Dodaj do ulubionych

Jaki wozek??

IP: *.* 28.12.01, 09:33
Dziewczyny potrzebuje Waszej porady. Na początku marca zostane mama. Chcielismy w styczniu zdecydowac się już na wozek – tak by w ostatnim miesiacu ciazy nie latac po sklepach. Mamy okrojony budżet wiec koleżanka doradzila mi byśmy kupili spacerowke, która można zupelnie położyc i przez te kilka pierwszych miesiecy uzywac jak wozka glebokiego. Dostalam zreszta od niej do tego specjalny spiworek. Nie wiem czy to jest dobry pomysl, proszę o Wasze opinie i może jakies sugestie. Chetnie też dowiem się na jakie inne parametry powinnam patrzec przy zakupie. Czy mam kupic wozek z duzymi kolami? Przy tym sa one niestety nieskretne – czy to jest duzy mankament?Proszę napiszcie swoje opinie – z góry dziekuje.Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Jaki wozek?? IP: *.* 28.12.01, 10:32
      Na początku tez szkoda mi było pieniędzy na kilka wózków i kupiliśmy właśnie taką spacerówkę z przekładaną rączką. Ale one są strasznie twarde! Teraz córa ma już 3 wózek więc jak widać nie zaoszczędziliśmy a tamten wózek to był totalny niewypał. Dla drugiego dzidziusia kupiliśmy już dobry wózek (Inglesina) na pompowanych, dużych kołach, miękkim i stabilnym zawieszeniu. Tyle tylko, że zdecydowaliśmy sie na model Magnum - jest troche tańszy bo ma nowe rozwiązanie gondoli - tzn spacerówka jest gonolą - po rozłożeniu na plasko ma wysokie brzegi i jest porządnie ocieplona, jest super pokrowiec więc nie ma szans by dzidzia zmarzła. Pozdrawiam serdzecznie i życzę trafnego wyboru :hello: anuś
      • Gość: guest Wózek i czwarte piętro bez windy? IP: *.* 28.12.01, 11:31
        Mieszkam na 4 piętrze bez windy.Czy może ktoś zna jakiś lekki wózek spacerowy i mógłby go polecić? Chcę kupić jakiś wózek na wiosnę,mały wtedy będzie miał już 6 miesięcy.Proszę o rady bo tych wózków na rynku jest tyle że nie wiadomo tak naprawdę co kupić.Aha, myślałam o Graco City Sport(ponoć waży tylko 3,8kg).Czy polecacie ten wózek?
        • Gość: guest Re: Wózek i czwarte piętro bez windy? IP: *.* 29.12.01, 15:11
          On ma jedną, dla mnie podstawową wadę- nie rozkłada się na płasko i dziecko nie może w nim spać. Poza tym w zimę fatalny - ciężko wcisnąć w niego dziecko ubrane w kombinezon (oczywiście piszę o tym graco). Ja kupiłam Chicco casual. Tego modelu już nie ma ale są nowe - bardzo ładne , lekkie i chyba fajne. :hello: anuś
    • Gość: Agata Re: Jaki wozek?? IP: *.* 28.12.01, 13:15
      Aniu, polecam wózki z dużymi pompowanymi kołami. Jest jeden, który ma skrętne koła, mam taki (Raider AT+). Ale przyznam Ci się, że mój pierwszy wózek (Bebe Confort) też miał i w żadnym nie używam tej opcji. Zawsze chodzę z zablokowanymi. A po drugie skrętne koła nawet po zablokowaniu często nie trzymają kierunku (mają pewnien luz) i mnie to strasznie denerwuje. Dziś kupiłabym chyba Raider AT bez skrętnych kół.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka