Dodaj do ulubionych

stabilnosc lezaczka FP

12.10.06, 12:03
Mam pytanie do szczesliwych posiadaczy lezaczka z linku ponizej
ssl.allegro.pl/item132123289_fisher_price_lezaczek_bujaczek_z_wibracjami_od_ss.html.
Czy w pozycji jak najbardziej poziomej, czyli z wysunieta niebieska nozka, lezaczek jest stabilny? Mam w domu energetyczna
dwulatke i nie chcialabym, zeby potracajac malego, wywracala go razem z lezaczkiem. Czy ogolnie jestescie z niego zadowolone?
Obserwuj wątek
    • brunette23 Re: stabilnosc lezaczka FP 12.10.06, 12:10
      my jestesmy zadowolone, Mała ma 7 miesięcy i od jakichś 2 miesiecy w leżaczku
      je obiadki i całą resztę tego co jada się łyżeczką... wcześniej lubiła go
      bardziej lub mniej, zależało od dnia, ale to straszna maruda, której trudno
      dogodzić... wink teraz w nim siedzieziaka t i majstruje przy drukarce... wink jest
      stabilny, ale naprawde nie wiem czy energiczny dwulatek sobie nie poradzi z
      przestawieniem go do innej pozycji... i jeszcze jedno, energicznego
      półroczniaka tez lepiej w nim nie zostawiac samego na dluzsza chwile bo można
      go znależź z głową na ziemi i stopami zahaczonymi o ten pas który powinien
      trzymać biodra, mis ie juz to zdarzyło dwa razy, przy czym raz dzisiaj rano...
      pozdrawiamy! smile
      • dorcia_87 Re: stabilnosc lezaczka FP 12.10.06, 22:56
        razem z Filipkiem jesteśmy z niego bardzo zadowoleni! Jest stabilny, dzieki tym
        wibracjom łatwiej małemu zrobic kupke tongue_out !! uspokaja sie i jest szczęśliwy bo
        widzi co obok mama robi smile ostatnio lezy juz w pozycji półleżącej i z tej
        perspektywy jest coraz to ciekawszy świata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka