Dodaj do ulubionych

Mothercare - wyprzedaż!

IP: *.* 10.02.02, 20:03
Właśnie szukam wózka dla mojego maleństwa, które urodzi się w kwietniu. Mam jeszcze jedno pytanie a propos Magnum, czy naprawdę jest on odpowiedni dla noworodka? Niestety oglądałam go tylko w katalogu, ponieważ w mojej okolicy można go kupić tylko na zamówienie (Zielona Góra) i na zdjęciu gdy jest rozłożony na płasko wygląda jakby to była gondolka. Podajcie parę szczegółów, proszę. I jeszcze jedno, ile kosztuje? Bo Raider za 1700 odpadł u mnie ze względu na cenę,PozdrawiamM
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdzi Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 10.02.02, 20:06
      "Wysłało mi się" ciut za wcześnie, chociaż w zasadzie temat mówi sam za siebie.Polecam, ceny naprawdę nieźle "zjechały" i jeśli tylko uda się znaleźć właściwy rozmiar, można kupić śliczne ubranka w barzo rozsądnych cenach.Magdzi
      • Gość: wiesia Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 11.02.02, 12:12
        A możesz podać przykład tych "rozsądnych cen". Np. jakaś tunika lub spódnica ciążowa na szelkach? Coś co by się do biura na wiosnę.
        • Gość: Magdzi Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 11.02.02, 12:21
          Wiesiu, tym razem oglądałam już tylko rzeczy "z tej drugiej strony", czyli dzidziusiowe :). Ale jak wyprzedaż poprzedniej kolekcji, to coś z ciążowych na pewno też. NIby to wszystko "zimowe", ale na pewno na wiosn też by sie nadało.Co do cen, mogę tylko podaĆ przykład obniżki: komplecik spodenki + bluzeczko-sukienka z 85 na 30 zł. Śliczne i z wyglądu typowo wiosenne - różowo-kwiatuszkowe, z cienkiej bawełenki.Magdzi
    • Gość: Marta_B Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 11.02.02, 22:18
      A mogłabyś zobaczyć czy są i w jakiej cenie jakieś dresiki albo bluzy i spodnie dresowe, takie na wiosnę, na 116 cm? Byłabym Ci wdzięczna, bo ja nie mam dostępu do tego sklepu.Pozdrawiam-Marta
      • Gość: Marta_B Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 11.02.02, 22:19
        Acha - na chłopca.......
        • Gość: Magdzi Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 01:28
          Marto, byłam tam akurat w weekend i pewnie nieprędko się wybiorę ponownie - z miesięcznym maluszkiem ryczącym w wózku zakupy są trochę uciążliwe... :)Gdybym była to oczywiście rzucę okiem, chociaż nie wiem nawe, czy oni mają takie duże rozmiary.
    • Gość: Zużka Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 00:18
      Mgdziu gdzie jest ten sklep?
      • Gość: Magdzi Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 01:29
        W Warszawie są dwa: w Galerii Mokotów i na Marszałkowskiej chyba 84 (nie wiem, w którym to jest miejscu, bo nigdy tam nie byłam).
      • Gość: Patyk Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 09:18
        W Warszawie sa trzy sklepy Mothercare, te o ktorych napisala Magdzi (na Marszalkowskiej jest tuz przy rogu z Hoza), a trzeci niedawno otwarty w Kliffie.Pozdrawiam :)
    • Gość: EmA Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 12:29
      Kto był w Galerii Mokotów i ma rozeznanie co i za ile?Patyku może byłaś?EdytaPS. Patrycja mam telefon w serwisie a tylko tam miałam zapisany Twój numer. Odezwij się jeśli możesz :hello:
    • Gość: Agata Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 13:30
      Kupiłam dla oczekiwanej w marcu Jagódki śliczny komplecik w Mothercare - spodenki + bluzeczka, welurowe, ale dość cienkie i mięciutkie. Są kolory: pomarańczowy, zielony i wrzosowy. Ale są one dostępne tylko w sklepie na Marszałkowskiej. Zapłaciłam za całość 40 zł. Niestety, bielizna nie jest obniżona, a to jest ich najlepszy asortyment. pewnie dlatego, że nie poddaje się zmianom sezonowym. Szkoda.
    • Gość: Gosia26 Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 15:03
      Ja kupilam Dla Oli kombinezon wlasnie na Marszalkowskiej dwuczesciowy "zjechal" do 80 zeta, dla starszych panien parasolki po 20 zeta i koszulki nocne, a dla najmlodszej pocechy pajacych za 25zeta..... Poszalalam :lol:
      • Gość: EmA Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 12.02.02, 20:01
        Ja też zaszalałam. Właśnie wróciliśmy. Zakupy udane cała siata. Co do cen to: komplety typu spodnie + kamizelka z kapturem z polarku i do tego bluza bawełniana ze 135zł na 75zl podobnie komplecik spodnie jeansowe + bluza skeate z 85zł na 50 /czyli ok 40%/ natomiast rzeczy drobne typu golfik, sweterek... z 40zł na 20 czyli 50% przeceny. Przy okazji nie obyło się bez zakupu body i skarpet /które moim zdaniem mothercare ma najlepsze gatunkowo tylko na nie nie ma "posezonowej" i 300 zł poooooooszło...Ale generalnie jestem zadowolona. Tylko chyba trzeba się spieszyć bo niewiele już na tych wieszakach z przeceną zostało.Edyta mama ALexa
    • Gość: AniamamaOli Galeria Mokotów IP: *.* 14.02.02, 09:57
      Witajcie !Jeżeli chodzi o Mothercare to uważam osobiście, że nic tam ciekawego nie ma :( (byłam wczoraj). Ale za to w Kappahl-u są bardzo fajne spodenki (chyba do 80cm) za 35zł i inne kompleciki maxymalnie do 80zł. No i oczywiście niezawodny SMYK, w którym jest nowa kolekcja i piękne pajace (w granatowo-białe paseczki) po 25zł, a także bardzo dobre body po 20zł (POLECAM !!!):hello:PozdrawiamyAnia i mała Ola
      • Gość: anuś Re: Galeria Mokotów IP: *.* 14.02.02, 11:34
        Popieram. W Mothercare nic nie ma. No może trochę dla dziewczynki. Dla chlopca - NIC. Ani w wyprzedaży ani w nowej kolekcji.No i ogólnie teraz jest kiepski czas na kupowanie. Ze starych rzeczy zostasły resztki a nowe kolekcje jeszcze nie kompletne (dotyczy asortymentu dla dzieci w sklepach galerii mokotów).:hello: anuś
    • Gość: bratek Re: Mothercare - wyprzedaż! POTRZEBUJĘ NR TELEFONU NA MARSZAŁKOWSKĄ IP: *.* 15.02.02, 09:35
      Może macie nr telefonu do sklepu na Marszałkowskiej? Zamówiłam body i mają mnie powiadomić gdy dostaną, ale chyba podałam zły nr telefonu do mnie
      • Gość: nebeska Re: Mothercare - wyprzedaż! POTRZEBUJĘ NR TELEFONU NA MARSZAŁKOWSKĄ IP: *.* 15.02.02, 09:58
        Czesc!Na Marszałkowską niestety nie znam numeru, ale za to do biura nr telefonu to: 843-69-56. Najlepiej rozmawiać z Moniką Wierzbowską.
        • Gość: bratek Re: Mothercare - wyprzedaż! POTRZEBUJĘ NR TELEFONU NA MARSZAŁKOWSKĄ IP: *.* 15.02.02, 11:10
          bardzo Ci dziękujępozdr.ania
          • Gość: Patyk Re: Mothercare - wyprzedaż! POTRZEBUJĘ NR TELEFONU NA MARSZAŁKOWSKĄ IP: *.* 15.02.02, 11:53
            629-47-15 to telefon na Marszalkowskapa - Patyk :)
    • Gość: tygrys Re: Mothercare - wyprzedaż! IP: *.* 15.02.02, 11:54
      Dziewczyny, byłam wczoraj............Jeszcze można "coś" trafić za na prawdę przystępną cenę....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka