Dodaj do ulubionych

Domek dla lalek

17.11.06, 21:32
Może ktoś podpowie mi, jaki najlepiej kupić? Może Wasze dziewczynki mają
jakieś, z których są zadowolone. Moja 3latka zapragnęła taki na gwiadkę, ale
nie ma na myśli jakiegoś konkretnego. Gdzie można kupić fajne i może
korzystne cenowo domki?
Obserwuj wątek
    • qamyczeq Re: Domek dla lalek 18.11.06, 14:35
      Nikt mi nie pomoże?sad Czy Wasze dziewczynki nie bawią się takimi domkami?
    • koma.edziecko Re: Domek dla lalek 18.11.06, 14:59
      Wiesz co? poprostu chyba nikomu po raz któyś z kolei nie chce się pisac tego
      samego,polecam wyszukiwarkę były niedawno dwa wątki na ten temat.
      • qamyczeq Re: Domek dla lalek 19.11.06, 00:35
        Wiesz co? Od wyszukiwarki zaczęłam (jak zwykle zresztą), ale nic tam ciekawego
        nie znalazłam, stąd moje pytanie, bo przecież każdy dzień przynosi coś nowego.
        Myślę, że w kwestii domków dla lalek też.
        • kinia0422 Re: Domek dla lalek 19.11.06, 08:12
          No ja wlasnie zamowilam domek dla lalek ale lego duplo, tez sie zastanawialam
          ktory kupic a ze duzo dziewczyn polecalo to wlasnie zdecydowalam sie na ten.
          pozdrawiam
          k.
    • babatera Re: Domek dla lalek 19.11.06, 19:25
      My sami robimy wspaniałe domki z pudełek kartonowych. Mają otwierane okna,
      firaneczki, lampy, mebelki np. komodę z posklejanych pudełek po zapałkach.
      Wspaniale rozwija wyobraźnię i często gustoniejsze niż kawałek plastyku ze
      sklepu za 200 zł. Może lepiej zainwestować w laleczki?
      • majkagra Re: Domek dla lalek 21.11.06, 08:33
        Witamsmile My mamy taki domek jak w linku i jest supersmile Było trochę pracy ze
        złożeniem ale Mała bawi się nim dość "intensywnie" smile Zamierzam jeszcze go
        pomalować ale na razie brak czasusmile Na razie sprzedawca nie ma wystawionych tych
        domków, ale z tego co wiem sprowadza je regularnie i wystawia, gdyz umawiałam
        się z nim że sprowadzi jeszcze mebelki.
        Domku lego duplo nie widziałam ale napewno tez się sprawdzi, gdyż te klocki są
        rewelacyjne. Córka ma wielkie pudło róznych zestawów lego duplo po starszym
        bracie i bawi się nimi codziennie przynajmniej przez godzinę,dwie. Absolutny hitsmile

www.allegro.pl/item134225731_gotycki_dom_dla_lalek_ostatnie_sztuki.html
    • mdorota11 Re: Domek dla lalek 21.11.06, 15:55
      moja córeczka ma FP little people , dostała w ubiegłym roku. I ciągle jej tę
      kolekcję o coś poszerzamy. Bawi sie tym codziennie. No i małymi ludzikami z FP
      z tej serii
      • ewkka Re: Domek dla lalek 22.11.06, 10:10
        www.fajnezabawki.pl/x_C_I__P_3711197-3710001.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka