sloggi 07.09.02, 16:24 Macie jakiś pomysł na nic-nie-robienie. Muszę siedzieć w robocie, a tak mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:27 Pluć, łapać i po głowie się drapać. Spocisz się, jakbyś intensywnie harował, a jednoczesnie nic nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:34 Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:37 Ależ marudzisz, naprawdę. Ale nie chcieć to Ci się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:43 Nie chce mi się nawet niechcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:49 No już dobrze :) Fajną masz sygnaturkę. Właśnie myślę o jakimś przykładzie łamania konwenansów przy zachowaniu etykiety. Trochę to się jakby wyklucza. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:52 Etykieta jest sztywna, a konwenanse tworzą ludzie zmanierowani :) dla podkreślenia swoich nic nie znaczących osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:06 Konwenanse mnie wkurzają. Nie znoszę robić czegoś tylko dlatego, bo tak wypada:( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:22 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Konwenanse mnie wkurzają. > Nie znoszę robić czegoś tylko dlatego, bo tak wypada:( Większość ludzi tak robi. Ponieważ robią to wbrew sobie - świadczy to o zaprzaństwie, zakłamaniu i drobnomieszczaństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:28 i stad ta twoja nienaturalna orientacja seksualna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:31 Hej, a skąd wiesz, że Twoja jest naturalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:35 wiem, bo tylko z kobietami, hej ! Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Hej, a skąd wiesz, że Twoja jest naturalna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:38 No popatrz, a ja z kobietami bynajmniej. Może źle robię?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:45 poleć kobiety sloggiemu, może nie jest dla niego za poźno, a Ty, coż, lubie oglądać dwie panie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:47 Jakby każdy chciał z dwiema, to mogłoby nie starczyć dla każdego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:04 Gość portalu: pytek napisał(a): > poleć kobiety sloggiemu, może nie jest dla niego za poźno, a Ty, coż, lubie > oglądać dwie panie :) ______________________________ Fe, a to takie nienaturalne! Jak możesz??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:50 Gość portalu: pytanie napisał(a): > i stad ta twoja nienaturalna orientacja seksualna ? nienaturalna ??????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:59 No co chcesz, kolega pytek już Ci postawił diagnozę. Szybko i bez namysłu. Grunt to refleks! Możesz sie oczywiście z nią nie zgodzić, ale to nic nie zmieni, bo pytek i tak wie swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:04 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > No co chcesz, kolega pytek już Ci postawił diagnozę. > Szybko i bez namysłu. Grunt to refleks! > Możesz sie oczywiście z nią nie zgodzić, ale to nic nie zmieni, bo pytek i tak > wie swoje. Nie kumam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:09 Bo straciłeś wątek. Nieważne. Ważne, że kolega pytek to idealny przykład konwencjonalnego myślenia. Przy jednoczesnym braku zasad etykiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:13 Etykietę może sobie odkleić z dowolnej butelki lub słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:21 Tak?? To też zaraz jakiejś poszukam. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:23 Najładniejsze są z win wieloowocowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:29 Nie posiadam :( Ale mam za to z fasolką konserwową. Zieloną! Całkiem akuratna będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:32 Zawyj też za Zauchą tekst Osieckiej Zielono mi, i fasolowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:40 Nie będę wyła, bo mi jeszcze ta sieczka fasolowa ode łba odpadnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:42 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Nie będę wyła, bo mi jeszcze ta sieczka fasolowa ode łba odpadnie :) To może zaszemraj ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:48 Zaszemrać mogę. Przynajmniej nikt się nie połapie w takim szemranym bełkocie. I etykietę ocalę :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:51 Ty masz głowę na karku :) Właśnie kolega gość zasugerował mi, że go podrywam - więc kwiczę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:57 Uuuuu, to poważna sprawa, bo kolega gość niejako "zajęty". Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:59 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Uuuuu, to poważna sprawa, bo kolega gość niejako "zajęty". A to w związku z czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:01 No, w związku z podrywem. Nawet ja bym się nie odważyła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 19:03 Czy uważasz, że jak dwóch mężczyzn rozmawia, jeden jest hetero, a drugi jest homo - to musi być podryw ? To jest konwenans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:07 O to chodzi, że ja tak wcale nie uważam. Nie znoszę konwenansów jak...kaszy manny na mleku! Zbytnio mnie nią za młodu szpikowano. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:56 O dziwo pracuję nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:59 O! Dziwą nie jestem, ale do zramolałego babsztyla to mi już niewiele brakuje :)) Dobrze, że tę etykietę mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 19:03 Masz na niej kota kreskowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:09 W lusterku wyszło, że mam. Pionowego :) Odpowiedz Link Zgłoś