Gość: Reszka IP: *.* 06.03.02, 22:15 Krótkie pytanie. Który najlepszy, najlżejszy, najwygodniejszy i w rozsądnej cenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesia Re: @@@Wózek- parasolka@@@ IP: *.* 07.03.02, 07:53 Reszko, wrzuć sobie hasło "parasolka" do wyszukiwarki i będziesz miała kilkadziesiat odpowiedzi. Jednej , jednoznacznej i krótkiej nie dostaniesz z tego samego powidu ,z którego nie dowiesz się dlaczego blondyni są lepszymi mężami od brunetów lub na odwrót- po prostu o gustach się nie dyskutuje Ale otrzymasz pewnie wystarczajaco informacji , by sobie własną opinię wyrobić i słuszną decyzję podjąć.P.S. Ja na ten temat też napisałam już kilka postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: @@@Wózek- parasolka@@@ IP: *.* 27.03.02, 01:03 Chcco Ponee-479 zł,zobacz na www.baby.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Su_ Re: @@@Wózek- parasolka@@@ IP: *.* 11.05.02, 21:52 Wózek Tako od 180-300 zł. Naprawdę fajnySu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkaes Re: @@@Wózek- parasolka@@@ IP: *.* 13.05.02, 08:30 Ja ostatnio kupiłam wózek parasolkę z Bebe Confort (jest tylko jeden model) i jestem naprawdę zadowolona. Najpierw kupiłam wózek polskiej firmy z Częstochowy, chyba nazywał się Tako, ale zaraz następnego dnia musiałam go oddać (nie potrafiłam go sama złożyć ani rozłożyć, tandetnie był wykonany). Natomiast ten z Bebe Confort (cena 269 zł) jest rewelacyjny i moje dziecko go uwielbia - 10 miesięczny Baszko, a dotychczasowego wózka nienawidził. Co prawda jest ubogie wyposażenie, a w zasadzie nie ma go wogóle, ale można dokupić parasolkę, chociaż na razie nie była mi potrzebna. Naprawdę polecam!Aha ostanio moje dziecko w nim spało 1 godz. 20 min., co jest absolutnym sukcesem (do tej pory jego drzemki są 30,40 min.), także chyba było mu wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Su_ Re: @@@Wózek- parasolka@@@ IP: *.* 13.05.02, 10:13 ja mam Tako i jest to super wózek a moje dziecię przesypia w nim nawet 3 godziny. A składa się go bardzo łatwo nie wiem z czym mogłaś mieć problem.Poza tym jest estetycznie wykonany. Ja mam model z tego roku.pozdrawiam Su Odpowiedz Link Zgłoś