Dodaj do ulubionych

Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))))))))

07.09.02, 16:24
Macie jakiś pomysł na nic-nie-robienie.
Muszę siedzieć w robocie, a tak mi się nie chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:27
      Pluć, łapać i po głowie się drapać.
      Spocisz się, jakbyś intensywnie harował, a jednoczesnie nic nie zrobisz.
      • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:34
        Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce.
        • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:37
          Ależ marudzisz, naprawdę.
          Ale nie chcieć to Ci się chce?
          • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:43
            Nie chce mi się nawet niechcieć.
            • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 16:49
              No już dobrze :)
              Fajną masz sygnaturkę.
              Właśnie myślę o jakimś przykładzie łamania konwenansów przy zachowaniu etykiety.
              Trochę to się jakby wyklucza.
              • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 16:52
                Etykieta jest sztywna, a konwenanse tworzą ludzie zmanierowani :) dla
                podkreślenia swoich nic nie znaczących osób.
                • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:06
                  Konwenanse mnie wkurzają.
                  Nie znoszę robić czegoś tylko dlatego, bo tak wypada:(
                  • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:22
                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Konwenanse mnie wkurzają.
                    > Nie znoszę robić czegoś tylko dlatego, bo tak wypada:(

Większość ludzi tak robi.
                    Ponieważ robią to wbrew sobie - świadczy to o zaprzaństwie, zakłamaniu i
                    drobnomieszczaństwie.
                    • Gość: pytanie Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:28
                      i stad ta twoja nienaturalna orientacja seksualna ?
                      • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:31
                        Hej, a skąd wiesz, że Twoja jest naturalna?
                        • Gość: pytek Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:35
                          wiem, bo tylko z kobietami, hej !

> Hej, a skąd wiesz, że Twoja jest naturalna?
                          • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:38
                            No popatrz, a ja z kobietami bynajmniej.
                            Może źle robię??
                            :)
                            • Gość: pytek Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.02, 17:45
                              poleć kobiety sloggiemu, może nie jest dla niego za poźno, a Ty, coż, lubie
                              oglądać dwie panie :)
                              • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:47
                                Jakby każdy chciał z dwiema, to mogłoby nie starczyć dla każdego :))
                              • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:04
                                Gość portalu: pytek napisał(a):
                                > poleć kobiety sloggiemu, może nie jest dla niego za poźno, a Ty, coż, lubie
                                > oglądać dwie panie :)
                      • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 17:50
                        Gość portalu: pytanie napisał(a):

> i stad ta twoja nienaturalna orientacja seksualna ?

nienaturalna ???????????????????????
                        • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 17:59
                          No co chcesz, kolega pytek już Ci postawił diagnozę.
                          Szybko i bez namysłu. Grunt to refleks!
                          Możesz sie oczywiście z nią nie zgodzić, ale to nic nie zmieni, bo pytek i tak
                          wie swoje.
                          • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:04

> No co chcesz, kolega pytek już Ci postawił diagnozę.
                            > Szybko i bez namysłu. Grunt to refleks!
                            > Możesz sie oczywiście z nią nie zgodzić, ale to nic nie zmieni, bo pytek i
                            tak
                            > wie swoje.

Nie kumam :(
                            • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:09
                              Bo straciłeś wątek.
                              Nieważne.
                              Ważne, że kolega pytek to idealny przykład konwencjonalnego myślenia.
                              Przy jednoczesnym braku zasad etykiety :)
                              • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:13
                                Etykietę może sobie odkleić z dowolnej butelki lub słoika.
                                • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:21
                                  Tak??
                                  To też zaraz jakiejś poszukam.
                                  • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:23
                                    Najładniejsze są z win wieloowocowych :)
                                    • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:29
                                      Nie posiadam :(
                                      Ale mam za to z fasolką konserwową. Zieloną!
                                      Całkiem akuratna będzie.
                                      • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:32
                                        Zawyj też za Zauchą tekst Osieckiej
                                        Zielono mi, i fasolowo :)
                                        • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:40
                                          Nie będę wyła, bo mi jeszcze ta sieczka fasolowa ode łba odpadnie :)
                                          • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:42

> Nie będę wyła, bo mi jeszcze ta sieczka fasolowa ode łba odpadnie :)

To może zaszemraj ? :)
                                            • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:48
                                              Zaszemrać mogę.
                                              Przynajmniej nikt się nie połapie w takim szemranym bełkocie.
                                              I etykietę ocalę :)
                                              • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:51
                                                Ty masz głowę na karku :)
                                                Właśnie kolega gość zasugerował mi, że go podrywam - więc kwiczę ze śmiechu.
                                                • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:57
                                                  Uuuuu, to poważna sprawa, bo kolega gość niejako "zajęty".
                                                  • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:59

> Uuuuu, to poważna sprawa, bo kolega gość niejako "zajęty".
                                                    A to w związku z czym ?
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:01
                                                    No, w związku z podrywem.
                                                    Nawet ja bym się nie odważyła.
                                                    :)
                                                  • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 19:03
                                                    Czy uważasz, że jak dwóch mężczyzn rozmawia, jeden jest hetero, a drugi jest
                                                    homo - to musi być podryw ? To jest konwenans.
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:07
                                                    O to chodzi, że ja tak wcale nie uważam.
                                                    Nie znoszę konwenansów jak...kaszy manny na mleku!
                                                    Zbytnio mnie nią za młodu szpikowano.
    • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 18:56
      O dziwo pracuję nadal.
      • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 18:59
        O! Dziwą nie jestem, ale do zramolałego babsztyla to mi już niewiele brakuje :))
        Dobrze, że tę etykietę mam :)
        • sloggi Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) 07.09.02, 19:03
          Masz na niej kota kreskowego ?
          • Gość: maryjo2 Re: Sobotnia sjesta :)))))))))))))))))))))))))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:09
            W lusterku wyszło, że mam.
            Pionowego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka