Dodaj do ulubionych

Fajny namiocik "pokojowy" dla 2.5 latki?

15.11.06, 22:27
Nie za duzy, ale zeby mozna bylo w nim stac, z okienkami - kolorowy i
solidnie wykonany. Co polecacie? Mamy igloo z ikei, ale nie spelnia tych
warunkowwink
Obserwuj wątek
    • mamuskawiki polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 22:31
      www.allegro.pl/item140453736_domek_namiot_poczta_market_3_in_1od_ss_promocj.html
      mamy go od półtorej roku, co jakiś czas wyciągany. jest po prostu super i
      kapitalnie wykonany. łatwo się go rozkłada i składa, z ewentualnym czyszczeniem
      też nie ma problemu. u nas sprawdził się i na plaży i w domu i w ogrodzie.
      córcią teraz ma 3 latka i bardzo lubi się w nim bawić.
      • mama-smyka Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 22:54
        Hmmm... Ja mam identyczny do sprzedania. smile
        73zł + 6zł przesyłka, więc jeśli byłabyś zainteresowana, to daj znać. smile
        Oczywiście jest nowy, nieużywany, w kartonie (na kartonie kawałek obrazka jest
        oderwany wraz z taśmą, ten sprzedawca (ten sam, co w linku) beznadziejnie to
        pakuje, choć oczywiście nie ma to żadnego znaczenia dla zabawy czy
        funkcjonalności, zwłaszcza że karton i tak się wyrzuca, bo z jego tyłu wycina
        się koperty itp. rzeczy do zabawy, więc nie nadaje się już do niczego.
        Antoś dostanie identyczny pod choinkę, ale ciocia się pospieszyła i sama kupiła
        a ja zostałam z tym zamówionym przeze mnie i zupełnie niepotrzebnym.
        Aha, mamy wersję z angielskimi napisami (na ALlegro jest też wersja z
        niemieckimi).
        Gdybyś była chętna, pisz na maila.
        • mamachlopca1 Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 23:05
          a ten polecany przez was domek ma stelaz metalowy czy plastikowy?moja 2-letnia
          siostrzenica pierwszego dnia weszla NA domek(taki zwykly ze sklepu z zabawkami)
          i stelaz pękł(waży 12 kg)-nie wytrzymał.a jak jest z jakościa tego?bo nie chce
          by sie sytuacja powtórzyławink
          co to znaczy ze ma wzmocnienia parapetów?
          on ma otwierane okienka czy to jest przezroczysta siatka?
          • mama-smyka Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 23:31
            Nie wiem, z czego wykonany jest stelaż, ale łatwo się składa. smile
            W parapetach jest miejsce na wsunięcie takiego usztywnienia pokrytego ceratką,
            zresztą mnie właśnie szczegóły zachwyciły w tym domku - po bokach przy
            wejściach i u góry na daszku wsuwa się takie dodatkowe pręciki, które wspierają
            konstrukcję i nadaja ostateczny kształt domkowi - na każdy z nich jest
            przewidziana specjalna kieszonka zabezpieczona rzepem a każdy pręcik jest
            zakończony na oglągło plastikiem. smile
            Okienko to od góry do połowy siatka poniżej luka i parapet.
            Moża okienko całkowicie zamknąć zapinając rzepa z parapetu z rzepem z siatki. smile
            Drzwi po obydwu stronach można również rolować i zapinać rzepami - mamy wtedy
            an stałe otwarte.
    • ana119 Re: Fajny namiocik "pokojowy" dla 2.5 latki? 16.11.06, 10:20
      mój syn ma podobny składany automatycznie. zabawa wspaniała dla maluchów! łatwo
      się składa i jak się mały zaplącze podczas intensywnej zabawy to nic mu się nie
      stanie. tylko i widzę teraz, że wszystkie są droższe bo płaciłam znacznie mniej
      bo coś ok 34pln
      www.allegro.pl/item139248909_namiot_kwadrat_dla_dzieci_od_ss.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka