kara13 26.11.06, 22:23 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=145213981 wygląda całkiem całkiem i duuuużo funkcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karynk Re: znacie domek Kiddieland? 26.11.06, 22:35 Domku takiego nie użytkuję, nie widziałam z bliska, ale ogólnie jestem zadowolona z zabawek Kiddielandu (betorniarka, farma, zestaw majsterski). Myślę więc, że ta zabawka jest fajna. Tylko na pudełku jest od wieku 12+, a sprzedawca informuje, że 18+. Musisz to sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 Re: znacie domek Kiddieland? 26.11.06, 22:36 ja go widziałam na żywo w Smyku-kosztował 139 zł no ale sa jeszcze te kupony znizkowe 10% to chyba sie allegro nie opłaca.Domek był fajniutki-i te wszystkie opisane funkcje oczywiście były.dzwieki takie przyjemne dla ucha, nie za głośne.ogólne wrażenie bardzo pozytywne.mój synek ma 13 mies więc ja jeszcze poczekam(o ile dla chłopców sie takie domki nadają-tzn babcia skrytykuje że babę z niego robię) Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik3 Re: znacie domek Kiddieland? 27.11.06, 09:40 Mały dostał taki domek na dzień dziecka (miał wówczas 1,5 roku)i muszę stwierdzić iż był to strzał w 10-tkę. Zabawka jest bardzo fajna, odgłosy bardzo realistyczne, z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: znacie domek Kiddieland? 27.11.06, 10:11 Ja też widziałam tylko w sklepie, ale strasznie mi sie podobał. Szkoda, że na niego wczesniej nie trafiłam, bo kupiłam małej na 2 gie urodziny Różowy Domek Fisher Price, a teraz widzę że ten ma więcej funkcji dźwiękowych i nawet moja prawie 3 latka bawiła sie nim w sklepie jak maluch, mimo że w domu ma podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamachlopca1 do ewcik 27.11.06, 14:41 to kupilas to 1,5 rocznemy synkowi?ja zostalam wysmiana za takie pomysly...ale mowisz ze sie ladnie bawil?mój ma teraz 13 mies(jest z listopada)-z obserwacji- jak mi radzisz-lepiej juz na gwiazdke czy czekac na dzien dziecka-zeby sie maly cieszyl i zeby dlugo w szafie nie lezalo?i co najbardziej fascynowalo twoje dziecko-te dzwieki?czy potrafil juz ludzikami manewrowac i odgrywac scenki? Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: do ewcik 27.11.06, 20:43 a dla 3 latki może być, czy to dla młodszych? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcik3 Re: znacie domek Kiddieland? 01.12.06, 14:07 Moim zdaniem zabawka jest dobra dla 1,5 rocznego dziecka jak i dla 3-latka. Wiem to z obserwacji siostrzeniec (prawie 4 lata)i bratanek (3,5 roku) też zainteresowali się zabawką. Synek na poczatku odkrywał wszystkie dźwięki, teraz oprócz używania dzwięków bawi się ludzikami i zwierzakami wkładając je do domku. U nas domek sprawdza się, ale wydaje mi się że to zależy od dziecka. Ja osobiście nie kupiłabym tej zabawki dla 3-latka, myślę że większą frajdę będzie miało mniejsze dziecko. Radzę nie czekać do dnia dziecka i kupić domek pod choinke. Staram się nie rozróżniać zabawek na zabawki dla dziewczynki i zabawki dla chłopca. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 jakie kupony rabatowe ? 01.12.06, 14:23 uświadomcie mnie ... miałam zamiar kupić FP farmę ale ta firma ma bardzo fajne zestawy Odpowiedz Link Zgłoś