Dodaj do ulubionych

szukam tapczanika

29.03.03, 21:47
Prosze o rade tych, którzy są z Warszawy. szukam tapczanika dziecięcego,
najlepiej rozkładanego i z szufladą, dla dziecka około dwóch lat. Nie jestem
dobrze obeznana w sklepach meblowych stolicy, a zależy mi raczej na niskich
cenach. Gdzie można coś takiego nabyć?
Obserwuj wątek
    • stynka Re: szukam tapczanika 30.03.03, 16:38
      Ja też rozglądam się za tapczanikiem i wynalazłam jeden w sklepie meblowym -
      Abra bodajże - w centrum Fort Wola. Jest całkiem znośny, 90 x 190 (chyba) cm,,
      kosztuje ok. 350 zł. Ma materac z gąbki, ale dość twardej, więc nie powinna się
      odkształcać i dużą skrzynię.

Pozdrawiam,
      stynka
      • ewok Re: szukam tapczanika 30.03.03, 17:43
        W Ikei jest fajne łóżko VIKARE za 298 PLN (zobacz www.ikea.pl). Długość łóżka
        może być regulowana - dopasowywana do wzrostu dziecka, wymiary: 80x200 cm.
        Pięcioletnia córka mojej koleżanki ma takie "kaszubskie" łóżeczko, jest b.
        fajne - rośnie razem z dzieckiem.

• wieczna-gosia Re: szukam tapczanika- a aj lożka pietrowego 31.03.03, 15:35
          ...a le jak najmniejszego. Wszystkie sa 90x 200 a ja glupia chce lozko dla
          dzieci- nastolatki jak znam zycie beda spaly na karimacie, pomaluja pokoj na
          czarno i zakolczykuja sobie powieki wiec ich nie bede liozkiem uszczesliwiacwink)

Najchetniej jakiech 80- 160 moze byc troche wieksze ale troche wink)
          A moze znacie stolarza co by mi zrobil takie cudo?
          • ewok Re: szukam tapczanika- a aj lożka pietrowego 31.03.03, 19:50
            No właśnie to łóżeczko z ikei jest takie. Na początku, kiedy wezgłowie i część
            przy nogach są złożone to ma on wymiar ok. 160/80.
            • wieczna-gosia Re: szukam tapczanika- a aj lożka pietrowego 01.04.03, 02:12
              Oczywiscie nie napisalam glupia ze lozko musi byc pietrowe wink)))

O to chodzilo z tym jednym wymiarem wink))))
    • gruszka_edziecko Re: szukam tapczanika 31.03.03, 19:34
      W swoim czasie spory wybór łóżek, tapczaników itp. był w sklepie z meblami
      dziecięcymi Gibbon na Pradze (ul. Zwycięzców). Nie wszystko mieli w stałej
      sprzedaży, ale była możliwośc wybrania sobie w katalogu i zamówienia. Ceny na
      ogoł dość życzliwe klientowi.
      Ale z rok tam nie byłam, więc nie wiem jak jest teraz...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka