Dodaj do ulubionych

Wózek Implast Roy Sport

IP: *.* 20.03.02, 17:53
Dziewczyny,Czy któraś z Was ma taki wózek. Niedługo Filip będzie musiał się przsiąść do spacerówki - z głębokiego jesteśmy bardzo zadowoleni, chciałabym jednak poznać opinie na temat spacerówki. Jak się nią jeździ maluszkowi? Czy jest wygodna? Czy nie przeszkadza brak pałąka? Jak przekłada się budkę z gondolki ? (Na instrukcji tego nie ma...)Bardzo proszę o opiniePozdrawiam,Kachna
Obserwuj wątek
    • Gość: Kachna29 Re: Wózek Implast Roy Sport IP: *.* 22.03.02, 16:58
      Naprawdę nikt nie ma takiego wózka ???
    • Gość: syla76 Re: Wózek Implast Roy Sport IP: *.* 11.11.02, 21:39
      Witaj Kasiu,kupiliśmy z mężem taki wózek (z drugiej ręki) używany, przyznam się że go "rozgryzłam", ale czy miałabyś możliwość zrobienia kopi instrukcji i wysłania jej e-meilem, nie bardzo wiem czy udostępnili by ją w sklepie, a chciałabym mieć ją na wszelki wypadekPozdrawiamSylwia
    • Gość: Nujka Re: Wózek Implast Roy Sport IP: *.* 11.11.02, 23:30
      Czesc, Ja mam taki sam wozek.Gondolka była całkiem, całkiem - mimo słabego zabezpieczenia przed wiatrem(wiesz, ten krótki pokrowiec).Nasz Mateusz ma teraz 7 miesięcy ale jeszcze nie siedzi.W gondolce się nie mieści.Co mi się nie podoba w spacerówce to to beznadziejne rozkładanie siedzenia- suwaki!!!Przecież to jest bardzo chwiejne.I jaka to pozycja leżąca.Na instrucji jest napisane że spacerówka jest od 12 miesiąca i to prawda.Ale co zrobić przez te 5 miesięcy...Ogólnie wózek-spacerówka jest bardzo ładny i fajny - potem.Nie wiem jaki masz problem ze zmianą - bo mi to poszło łatwo a jestem antytalent do tego typu rzeczy.Nie chcę Cie straszyć ale ja kupiłam 2 spacerówkę Graco- i jestem z niej bardziej zadowolona.Poza takimi bajerami jak- tacki itd. ma lepszą regulację siedziska(dziecko-leży), okienko w daszku(widzę szkraba), super śpiworek( do Implastu nigdzie nie mogłam dostać w kolorze...).Jeśli masz dziecko wieku zbliżonym do roku - wózek będzie super.Serdecznie Cię pozdrawiam,Nujka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka