Dodaj do ulubionych

Dobra spacerówka

29.09.20, 17:03
W ślad za wątkiem o wózku wink postanowiłam też zapytać. Muszę kupić dziecku nowa spacerówke. Kupiłam Chicco używany i coś jest nie tak. Raz z dzieckiem pojechałam i odstawiłam cholerstwo na balkon. Jest to.tzw parasolka, dziecko ma 14 miesięcy i wisi mi w tym wózku na pasie między nogami sad(( Nie ma opcji aby głębiej siadlo, podnozek nie podnosi się na prosto więc nie ma co dodatkowo podtrzymać. W dodatku coś mnie zamroczyczylo i uznałam ze wózek miesci się swobodnie do bagaznika - nie mieści się sad Jest to wózek terenowy ma podwójne koła. Jest za duży. Wielki niewygodny gratis. Potrzebuje wózka lekkiego, niedużego, aby mieścił się w średnim bagażniku. Aby dziecko mogło w nim głębiej usiąść, aby był podnozek podnoszony na prosto, siedzenie odchylane do pozycji połlezacej. Będę kupować używany ale proszę o polecenie modelu smile)
Obserwuj wątek
    • mika_p Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:08
      Ostatnio ktoś ten podbijał, może coś znajdziesz:
      forum.gazeta.pl/forum/w,567,170092807,170092807,Wozek_spacerowy.html
      • newhabitat Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:11
        Bugaboo bee3 albo 5
      • thea19 Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:18
        tam już nikogo nie ma, wszyscy przenieśli się na fb grupę wózkowe porady - gdy nie wiesz jaki wózek wybrać
        • mika_p Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:25
          567 to ematka smile wątek z czerwca, ale w ostatnich dniach go widziałam i wyszukiwarką łatwo znalazłam
          • thea19 Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:26
            faktycznie, myślałam, że to wózkomania
    • kasiaabing Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:19
      Valco Snap 4, aczkolwiek czekam na Arwenę i jej Emmaljungę😜
      • lauren6 Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:30
        😂
    • sol_13 Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:30
      Ktorys z maclarenow. Lekkie i wytrzymałe.
    • ninanos Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:33
      U mnie sprawdził się maclaren xt, siedzisko ma sporę, w wakacje jeszcze mój trzylatek jeździł, rozkłada się na płasko, nie ma wielkich gabarytów, do średniego bagażnika zmieści się, prosty system składania, dobrze podbija.
      Przy starszym miałam te kilkanaście lat temu i przy młodszym też miałam. Nowy kosztuje sporo, ale dużo jest używanych. Ja przy starszym miałam nowy, sprzedałam go za połowę ceny, przy młodszym miałam używany za połowę ceny i sprzedałam za połowę tego co kupiłam, więc młody jeździł dość korzystnie i wygodnie za ostatecznie 300zł. A dostałam do tej używki, w stanie naprawdę bardzo dobry dodatkowo jeszcze wkładkę, uchwyt na bidon i parasol.
      • kaka-llina Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:44
        Ja w ogóle mało wózkowa byłam, dzieci gondoli nie posiadały. Ale spacerówke Mclarena techno xt uwielbiałam... oboje w niej woziłam , potem korzystnie sprzedałam. bardzo fajny wózek (nawet dla osoby nie znoszacej wózków)
    • lauren6 Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 17:38
      Easywalker buggy XS, Cybex mios lub eezy plus, Snap 4, bugaboo bee lub ant, Mutsy nexo, baby jogger city mini 4. Na te sobie popatrz i nie kupuj wózka w ciemno bez przymierzenia dziecka.

Do małego bagażnika nie kupuj parasolki, ani wózka 3 kołowego.
    • milupaa Re: Dobra spacerówka 29.09.20, 18:19
      Dzięki wszystkim, będę przeglądać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka