monika78kr 15.11.06, 22:27 Nie za duzy, ale zeby mozna bylo w nim stac, z okienkami - kolorowy i solidnie wykonany. Co polecacie? Mamy igloo z ikei, ale nie spelnia tych warunkow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamuskawiki polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 22:31 www.allegro.pl/item140453736_domek_namiot_poczta_market_3_in_1od_ss_promocj.html mamy go od półtorej roku, co jakiś czas wyciągany. jest po prostu super i kapitalnie wykonany. łatwo się go rozkłada i składa, z ewentualnym czyszczeniem też nie ma problemu. u nas sprawdził się i na plaży i w domu i w ogrodzie. córcią teraz ma 3 latka i bardzo lubi się w nim bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 22:54 Hmmm... Ja mam identyczny do sprzedania. 73zł + 6zł przesyłka, więc jeśli byłabyś zainteresowana, to daj znać. Oczywiście jest nowy, nieużywany, w kartonie (na kartonie kawałek obrazka jest oderwany wraz z taśmą, ten sprzedawca (ten sam, co w linku) beznadziejnie to pakuje, choć oczywiście nie ma to żadnego znaczenia dla zabawy czy funkcjonalności, zwłaszcza że karton i tak się wyrzuca, bo z jego tyłu wycina się koperty itp. rzeczy do zabawy, więc nie nadaje się już do niczego. Antoś dostanie identyczny pod choinkę, ale ciocia się pospieszyła i sama kupiła a ja zostałam z tym zamówionym przeze mnie i zupełnie niepotrzebnym. Aha, mamy wersję z angielskimi napisami (na ALlegro jest też wersja z niemieckimi). Gdybyś była chętna, pisz na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 23:05 a ten polecany przez was domek ma stelaz metalowy czy plastikowy?moja 2-letnia siostrzenica pierwszego dnia weszla NA domek(taki zwykly ze sklepu z zabawkami) i stelaz pękł(waży 12 kg)-nie wytrzymał.a jak jest z jakościa tego?bo nie chce by sie sytuacja powtórzyła co to znaczy ze ma wzmocnienia parapetów? on ma otwierane okienka czy to jest przezroczysta siatka? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: polecam Ci ten namiot-domek 15.11.06, 23:31 Nie wiem, z czego wykonany jest stelaż, ale łatwo się składa. W parapetach jest miejsce na wsunięcie takiego usztywnienia pokrytego ceratką, zresztą mnie właśnie szczegóły zachwyciły w tym domku - po bokach przy wejściach i u góry na daszku wsuwa się takie dodatkowe pręciki, które wspierają konstrukcję i nadaja ostateczny kształt domkowi - na każdy z nich jest przewidziana specjalna kieszonka zabezpieczona rzepem a każdy pręcik jest zakończony na oglągło plastikiem. Okienko to od góry do połowy siatka poniżej luka i parapet. Moża okienko całkowicie zamknąć zapinając rzepa z parapetu z rzepem z siatki. Drzwi po obydwu stronach można również rolować i zapinać rzepami - mamy wtedy an stałe otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: Fajny namiocik "pokojowy" dla 2.5 latki? 16.11.06, 10:20 mój syn ma podobny składany automatycznie. zabawa wspaniała dla maluchów! łatwo się składa i jak się mały zaplącze podczas intensywnej zabawy to nic mu się nie stanie. tylko i widzę teraz, że wszystkie są droższe bo płaciłam znacznie mniej bo coś ok 34pln www.allegro.pl/item139248909_namiot_kwadrat_dla_dzieci_od_ss.html Odpowiedz Link Zgłoś