Gość: guest IP: *.* 10.08.01, 21:46 Dziewczyny, Czy możecie polecić mi jakiś dobry biustonosz dla mamy karmiącej? Z góry dziękuję,Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 11.08.01, 11:00 Nie wiem czy jestes z warszawy, jesli nie to gorzej , chociaz w sklepach dla ciezarnych jest spory wybor. Ja sie zaopatrzylam w Mothercare na Marszalkowskiej i sobie chwale. Maja spory wybor, i to co mi sie podoba to ze mozna na spokojnie przymierzyc. Fajny jest taki specjalnie na noc, bardzo latwo sie zapina, praktyczny. Tak wogole to jak kupujesz wazne jak sie zapina, a najwazniejsze czy da sie odpiac jedna reka. Acha, kupowac jest dobrze dopiero po porodzie, najlepjej tez po nawale. Ten nocny ma dosc zmienny rozmiar to mozna wczesniejpozdrowionkagaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 13.08.01, 08:54 A ja polecam Triumpha. Nosiłam od 6 miesiaca ciazy i przez 8 miesięcy karmienia. Dobrze sie odpina i zapina, nie uwiera. Byłam zadowolona i teraz też zamierzam go kupić.PozdrawiamMarta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 13.08.01, 23:19 Tyle, ze Triumph jest przezroczysty, co krepuje, zwlaszcza, gdy sie uzywa wkladek laktacyjnych albo chce zalozyc bluzke. To jego podstawowa wada. Za to ladnie modeluje biust (unika sie efektu "mamki").No i daje sie obslugiwac jedna reka (druga trzymamy dzidziusia). Szkoda, ze w tym wzgledzie mamy w Polsce marny wybor. mam jeszcze kilka biustonoszy kupionych za granica (nie tylko biale) i one sa o wiele lepsze od Triumpha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 16.08.01, 22:11 najlepszy biustonosz dla karmiacej mamy jest rozpinany z przodu (po srodku) poniewaz odkrywamy cale piersi i nasze dzidzie maja calkowity kontakt z naszym cialem,a na "wychodne" to te z odpinanymi miseczkami,nie musimy sie wtedy za duzo "chwalic" naszymi okazalymi piersiami. udanych zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 25.08.01, 21:14 CZeść. Najlepiej żebyś przymierzyła wszystkie jakie będą dostępne w sklepie i sprawdziła, który jest najwygodniejszy. Ja kupiłam po wielu przymiarkach Naturana- bawełniany, z łatwo odpinającymi i zapinającymi się miseczkami ( swobodnie jedną ręką),dobrze podtrzymuje piersi,a po odpięciu miseczki jest odsłonięta prawie cała pierś, a nie tylko fragmencik wystający przez "okienko". Dodatkowo jest niedrogi , ok. 50,- Pozdrawiam BeataW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Biustonosz dla mamy karmiącej IP: *.* 30.08.01, 21:25 Ja używam Triumph i mOTHERCARE, naturana ma zaniżone rozmiary i mi okropnie rozpłaszcza biust. Triumph robi staniki tylko do rozm. D(małe D), a Mothercare chyba do F lub G. Ja potrzebowałam początkowo DD. Odradzam Canpol, w krótkim czasie robi się z tego szmata po za tym nie można zapiąć jedną ręką. Odpowiedz Link Zgłoś