molica 19.11.06, 23:05 Chcę kupić Elefuna siostrzenicom męża pod choinkę - czy warto? Czy te motylki szybko wylatują? Na jaką wysokość? Czy to prawda, że ta zabawka szybko się psuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada_zie Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 09:25 własnie - czy warto?? Nie znam nikogo kto coś takiego ma... Mój 3,5 latek zobaczył rekalmę tv tej gry i zamówił ja u Mikołaja )) Jeżeli chodzi konkretnie o zakup - to od jutra ta zabawka jest w gazetce makro i kosztuje 69zł wiec warto ją kupić własnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 11:51 moim zdaniem warto, kupilam to corce w zeszłym roku, motylki nie wylatuja ani za szybko ani wolno-tak w sam raz Fajnie jak gra 2-3 dzieci razem,ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 12:28 ojej, super, że napisałaśjuż chciałam zamówić na allegro, najtaniej jest za 77 złotych + 8 za przesyłkę! a nie wiesz, czy będzie promocja na lego duplo zoo? Odpowiedz Link Zgłoś
eviluk Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 09:41 Przesyłam linki, bo niedawno było na ten temat: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=51802118 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=51787518 Mój wniosek jest taki, że chyba warto, tylko trzeba dobre baterie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
molica Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 12:25 No dobrze, ale czy jest ktoś komu to źle działało i rzeczywiście wymiana baterii pomogła? Odpowiedz Link Zgłoś
molica Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 16:52 Bardzo mi zależy na odpowiedzi na powyzsze pytanie! Przeczytałam stare wątki i trochę się przestarszyłam, czy to faktycznie nie bubel. Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 16:55 Nam tez dobrze działa. Mojej córeczce właśnie Mikołaj przyniósł grę w ubiegłym roku. Świetna sprawa zwłaszcza jak przyjdą goście Najlepiej kupić dobre baterie, my kupujemy Duracell, bo wtedy rzeczywiście zabawka działa dłużej i motylki wylatują jak trzeba. Jak najbardziej polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 a w jakim wieku są wasze dzieci ? 20.11.06, 20:20 bo nie mam pojęcia dla jakiej grupy wiekowej to się nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
mmu Re: a w jakim wieku są wasze dzieci ? 20.11.06, 21:05 moja ma 2,5 roku, a ta zabawka jest od 3 lub 4 lat, różnie podają na aukcjach, jednak myślę, że już 2,5 latek sobie poradzi, oczywiście łapiąc wszystkie motylki a nie segregując kolorami Odpowiedz Link Zgłoś
aniade Re: a w jakim wieku są wasze dzieci ? 21.11.06, 16:04 Moja córcia miała 3,5 roku. Rzeczywiście zabawa jest najlepsza w grupie, tzn. wystarczą 2 osoby, wtedy jest współzawodnictwo i mnóstwo śmiechu. No i mozna nauczyć sie liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
madzik5 Re: Gra Elefun - czy warto? 20.11.06, 20:41 ja kupiłam w zeszłym roku pod choinkę mojemu dwulatkowi trzeba porządnych baterii do słonika, ja nie narzekam zabawka sprawdziła się jest hitem gdy zbiera się więcej dzieci i zaczyn sie zabawa, nie uważam że to bubel Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: Gra Elefun - czy warto? 21.11.06, 09:17 Moja córa (3 latka) tej zabawki nie posiada, ale sąsiadeczka 3,5 letnia owszem. I faktycznie najfajniesza zabawa jest w grupie. Mi się ta zabawka podoba i być może kupiłabym ją - gdyby nie fakt posiadania jej przez małą sąsiadkę. Cena na aktualnych promocjach w hiper... jak najbardziej ok. Ale - właścicielka zabawki sama się nią nie bawi Jedynie w towarzystwie dzieci... pzdr A Odpowiedz Link Zgłoś
mmu jak dorobić motylki? 06.12.06, 13:28 Dziś córa dostała elefun na mikołajki. zabawka bardzo fajna, ale według mnie motylki wylatują wręcz za szybko (mąż kupił duracel i to do tego plus, chyba troszkę przesadził) poza tym motylków jest zdecydowanie za mało, wylatywanie trwa kilkanaście sekund, pomyślałam, żeby może dorobić, może z bibułki złożonej dwa razy? wiem, że to nie będzie zbyt trwałe, ale zawsze przedłuży troszkę zabawę a i robienie motylków może być fajne! któraś z Was dorabiała? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: jak dorobić motylki? 11.12.06, 08:07 No właśnie. Antoś też dostał na Mikołaja, bardz mu się spodobało, choc łapie motylki rączką i najczęściej dopiero z podłogi, bo wypadają z trąby jak torpedy! Może gdy baterie trochę się wyładują będzie lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś