Dodaj do ulubionych

Gdzie ul. Ku Słońcu ??

IP: *.cn.com.pl 16.11.06, 09:30
Witam, czy ktos moze sie orientuje gdzie jest ulica Ku Słońcu bo mam chyba za
stara mape bo nie ma takiej ulicy :( Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Metho Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 09:32
      Jezeli teraz w tym samym miejscu nie ma tej ulicy, tzn ze zmieniono nazwe,
      watpie zeby ja przeniesli :)
    • diabel_piszczalka Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? 16.11.06, 09:41
      Ciekawe, nie przypominam sobie takiej ulicy, żeby była w Cz-wie kiedykolwiek.
      Mogę się mylić...W pobliżu jakich innych ulic jest ta ulica na Twojej mapie?
      • djinn3 Tylko Rząsawa 20.11.06, 15:10
        RB SQAD <Wierni całe życie>
    • Gość: aga Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.cn.com.pl 16.11.06, 09:59
      No wlasnie nie mam takiej ulicy na mapie, a chcialabym tam dotrzec. Ktos mi
      powiedzial ze to jakas boczna od Warszawskiej ale tam tyle ulic :(
      • Gość: inf. Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:06
        Od Warszawskiej przejdź tory/oczywiście Aniołów/,po prawej Chemia dalej były
        zakłady Polmo/prod linki i inne do sam./( co jest teraz?) i hurtownia chemii gosp.
      • Gość: Vad Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:24
        Ku Słońcu to chyba obecna ul. Morsztyna co jest Gomma ewentualnie od Morsztyna boczna jakaś napewno ale napewno gdzieś tam
        • Gość: s Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 12:58
          Dokładnie tak, dawna ulica Ku Słońcu została przemianowana na ul. Morsztyna (nie
          jest ulicą boczną, nazwa Ku Słońcu już nie istnieje)
      • Gość: angrusz Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:39
        Nie boczna od Warszawskiej bo boczą jest Morsztyna ale boczna od Morsztyna .
        Tam jest Gomma
    • Gość: xx Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: 80.54.171.* 16.11.06, 14:01
      NIkt nie wie, a jednak jest ta ul. lub była -może zmieniła nazwe. Chodzi o ul.
      odchodzącą od Warszawskiej w lewo jadąc od Częstochowy /na Wyczerpach / na
      Rząsawy.
      • Gość: wujodobrarada Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 14:23
        mapa.szukacz.pl
    • Gość: mercin Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.backiel.com.pl 16.11.06, 14:28
      w Szczecinie ;)
    • Gość: x Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:15
      Przy tej ulicy są Zaklady SILA POLAND i Pierwsza Fabryka Gommy. Czyli od
      Warszawskiej skręcamy w lewo na dworzec Aniołów i dalej idziemy tą samą drogą aż
      dojdziemy do parkingu samochodowego i jesteśmy na miejscu.
    • Gość: aga Re: Gdzie ul. Ku Słońcu ?? IP: *.cn.com.pl 16.11.06, 16:36
      Bardzo dziekuje wszystkim za informacje. Teraz na pewno tam trafie :) Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka