Dodaj do ulubionych

Spacerówka Peg Perego

IP: *.* 13.03.02, 17:28
Mam zamiar kupić spacerówkę Peg Perego (używaną) prawdopodobnie model pliko. Powiedzcie na co powinnam zwrócić uwagę, czy są tam jakieś elementy które mogą się szybko zepsuć?Ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 12:50
      Czy naprawdę nikt nie ma takiej spacerówki?
    • Gość: Honda Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 13:58
      Ewoodpisałam Ci częściowo na priva i w sakurze ale jeszcze raz. Ja nie bardzo potrafię przyzwyczaić się do tej spacerówki. Jest mało stabilna. Zalety: lekka, oparcie się rozkłada do poziomu, kosz na zakupy, folia przecideszczowa w standardzie. Dla mnie jako druga (dodatkowa) spacerówka jest OKeliza
    • Gość: Morud Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 14:30
      Cześć, posiadam taką spacerówkę, o której piszesz Mam ją z drugiej ręki.Podobnie jak Honda nie jestem z niej za bardzo zadowolona. Podwójne małe kółka są po prostu okropne, wózek zatrzymuje się na każdej większej nierówności chodnika, a wjechanie na krawężnik to już nie lada wyczyn.Zaletą jest oczywiście to, że wózek mieści mi się do bagażnika samochodu, ale nie korzystam z tego zbyt często.Ludzie od których mam ten wózek używali go tylko na wyjazdy. Tak jak pisze Honda jest bardzo dobry jako drugi, ale nie na codzienne spacery.Zastanów się jeszczePozdrawiamMonika
      • Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 15:53
        Monika, twój wózek składa się w parasolkę, czy to jest ten drugi model (oglądałam ten drugi , spodobał mi się i nie wiem czy się zdecydować, czy nie. Ja mam chicco pick up i chciałabym zamienić na lżejszy wózek, potrzebuję go na ok. 1 rok)Ewa
    • Gość: Morud Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 15.03.02, 07:14
      Mój jest składany w parasolkę (Nazywa się Pliko), tego drugiego nie znam. Ale owszem jest lekki. Skoro masz inny wózek to ten możesz mieć z powodzeniem jako drugi, tylko nie wiem po co. Drugi powinien być wlaśnie leciutki i składany w parasolkę, traktowany jako wyjazdowy, albo żeby wyskoczyć na 10 minut do sklepu. No i to zależy ile lat liczy Twoja pociecha. Moja ma dwa lata i zaczynamy chodzić bez wózka, Ale niektóre dzieci jeżdżą i do 4 lat.Pozdrawiam Monika
      • Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 15.03.02, 09:03
        Ja chcę już sprzedać chicco ,teraz jest już trochę za ciężki - zwłaszcz z moją pociechą (12,5 kg) + zakupy.Chcę zmienić na coś lżejszego, a że Asia jeszcze śpi w dzień, to musi mieć rozkładane oparcie (Asia ma 20 m-cy i jest duża, w chicco oparcie jest trochę krótkie i głowa jej się opiera na takiej zakładce).Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka