Gość: Ewusiek IP: *.* 13.03.02, 17:28 Mam zamiar kupić spacerówkę Peg Perego (używaną) prawdopodobnie model pliko. Powiedzcie na co powinnam zwrócić uwagę, czy są tam jakieś elementy które mogą się szybko zepsuć?Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 12:50 Czy naprawdę nikt nie ma takiej spacerówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honda Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 13:58 Ewoodpisałam Ci częściowo na priva i w sakurze ale jeszcze raz. Ja nie bardzo potrafię przyzwyczaić się do tej spacerówki. Jest mało stabilna. Zalety: lekka, oparcie się rozkłada do poziomu, kosz na zakupy, folia przecideszczowa w standardzie. Dla mnie jako druga (dodatkowa) spacerówka jest OKeliza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morud Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 14:30 Cześć, posiadam taką spacerówkę, o której piszesz Mam ją z drugiej ręki.Podobnie jak Honda nie jestem z niej za bardzo zadowolona. Podwójne małe kółka są po prostu okropne, wózek zatrzymuje się na każdej większej nierówności chodnika, a wjechanie na krawężnik to już nie lada wyczyn.Zaletą jest oczywiście to, że wózek mieści mi się do bagażnika samochodu, ale nie korzystam z tego zbyt często.Ludzie od których mam ten wózek używali go tylko na wyjazdy. Tak jak pisze Honda jest bardzo dobry jako drugi, ale nie na codzienne spacery.Zastanów się jeszczePozdrawiamMonika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 14.03.02, 15:53 Monika, twój wózek składa się w parasolkę, czy to jest ten drugi model (oglądałam ten drugi , spodobał mi się i nie wiem czy się zdecydować, czy nie. Ja mam chicco pick up i chciałabym zamienić na lżejszy wózek, potrzebuję go na ok. 1 rok)Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morud Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 15.03.02, 07:14 Mój jest składany w parasolkę (Nazywa się Pliko), tego drugiego nie znam. Ale owszem jest lekki. Skoro masz inny wózek to ten możesz mieć z powodzeniem jako drugi, tylko nie wiem po co. Drugi powinien być wlaśnie leciutki i składany w parasolkę, traktowany jako wyjazdowy, albo żeby wyskoczyć na 10 minut do sklepu. No i to zależy ile lat liczy Twoja pociecha. Moja ma dwa lata i zaczynamy chodzić bez wózka, Ale niektóre dzieci jeżdżą i do 4 lat.Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewusiek Re: Spacerówka Peg Perego IP: *.* 15.03.02, 09:03 Ja chcę już sprzedać chicco ,teraz jest już trochę za ciężki - zwłaszcz z moją pociechą (12,5 kg) + zakupy.Chcę zmienić na coś lżejszego, a że Asia jeszcze śpi w dzień, to musi mieć rozkładane oparcie (Asia ma 20 m-cy i jest duża, w chicco oparcie jest trochę krótkie i głowa jej się opiera na takiej zakładce).Ewa Odpowiedz Link Zgłoś