Gość: zela IP: *.* 08.06.02, 18:18 Moj synek ma 9 miesiecy . Chcialabym kupic mu nowy wozek(stary nam ukradli) tylko nie mam pojecia jaki. Bardzo prosze doradzcie mi cos . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lia Re: Jaki wozek???? IP: *.* 09.06.02, 16:00 Chyba cos lzejszego - taka zaawansowana parasolke - np. inglesine max, chicco trekking lub 2002, niezle tez tako( taco?)- z mozliwoscia rozkladania na plasko i solidniejsza od typowej parasolki. Pozdrawiam. L. PS. tez zastanawiam sie nad kupnem takiej - Ania ma 8 mies i nasza solidna spacerowka na pompowanych kolach jest za duza na wczasy - zajmuje prawie caly bagaznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zela Re: Jaki wozek???? IP: *.* 09.06.02, 16:10 Dzieki za odpowiedzA parasolki sa wygodne w prowadzeniu(male koleczka i dwie raczki do pchania)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma2 Re: Jaki wozek???? IP: *.* 09.06.02, 20:01 To zależy od potrzeb,ja na codzień używam spacerówki - lekkiej na dużych kołach z pojemnym koszem na zakupy ( Graco Metrosport) a jako wózka dodatkowego parasolki chicco trekking. Każdy z nich ma swoje wady i zalety ale parasolka ma zalet dużo mniej - małe kółka to mały komfort jazdy,w zimie po śniegu bardzo trudno jest przejechać w każdą większą dziurę kółka wpadają więc na wyprawy w terenie odpada, dwie rączki do prowadzenia powodują że w czasie deszczu mama musi mieć kaptur bo o parasolce nie może być mowy,ale za to po złożeniu zajmuje bardzo mało miejsca,przeważnie jest lżejsza od spacerówki.Parasolka służy mi do przewożenia Julki do parku, po którym chodzi o własnych nogach oraz na krótkie dystanse po małe zakupy.Życzę udanego wyboru,Agnieszka z roczną Juleczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiakrol Re: Jaki wozek???? IP: *.* 09.06.02, 20:10 Nie jestem pewna,czy Twoje pytanie jest jeszcze aktualne.Jeżeli tak,to ja polecam wózek GRACO-BREEZE.Jest bardzo lekki ( sama wnoszę na drugie piętro razem z dzieckiem,które waży już prawie 11 kg ),wygodny,można go złożyc jedną ręką,pozycja leżąca i siedząca,z przodu wygodna tacka z miejscem np. na kubeczek,przy rączce również tacka z dwoma miejscami np.na butelki lub coś w tym rodzaju.Na dole duży kosz na zakupy.No i chyba najważniejsze - przystępna cena ( ok.400 zł - w zależności od sklepu ).Pozdrawiam ,Kaśka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AaniaM Re: Jaki wozek???? IP: *.* 13.06.02, 15:32 mam pytanko odnosnie wózka Graco Breeze.Ostatnio przymierzam sie do kupienia lekkiego wózka dla mojej 16 miesięcznej Justynki i wstępnie planowałam zakup parasolki, ale ostatnio zobaczyłam model Graco Breeze i nawet mi sie ogólnie spodobał. Jest lekki , co jest dla mnie b.istotne (2-gie piętro + jazda MPK) dość duży i ma kosz na zakupy i normalną rączkę do pchania. Natomiast wydawał mi się dość delikatny, kółka mało godne zaufania i poza tym trochę się naczytałam średnio przychylnych opinii na temat Graco, dlatego prosze o opinię uzytkowniczkę tego wózka, napisz ile go już masz i jak sie sprawuje.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zela Re: Jaki wozek???? IP: *.* 09.06.02, 21:08 Dzieki za podpowiedzChyba sie pryjze blizej tym wozkom Graco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnkaZ Re: Jaki wozek???? IP: *.* 12.06.02, 10:21 Najpierw chyba musisz odpowiedzieć sobie na pytanie jakiego wózka w tej chwili będziesz potrzebować. Pomocne mogą być strony na których można przyjżeć się różnym wariantom, polecam:www.euro-trade.pl (Graco)www.bajama.plwww.mamaija.plwww.inglesina.plwww.akord.poznan.pl (PegPerego)www.godex.com.pl (Bebecar)Miłego oglądania. PozdrawiamAnka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zela Kupila wozek:) IP: *.* 14.06.02, 08:24 Uważam że wybór doskonały.Mam play beat od lutego i nie wyobrażam sobie innych.Mnie skusił ostatecznie tym że był najszerszy w miejscu gdzie dziecko ma ramiona bo chodziłam z centymetrem krawieckim i wymierzałam.Kuba nie chciał siedzieć w żadnym foteliku a wtm siedzi!!!!!!Być może zbieg okoliczności ale w każdym bądż razie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zela Re: Kupila wozek:) IP: *.* 14.06.02, 08:30 Kupila wkoncu wozekKolezanka sprzedala wozeczek Graco Voyager.Wstepnie myslalam o czyms lzejszym ale mlodemu sie bardzo w nim podoba (pierwsze go sobie pozyczylismy na kilka dni)Ja tez jestem bardzo zadowolona zwlaszcza ze wozeczek jest w bardzo dobrym stanie i oczywiscie w bardzo przystepnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś