Dodaj do ulubionych

Niestabilny Deltim???

IP: *.* 28.10.01, 18:39
Czesc Dziewczyny!Mam problem- w piatek kupilam fotelik Maly podroznik- czytalam duzo i jego zaletach i faktycznie bardzo mi sie spodobal, ale.... No wlasnie jest ale- fotelik na zakretach strasznie odchyla sie na boki /biedulek Krzys az mowi ojjjsad(/ Co robic?? Moze ktoras z was miala tez taki problem i jak go rozwiazala??Bardzo prosze o porade!Pozdrawiam Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 29.10.01, 17:12
      Mój fotelik (francuski) też się odchylał. Pomogło sprawdzenie mocowania- z całej siły naciągnęliśmy pasy samochodowe mocujące fotelik i teraz jest super.
      • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 30.10.01, 11:29
        Ja też kupiłam kilkanaście dni temu Deltim (zachęcona świetnymi opiniami z forum) i mam ten sam problem, że jest bardzo niestabliny (mimo, że mąż go kilka razy montował, poprawiał i poprawiał). Może to przez ten metalowy stelaż (używamy go w wersji 9-18 kg) ale mając doświadczenia z poprzednim, świetnym fotelikiem dla maluszków też jestem pełna obaw. Pewnie udam się do sklepu i zapytam, póki co postanowiliśmy jeszcze parę dni poużywać poprzedniego. Pozdrawiam,Sylwia, m. Mateuszka
        • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 30.10.01, 13:09
          Ja napisalam do producenta- powiedzial zeby podac model samochodu itd ale jesli nie uda sie go stabilnie zamontowac powiedzieli ze oddadza pieniadze!Odpowiedz od nich byla naprawde rzeczowa, potraktowali problem naprawde powaznie i nie bylo w liscie ani slowa zbywania badz cos w tym stylu! Milo zaskoczyl mnie ten list- napisze dzis cos o aucie, modelu, roczniku itd i poczekam na odpowiedz!Pozdrawiam Aga
          • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 30.10.01, 16:56
            wysyłałaś maila ? Bo list chyba nie doszedłby ta szybko ?Ja chyba też tak zrobię.Póki co, może odezwą się użytkowniczki(cy) tych fitelików.Pozdrowionka,Sylwia
          • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 30.10.01, 19:05
            My mamy Deltim na stelażu i zdaje się być stabilny i nie zauważyłam żeby się gdziekolwiek odchylał. Nie wiem jednak od czego to zależy. Może pasy źle go trzymają u was?
            • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 31.10.01, 11:26
              Ja też nie mam żadnych problemów (fiat CC), trochę się zdziwiłam Waszymi opiniami. Może pasy w samochodzie nie trzymają?
    • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 30.10.01, 21:50
      Też kupiliśmy Małego podróżnika. I co dziwne zamontowany za pasażerem trzyma się nieźle. Ale raz zamontowaliśmy go za kierowcą i nie dość, że się wychylał na zakrętach ( nie jakoś drastycznie) to jeszcze się zsuwał w kierunku drzwi. Montujemy go więc za pasażerem i tak mi jest wygodniej jak jeżdżę sama z Małą.
      • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 01.11.01, 18:49
        Cześć dziewczyny !!Rzeczywiście na stelażu ten fotelik trochę się wychylał, ale bez niego trzyma się całkiem dobrze. Poza tym myślę, że wszystko zależy od profilu siedzenia w samochodzie. W scorpio rewelacja, matiz może być, ale 126 p to już lepiej może nie...
    • Gość: guest Re: Niestabilny Deltim??? IP: *.* 05.11.01, 23:40
      Hej!Używam dwóch fotelików f. Deltim. Jeden jest juz bez stelaża, drugi jeszcze z.. :) Nigdy nie miałam problemów tego typu. Foteliki sprawiaja wrazenie bardzo stabilnych, do tego przetestowane w trzech samochodach: 126p, CC, Opel Astra i zawsze jest ok ( w maluchu trzeba było zamontować specjalne pasy bezwładnościowe) Szerokiej drogi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka