Dodaj do ulubionych

Wyszywane imiona- aktualne

IP: *.* 14.05.02, 16:13
Napiszcie co was interesuje. Np: imię na koszulce, bluzie, śliniaku, ręczniku, szlafroku ...Albo na wyrobach waszych, albo kupionych przeze mnie. Najepiej zebrać kilka zamówień i przesłać w jednej paczce. Termin realizacji 1-2 tyg. Ceny w zależności od ilości.Możecie pisać też na privaBunia
Obserwuj wątek
    • Gość: Słoneczko Re: Wyszywane imiona- aktualne IP: *.* 14.05.02, 16:34
      Ja bym chciała koszulkę i śliniaczek ;-) Jestem z Warszawy ;-)A w przybliżeniu to jakie ceny?Madzia
    • Gość: buniak Re: Wyszywane imiona- aktualne IP: *.* 14.05.02, 23:37
      Jest to haft opracowywany na komputerze i przy normalnej naszej pracy, każdy wzór jest dość drogi od 30 do 80 zł. (jeśli klient zamawia 100 sztuk). To co wam propomuje jest dodatkiem do działalności jaką prowadzimy i normalnie nie przyjmujemy takich pojedyńczych zamówień. Są to charakterystyczne indywidualne produkty, jakich nigdzie nie znajdziecie. Jest to trwała i niezapomniana pamiątka. Poza tym sama mam dziecko i wiem jakie to robi wrażenie na znajowych. Dla siebie możecie zrobić też prezent np. inicjały na ręczniku czy szlafroku (ręczniki, które kosztowały nas 30 zł, same byłyby kiepskim prezentem, ale z haftem imion zrobiły prawdziwą fururę na parapetówce u naszych znajomych).Moja propozycja dla Was:Przygotowanie wzoru + pierwszy haft 40zł Wszystkie następne po 10złWszystkie rzeczy własne na jakich chcecie haft przysyłajcie do mnie, albo na wasze życzenie kupię sama (podajcie kolor, rozmiar i max. koszt).Posiadamy wszystkie podstawowe kolory nici + złotą i srebrną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka