Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić.....

IP: *.* 13.09.01, 08:20
fajne ubranko na zimę (ok 86 cm)w Warszawie. Najchętniej komplet - kurteczka i oddzielne spodenki ocieplane na szelki. Czasy gdy mogłam godzinami spacerować od sklepu do sklepu dawno minęły. Teraz wyprawa z takim maluchem do centrum to jak "wyprawa za morze". Dlatego zależy mi na konkretnych sklepach. Ceny - jestem skłonna zaakceptować wiele - ale w granicach rozssądku.Byłam w SMYKU. Fajne kurteczki (ale bez spodenek) lub kombinezony. Szukam dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Gdzie kupić..... IP: *.* 13.09.01, 09:29
      fajne to one są cela.... ale jakie ceny w smyku.... tragediawidziałam fajne kurteczki (tyle że bez spodenek) w Uniwersamie na Grochowie po 90 zł (już zimowe) a identyczne w Smyku po 140!!!! 50 zł różńicy coś okropnegoto samo z butami Bartka - w Smyku były po 130 kupiłam gdzie indziej za 94 złnic dodać nic ująćco do pełnych kompletów kombinezonów poczekaj z tydzień dwa jeszcze się pojawiąpozdrawiam
    • Gość: foczka Re: Gdzie kupić..... IP: *.* 13.09.01, 09:41
      Cela,Kilka dni temu widziałam śliczny komplet - spodnie na szelkach, zapinane na suwak + kurtka. Grubiutki i cieplutki. Kolor - kakao z jaśniejszymi wstawkami. Bardzo ładne. To był rozmiar 104 (o taki ja pytałam) ale mniejsze chyba też były. Cena 160 zł. Sklep ten znajduje się na Woli - skrzyżowanie Wolskiej z Płocką.Pozdrawiam,Ania
      • Gość: guest Re: Gdzie kupić..... IP: *.* 24.09.01, 12:58
        A ja po raz kolejny polecę stadion X lecia. I wybór jest i ceny bardzo przyzwoite na kombinezony i ubranaka, tylko trzeba się dobrze rozejrzeć!
        • Gość: guest Re: Gdzie kupić..... IP: *.* 24.09.01, 16:05
          Marto!A czy jest jakieś konkretne miejsce na Stadionie (np. na koronie), w którym można znaleźć dziecięce ubranka? Byłam raz, jeszcze przed porodem, szukając wózka. Rozglądałam się też za innymi rzeczami dla dzieci i niestety nic nie znalazłam. Może źle szukałam?I w jakich godzinach najlepiej tam pojechać?Pozdrawiam, Sylwia.
          • Gość: guest Re: Gdzie kupić..... IP: *.* 25.09.01, 09:28
            Na stadionie ciuszki można znaleźć wchodząc od al. Zielenieckiej róg Grochowskiej. Trudno nieznaleźć. Są tam takie same ubranka jak w Smyku tylko różnica w cenie wynosi ok. 15 zł. Niedawno kupiłam tam śliczny komplecik - śpioszki, kaftanik i czapeczka, zapłaciłam 13 zł, a wczoraj w Smyku widziałam ten sam komplecik rozłożony na części, gdzie same śpiochy kosztowały 10 zł, na resztę nie patrzyłam.Najlepiej jechać tam 8 - 9, bo po 9 są już tak dzikie tłumy ludzi że nie można się przedrzeć. I uważaj na portwel, najlepiej nie zabieraj torebki - to jest cena jaką trzeba ponieść za tańsze rzeczy ;-)Pozdrawiam i życzę udanych zakupówAnia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka