Dodaj do ulubionych

HUŚTAWKA!!!

IP: *.* 24.08.01, 08:23
Jestem zainteresowana kupnem huśtawki takiej stojącej , rozkładanej i tu mam do Was pytanie:Czy orientujecie się dla jakiej wagi dziecka są one przeznaczone? Albo jakiego wzrostu, wieku?Nie chciałabym, aby moje maluchy majtały nogami po podłodzewink)))Ile kosztują takie huśtawki?A może ktoś ma do sprzedania, w grę wchodzi także przesyłka pocztą...
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: HUŚTAWKA!!! IP: *.* 29.08.01, 12:33
      Nie polecam takiej bujawki, jest niebezpieczna. Mój synek ma taką i stoi w kącie, 1. gdy bujam dziecko, podnosi się cała i obawiam się że się przewróci z dzieckiem2. odległość między pionowymi elemantami a zawieszeniami bujawki są zbyt małe, dziecko gdy rozłoży rączki może je sobie połamać.Mam nadzieję że zrozumiałaś o co chodzi , nie potrafiłam inaczej tego ująćAnka
    • Gość: guest Re: HUŚTAWKA!!! IP: *.* 31.08.01, 08:54
      ja moge z czystym sumieniem polecic "hustawke skaczącą"; moja corka uwielbiała w niej podskakiwać, teraz mały potrafi skakać 11/2 godz- można spokojnie ugotować obiad. wydaje mi się ,że jest bezpieczna - nigdy żadne z nich nie zrobiło sobie krzywdy w niej. Jedyny problem miałam z zamocowaniem- trzeba gdzieś zamocować hak(najlepiej w futrynie od drzwi-na suficie będzie za wysoko)Huśtawka jest od 1/2 roku do 2 lat. widziałam w dużych marketach i sklepach dziecięcych.cena obecnie ok.100złnaprawdę rewelacjaewa
      • Gość: guest Re: HUŚTAWKA!!! IP: *.* 31.08.01, 11:39
        To fakt, dzieci ją lubią. Ale nawet producent zaleca, by nie trzymać w niej dziecka dłużej niż 20 minut...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka