakowane sad. O ile wiem, to przyszły różowe
kurteczki zimowe z działu Baby i polarowe spodenki. Oczywiście przyszło tego
więcej, ale nikt od wczoraj niczego nie wyłożył na półki. Ja już nie mam siły
tam non stop jeździć, więc zostawiłam zlecenie, aby mi zostawić kilka rzeczy w
wybranym rozmiarze i mają jutro dzwonić. Z nowości w dziale Baby czyli jeśli
chodzi o kombinezony 1 cz - nie ma nic sad
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 11.10.06, 15:11
      w decathlonie w markach w piątek w dziale dzieciecym był już duży wybór.
      spodnie narciarskie na szelkach czarne, czerwone i chyba niebieskie 109 zł,
      były też kombinezony jednoczęściowe od ok. 90 zł. pozdrawiam
      • pia_ Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 11.10.06, 15:19
        Alr czy to był dział baby (do lat 4) czy dziecięcy od 4 lat w górę, bo u nas tez
        sa spodnie i kombinezony, ale na tym dziale dla większych dzieci.
        • mira31 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 12.10.06, 08:11
          to był dział dla starszych dzieci, w dziale baby na pewno były 2-cz.
          kombinezony, bo jedna mama mierzyła maluchowi i on okrutnie krzyczał dlatego
          zwróciłam uwagę. pozdrawiam
    • lis888 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 12.10.06, 11:15
      Decathlon juz mnie przyprawia o dreszcze. Pod koniec wrzesnia (dokładnie 19)
      kupiłam w sklepie w Markach kurtke narciarska dla synka bez spodenek do
      kompletu, bo facet na dziale zapewniał, że niedługo będą, ale wtedy może nie
      byc kurteczek (hehe), a poza tym w ciągu 30 dni można oddać, gdyby gatek nie
      było do kompletu. Kupiłam i czekam do tej pory - dzis 12 października, a
      spodenek do tej pory nie ma. Dziesiątki telefonów, dwa razy juz tam byłam, na
      prózno. Został mi niecały tydzien na ewentualne oddanie kurtki, i nie wiem co
      zrobic. Dzisiaj dzwoniłam znów, rzekomo doszła duża dostawa, ale do piero po 15
      będą wiedzieli, co jest w kartonach. Mam chyba wyjątkowego pecha, bo kurtki we
      wszystkich kolorach maja juz spodenki do kompletu, oprócz mojej - niebiesko-
      szarej. Wrrrrr
      • pia_ Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 12.10.06, 11:22
        Oni mają możliwość sprawdzenia w systemie komputerowym, czy ten model będzie w
        tym sezonie na 100%, wtedy mozesz spokojnie czekać. A te pudła z dostawami,
        które leżą nierozpakowane w hali sklepowej nawet przez kilka dni, to jakaś
        paranoja sad
    • lis888 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 12.10.06, 11:27
      Chyba bedę musiała zmusić ich zajrzec do tego systemu, bo juz nie mam
      cierpliwości. Zresztą - co to za sklep, który sprzedaje komplety w kawałkach?
      Pierwszy raz sie w czyms takim spotykam, i jestem wsciekła. W markach w
      Warszawie owszem, rozpakowuja kartony, tyle że dostawy jakos nie pasują
      zupełnie do siebiesad((((
    • pia_ Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 13.10.06, 14:24
      Wreszcie udało mi się wczoraj kupić ciemnoróżową kurtkę i dopasowane do niej
      spodenki polarowe oraz rękawiczki (do wymiany, bo rozmiar 3/4 lat jest ogromny).
      Dokupiłam w Cubusie czapeczkę i mamy już komplet do przedszkola. Z nowości były
      dresiki Adidas.
      Nie mam pojęcia dlaczego przychodzi tak mało towaru, bo kurtek na 4 lata
      przyszły 2 szt (w tym ja wzięłam jedną).
    • lis888 Pomóżcie upolować spodnie!!!!!! 13.10.06, 16:21
      A w Markach zawalone dużymi rozmiarami i nie ma małychcrying((( Duża dostawa, która
      doszła, nie przyniosła upragnionych spodenek błękitno-szaro-grafitowych. Może
      któraś z dziewczyn na tym forum mogłaby dla mnie je upolować gdzie indziej? -
      Rozmiar 86 (symbol anorak luge ballad blue - 18 miesięcy.)Bo ja juz nie mam z
      małym dzieckiem autobusem sił tam jeździć, a dozdzwonić sie do nich jest tez
      bardzo trudno, bo nie bardzo lubia odbierac telefony, poza tym straciłam juz na
      telefony kupe kasy i nic! Pomóżcie, bo mi się zbliża termin zwrotu, i jak nie
      kupie spodenek, tomusze zwrócic kurtkę - do 19 najpóźniej. Wpłacę pieniądze na
      konto wraz z kosztami przesyłki + ewntulanie jakś prowizja. Mój adres:
      polo@onet.eu
      • maczkama Re: Pomóżcie upolować spodnie!!!!!! 13.10.06, 23:31
        Radzę oddać kurtkę, a za chwilę kupić ją znowu. Tym samym będziesz znowu miała miesiąc na oddaniewink
      • pia_ Re: Pomóżcie upolować spodnie!!!!!! 14.10.06, 11:22
        We wrocławiu ani tych kurtek ani tych spodenek jeszcze nie ma. Będę w
        Decathlonie prawdopodobnie jutro. Jeśli będą to kupię i dam znać.
      • pia_ Re: Pomóżcie upolować spodnie!!!!!! 17.10.06, 17:12
        Byłam i w sobotę i dzisiaj. Nic nie ma nowego w dziale Baby sad. Jedyne co
        zauważyłam to była jedna sztuka kurteczki na 4 lata granatowej - z dodatkami w
        kolorze odblaskowej zieleni - a nie tak jak pozostałe - z szarym.
    • agata9991 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 15.10.06, 13:12
      w warszawie przy reducie, nie ma żadnych kombinezonów ani spodni w dziale dla
      dzieci młodszych, za to w dziale od 4 lat, pełno spodni w róznych kolorach i
      kombinezony tez.Kupiłam na 4 lata przeceniony czerwono-szary kombinezon za 79zł,
      jest super tylko trochę za duży-można podwinąć. A tam, najwyżej oddam smile))
    • lis888 upolowałam juz spodnie:) 19.10.06, 21:46
      Wreszcie udało mi się dokupic spodnie do błękitno-szarej kurteczki. Spodnie sa
      w kolorze szarym i tak naprawdę idealnie pasuja do troche innej kurteczki, dla
      dziewcznynek, szaro-biało-różowej, bo sa z baiłymi wstawkami. Ale sprzedawczyni
      powiedziała, że najprawdopodbniej innych w tej kolrystyce nie będzie (hehesad),
      więc musiałam wziąć te. Białych wstawek spod kurtki wogóle nie widać,
      wyglądają, jakby były całe takie gołębioszare. Ale jakiez było moje zdziwienie,
      gdy po wyjęciu z zaplecza zamówionych wcześniej przeze mnie spodenek na rozm 18
      mies. (dla 11 mies. chłopca), okazało się po przymierzeniu, że spodnie sa
      akurat, a do tego ciasne w pupie (szczupłe dziecko) i za głeboko wycięte od
      góry. Wymieniałam je na spodnie na dwa lata, są trochę, ale tylko troche
      przydługie, a tym czasem kurteczka na 18 mies. trochę jest za duża. Poza tym,
      na rozm. od 80 do 104 jest pełno kombinezonów, i jedno i dwuczęściowych,
      czerwonych, różowych, błękitnych (jednoczęsciowy 129 zł, dwuczęściowy
      109+79,90) i kurteczki granatowe za 69,90 (takie sobie). Są nawet buty
      kolorystycznie pasujące, śniegowce za 99 zł, ale maja moim zdaniem pioruńsko
      sztywne podeszwy i za niskie podbicie.
    • lis888 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 19.10.06, 21:48
      Zapomniałam powiedziec że mowa o Decathlonie w Markach pod Warszawą
      • dzidzia_ch a cieply dresik bawelniany roz.80 widzialyscie? 20.10.06, 20:08
        chodzi mi dresik z takim meszkiem od wewnatrz jak maja niektore bluzy
        • pia_ Re: a cieply dresik bawelniany roz.80 widzialysci 20.10.06, 20:32
          Tak, są takie dresiki.
          • dzidzia_ch Re: a cieply dresik bawelniany roz.80 widzialysci 21.10.06, 08:53
            a nie orientujesz sie moze jaka byla ich cena?
            • pia_ Re: a cieply dresik bawelniany roz.80 widzialysci 21.10.06, 11:46
              Grubszy dres chyba ok 35 zł (to jest komplet), cieńszy ok 50 zł (osobno kupuje
              się bluzę i spodnie). Kolory dla dziewczynek to fiolety i wrzosy, dla chłopców
              niebieskie, granatowe i pomarańczowe. Ja kupowałam też dla swojej córki dresy
              chłopięce, choć spodnie zgrabniej uszyte są dla dziewczynek. Jakość
              rewelacyjna - mamy 3 dresy z Decathlona.
              • romarzena Re: a cieply dresik bawelniany roz.80 widzialysci 28.10.06, 20:25
                Czy był ktoś w Markach bądź Reducie w ostatnich dniach? Interesuje mnie
                kombinezon dwuczęściowy dla dziewczynki.
    • lis888 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 28.10.06, 21:07
      Byłam w decathlonie 19 października, wtedy były dwuczęsciowe kombinezony dla
      dziewczynek w dziale Baby rózowo-białe, rózowo-malinowe, szaro-rózwo-białe i
      czerwone uniseks, jednym słowem wybór duzo lepszy niz dla chlopców. Cena -
      110+80, lub czerwone 95+ileś tam spodnie (taniej niz poprzednie). Rozmiary od
      80 do 104.
      • romarzena Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 28.10.06, 21:19
        A w którym Decathlonie byłaś?
    • lis888 Re: Decathlon Wrocław - nowe dostawy 29.10.06, 10:30
      Bywam tylko w Marakch bo ode mnie ten jest najbliżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka