Dodaj do ulubionych

Jak wygląda Inglesina max?

IP: *.* 27.11.01, 13:41
Bardzo zainteresował mnie dylemat wyboru wozka pomiędzy Chicco, a Inglesina max. Czy ma ktoś zdjęcie Inglesiny i czy byłby uprzejmy zamieścić je na tym forum? Muszę za niedługo kupić wozek, a w moim regionie są tylko Chicco i Graco, więc może zdecyduję się na Inglesinę.Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 27.11.01, 13:47
      wejdż na stronę www.baby.com.pl, albo www.bajama.pl tam są do wyboru do koloruwink)
      • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 27.11.01, 13:55
        Wielkie dzięki, Iwona!Ewa
    • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 27.11.01, 14:03
      Nie ma sprawy, mnie już bolą oczy od przeglądania stron na inecie, a dalej też nie wiem, czy lepiej Chicco, czy Inglesinawink))
      • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 27.11.01, 14:37
        Czuję dokładnie to samo. Moje biedne dziecko pewnie pojdzie do przedszkola, a ja dalej będę niezdecydowana.Może jako babcia w końcu się zdecyduję i kupię już wnusiowi...Ewa
        • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 27.11.01, 14:41
          Ja na początku byłam zagorzałą zwolenniczką Inglesiny Max , teraz jestem coraz bardziej zdecydowana na Chicco Trekking, na wersję ze śpiworem, ale ta cena?!999 zł w promocji, bo tak normalnie to 1349 zł za wózek bądź co bądź parasolkę...
          • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 28.11.01, 08:22
            Mam - kupiłam jednak Chicco Trekkingwink)), już wiem z czego wynika ta cena - komfort jazdy nie do opisania, ciepły, polarowy śpiworek, ochrona na nóżki, koszyk, dodatkowa kieszeń na drobiazgi, folia przeciwdeszczowa w budce, specjalna rączka do prowadzenia złożonego wózka, prosty mechanizm składania i rozkładania, regulacja oparcia i podnóżka, regulacja samej rączki, odpinany i ściągany pałąk, okienko w budce, regulacja zawieszenia: miękkie, albo twarde jak kto woli i wiele, wiele innych drobiazgów na wyposażeniu.REWELACJA dziewczyny!!!
            • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 28.11.01, 09:33
              A u nas poszedl Chicco do lamusa, przez pare miesiecy go uzywalismy, ale mieszkamy na trzecim pietrze w przedwojennej kamienicy (wysokie pietra), a ja wracam pozno z pracy, zona stwierdzila ze jest za ciezki zeby tachac go i dzidzi na gore i kupila tzw. parasolke (skladana spacerowke) bo jest duzo lzejsza i po zlozeniu mozna ja wziac pod pache.pozdrawiam:hot:robin
              • Gość: guest Re: Jak wygląda Inglesina max? IP: *.* 28.11.01, 10:27
                Chicco Trekking jest właśnie składany w parasolkę i nie jest ciężki (też mieszkam na 3 piętrze), czego nie można powiedzieć o innych modelach Chicco!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka